jaizm_ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Nie wyobrazam sobie rajdowki z lepsza fizyka.a ja tak "RT real-mod" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 aaaaaaaaaaaaahahahahhahahhahahahah :) jaki piękny lot :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Nie wyobrazam sobie rajdowki z lepsza fizyka. a ja tak "RT real-mod" samo RT jest spoko tylko ja pojecia nie mam skad tego moda sciagnac :( masz moze jakiegos linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nno ładny, niepowiem :> jaizm_ wiecej info prosze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://www.no-grip.net/forum/viewtopic.php?t=1312 tylko bez kierownicy tego nie wlaczajcie, na klawiaturce to colinkiem mozna sie pobawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://www.no-grip.net/forum/viewtopic.php?t=1312 tylko bez kierownicy tego nie wlaczajcie, na klawiaturce to colinkiem mozna sie pobawic... :) czewony Logi i tak caly czas podpiety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://www.no-grip.net/forum/viewtopic.php?t=1312 tylko bez kierownicy tego nie wlaczajcie, na klawiaturce to colinkiem mozna sie pobawic... :) czewony Logi i tak caly czas podpiety :)hehe i tak ma byc!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Mam pytanie bo kolega nie może tego uruchomic na RIVIE TNT 64 - wychodzi mi do windowsa, da sie odpalic to demko na RIVIE ? Aha colin 3 mu chodzi.Z pliku readme.txt dema... Supported Graphics Cards -------------------------------------------- • ATi Radeon 8xxx, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 • nVidia nForce 1 & 2, GeForce, GeForce 2, GeForce 3, GeForce 4, Geforce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950 Trzeba sie troszeczke chociaz wysilic i chociaz sprawdzic w najbardziej oczywistych miejscach... jak widac nei ma wsrod obslugiwanych kart graficznych Rivy TNT Chodziło mi o praktyke a nie teorie. Dla przykładu z redme colina 3: 2. The following graphics cards are NOT supported: Radeon 7200, 7500 Rage Voodoo 4, Voodoo 5 Matrox G400, Matrox G440 TNT2 All 16-bit graphics cards Jednak na TNT2 gra śmiga :idea: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 zaraz zapodam tego moda do sciagania i go obacze :] mozesz moze podac bezpsredniego linka do najnowszej odsony bo jest tego troche tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 nie no k.u.r.w.a mac !!! co jest panowie ???? :? 2 wersja sciagnieta tym razem z 3dgamers i znowu blad w archiwum !!!! :( ja nie wiem co robie zle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Kaeres...Masz racje :) pokłony ci śle :) hiihhihi Qrde teraz sobie zapierniczam w 1024x768x32 + AAx2 i napisze ze smiga pieknie :) Teraz to se moge grac :) hihihihii Ale i tak chrupnie czasem jakoś dziwacznie , niewiem dlaczego !?..... ....pozdrowionka..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Czym wy się zachwycacie grafika beznadziejna praktycznie zero zmian w stosunku do Colina 3.0 fizyka zresztą też, jak ten samochód skręca. Ludzie gdzie tu fizyka jest dobra bo ja nie zauważyłem tego ogólnie lipa gra troszkę po prawiona ale ja bym jej nie nazwał częścią 4.0 bo na to nie zasługuje. Wszyscy piszą super płynność ja gram na 1600x1200 wszystko na max AA4x AFx16 i giera nie zwalnia ale co tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ma zwalniacz giera jest paskudna szczególnie textury. Wszyscy no prawie wszyscy piszą jaka ta gra jest super zobaczymy po jakim czasie się wam znudzi tak samo było z colinem 3 na początku wielkie BOOM Colin wyszedł giera super ale po dłuższej grze w niego wielkie rozczarowanie. Tak będzie i z tą częścią Colina przykro mi ale stwierdzam fakty seria umiera tak jak sam Colin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 A teraz taki mały babol: Macie też tak, że elementy karoserii w powtórkach przyklejają się do waszego samochodu w dziwny sposób? Tą maskę straciłem parę zakrętów wcześniej, a w powtórce towarzyszy mi ona do końca rajdu. Wygląda to tak jakby samochód zbierał na powtórce wszystkie śmieci :? Na dodatek w pewnym momencie klapa zaczeła mi dosłownie "klapać" tak jakby była głodna i chciała jeść :P Oglądajcie powtórki, nieźle można polać 8) I jeszcze jedno. Oczywiście nie poprawiono kolizji przedmiotów i tak po wjechaniu w wysokie trawy np. w Japoni, colin w samochodzie może otworzyć ogród botaniczny :? Zaczynam się zastanawiać czy ten napis na początku (95% completed) jest na miejscu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 a ja mam taki zonk sprzet jak w opisie a na samym poczatku jak kamera sie obraca dookola wazu to obraz wyraznie sie chaczy,tnie. w grze to samo. jak grafa jest ustawiona na maxa i na min to zawsze to jest ......catalysty 3.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 nie no k.u.r.w.a mac !!! co jest panowie ???? :? 2 wersja sciagnieta tym razem z 3dgamers i znowu blad w archiwum !!!! :( ja nie wiem co robie zle ... Nieprzejumj się mam to samo i już też nie wiem co począć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 nie no k.u.r.w.a mac !!! co jest panowie ???? :? 2 wersja sciagnieta tym razem z 3dgamers i znowu blad w archiwum !!!! :( ja nie wiem co robie zle ... Nieprzejumj się mam to samo i już też nie wiem co począć :wink: sciagam 3 raz z gamershell (szwecja) - jak znow bedzie to samo to p.i.e.r.d.o.l.e ta gre bo szybciej kupie oryginala chyba niz zagram w demko ... no chyba ze ma ktos jakis serverek ze 150mb wolnego i wystawi tylko plik instalacyjny do zassania bez zadnych zipow ;) ale to jeszcze do sprawdzenie - mam 60% 3 wersji i juz sie zastanawiam jak przeklnac jak po odpaleniu zobacze "blad w archiwum" :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 sciagalem torrentem moge podac pliczek startowy jak ktos chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Błędy w ściągniętych danych mogą być spowodowane przez błędy pamięci. Najlepiej jak ściągasz coś to odkręć je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Pogralem pare godzin i odinstlowalem ta gre. Kompletna zalamka. Ten somochod zachowyje sie tak jak by jechal po jakims krowim gownie a nie po szutrach ... :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 niech ktos wrzuci plik EXE na jakiś serverek bo te zipy naprawde sa jakies zje%$#$%ne 3 raz sciągam i wielkie "G". błąd archiwum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 no a mi sie wkoncu udalo trafic za 3 razem dobrego zipa :lol: (gamershell - slot szwecja) relacja moimi oczami: - bravo za menu :lol: - chyba 3 latek je projektowal ... - dla mnie to NIC sie nie zmienilo od cmr3 tylko dodali 3d ludzikow i lepsze zniszczenia - trasy nawet sa blizniaczo podobne :? - zachowanie auta na drodze daleko odbiega od mojego idealu jakim byl cmr2 - silnik xary brzmi jak odkurzacz - za pilota mam kaczora donalda :lol: (dzwiek jest taki przyspieszony ze LOL na maxa) tez macie tak z tym pilotem ? :? no i 2 sprawa - wszysy mowia ze gierka chodzi super i ma niskie wymagania ... ustawilem 1024x768 wszystko na high bez aa i anizo i gierka mi szarpie :? zrobilem benchmark z frapsa i okazalo sie ze nie spada ponizej 30 FPS - czyli skad te przyciecia ? :? (wygladaja jak te lagowate ciecia 'la w NFS:U na miescie - tyle ze czesciej wystepuja) w NFS:U caty 4.2 zlikwidowaly te ciecia ale za to mam je na cmr4 :lol: jakie stery maja userzy r9100 i jak im to chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Gie-eN-Zet - na przycięcia działa v-sync, podobno, sam nie wiem bo u mnie się nie przycina A co do głosu to ktoś coś o sterach mówił, ale nie jestem pewien 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 v-sync mam wlaczony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Uuu....odpaliłem na MX-sie. Na low nawet da się grać 640/480 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ...za pilota mam kaczora donalda :lol: (dzwiek jest taki przyspieszony ze LOL na maxa) tez macie tak z tym pilotem ? :? Miałem to samo... sciagnęłem nowe stery od realteka i działa ok :-) (AC'97) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 nie no k.u.r.w.a mac !!! co jest panowie ???? :? 2 wersja sciagnieta tym razem z 3dgamers i znowu blad w archiwum !!!! :( ja nie wiem co robie zle ... sciagnij moze z gamershell? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 nie no k.u.r.w.a mac !!! co jest panowie ???? :? 2 wersja sciagnieta tym razem z 3dgamers i znowu blad w archiwum !!!! :( ja nie wiem co robie zle ... sciagnij moze z gamershell?ale on już ściągnął. Bosheee, czytajcie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 więc tak: - Grafa ( jak zauważyła większośc graczy ) niejest tak powalająca... ale niejest tez taka zła w skali 1-10 ocena 7. - PILOT ? Tak jakby tego pilota niebyło "ze mną" w środku auta tylko pije sobie Colę gdzieś na hawajach i czyta mi gazete i od niechcenia mi powie gdzie mam skręcic... zero "wczucia się w sytuacjię" najlepsi piloci wg. mnie byli w INTERNATIONAL RALLY CHMP. 92`rok. Facet nawet sobie czasami wtedy krzyknoł jak miałem gdzieś walnąć. Było piękne. tutaj w Colinie 4 PORAŻKA! - Grywalność - Niestety Colin2 RULEZ! jakoś nieumiem się przyzwyczaić do wrażenia że to auto jest PUSTE W ŚRODKU? jakoś tej wagi nieczuję... zaś musze przyznać że jak dotąd najlepsze wrażenia że "jadę autkiem" miałem w grze INTERNATIONAL RALLY CHAMPIONSHIP. chyba z 92" roku. - Dźwięki - niby to autko pierdzi - tak przyznam RACJA... ale na tandetnych głosniczkach - po podłączeniu do wieży i z włączonym Wofrem naprawde przyjemny jeste ten "PIERD". Kwestia kto jaki sprzęt posiada. Co do efektów "kina domowego" bezsensem jest wg. mnie że jak walne "tyłem" autka to słysze w przednich głośnikach to uderzenie zamiast w tylnych. Może to tylko dlatego że to demo? mam nadzieję że to poprawią. - Zauważyłem żę NIEMOŻNA TAK NAPRAWDE ROZWALLIĆ AUTA... zniszczeniu ulega tylko maska przednia , prawie zero oszkodzen świateł ( chyba że walne 20x w to samo miejsce coś sobie pęknie - czysty bezsens )... a tył auta zaś popęka troche a potem można go bic i bić i nic już więcej nieodleci... - Do tego jeszcze troche błędów textór. A o co mi chodzi widać na załączonym screenie. Ogólnie ocenia Colin4 5/10 Colin2 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Czym wy się zachwycacie grafika beznadziejna praktycznie zero zmian w stosunku do Colina 3.0 fizyka zresztą też, jak ten samochód skręca. Ludzie gdzie tu fizyka jest dobra bo ja nie zauważyłem tego ogólnie lipa gra troszkę po prawiona ale ja bym jej nie nazwał częścią 4.0 bo na to nie zasługuje. Wszyscy piszą super płynność ja gram na 1600x1200 wszystko na max AA4x AFx16 i giera nie zwalnia ale co tam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ma zwalniacz giera jest paskudna szczególnie textury. Wszyscy no prawie wszyscy piszą jaka ta gra jest super zobaczymy po jakim czasie się wam znudzi tak samo było z colinem 3 na początku wielkie BOOM Colin wyszedł giera super ale po dłuższej grze w niego wielkie rozczarowanie. Tak będzie i z tą częścią Colina przykro mi ale stwierdzam fakty seria umiera tak jak sam Colin. Colin 3 u mnie nadal lezy na HDD. Dziennie w niego pogrywam przynajmniej 1 OS dla frajdy, ktora z niego czerpie. Chwalimy grafike poniewaz jest lepsza od 3cz. a dziala lepiej. Fizyka jest BOSKA. Koniec tzw. "kija przez samochod" ktory powodowal czasami dziwne poslizgi wokol wlasnej osi. Teraz samochod wazacy 1200kg naprawde tyle wazy. Odrazu to zauwazylem jak tylko ruszylem z miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Teraz samochod wazacy 1200kg naprawde tyle wazy. Odrazu to zauwazylem jak tylko ruszylem z miejsca. ty chyba człowieku niegrałeś w INT. RALLY CHAMP. Colin4 to jazda pudełkiem do tego pustym... zero odczuć realistycznej grawitacji... nawet Colin1 był już lepszym konskiem nawet 2... ale 3 i 4 to porażka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...