Nikyo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nikyo to nazwa jednej z moich ulubionych technik aikido. Jakos tak wyszlo ze na jednym z treningow ktos tak mnie zawoloal i juz tak mi zostalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hmm moja ksywka to wlasciwie vesper a dalem vespereq bo mi sie vesper zarejestrować nie chciał, tak czy tak jest to zdrobnienie mojej ksywki a wziela sie ona z mojej ulubionej gry a mianowicie heroes of might and magic 2 , gralem w nia dniami i nocami, moim ulubionym herosem był czarnoksiężnik vesper, no i tak jakos mi sie spodobało. aczkolwiek myślałem też nad Prącisław Geremek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A mi tek nie chcąco tą ksywke nadały koleżanki z klasy, szliśmy jak zwylke zajarać na przewrie i tak nagle na mnie zawołali.Napoczątku mi się nie podobało ale juztak zostało FumFel = Kumpel a 20 to se dodałęm rok temu jak miałem 20 lat :) . Teraz mam(14 maja) 21 lat ale niechce mi sie zmieniać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja zostałem niesprawiedliwie nazwany Punek przez mojego kumpla braciaka. Zresztą w ten dzień ja dostałem swoją ksywe a on dostał Junior. Ale traktuje to praktycznie jak imie, tylko mama do mnie mówi Łukasz. Źle mi z tąksywą nie jest. Pozdrawiam Punek P.S. Podejżewam że mnie tak nazwali bo miałem takie kręcone włosy i to wyglądało jak takie afro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a co ma afro do punków?? bo sie gubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Sam dokładnie nie wiem ale oni byli pijani jak wymyślali no i.... wiesz co alkohol robi z ludzi. Pozdrawiam Zadowolony z ksywy Punek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 baltazaar - sam nie wiem, mam na imie tomek, a dwa aa to przez pomylke przy zalkadaniu jakiegos konta i tak juz zostalo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Maq :) Wcześniej miałem ksywke N.E.O, ale później znudziła mi się i myślałem nad nową. Pewnego dnia obejzałem sobie X-men'a i spodobałą mi isę ksywka Magneto. Kumple z lan'a mówili mi, że się naoglądałem X-men'a to skróciłem i zamiast g wstawiłem q, by było oryginalniej i jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 maqnetofon , maqaron, maqintosh, maqowka, maqowiec, maqnetowid hehehehehe lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A mój... hmm..... grałem sobie w Age of Empires i pomyślałem, że dobrze by było sobie wymyślić "imię" brzmiące jak ze starożytności. Najpierw był chyba 'michaelus', a potem zamieniłem 'ch' na 'k' i tak narodził się mikaelus :). Używam jeszcze jednej ksywki - 'Tarous' (akurat nie na forum). Rozpoczynałem grę w Baldur's Gate I i potrzebowałem imienia dla swojego maga - no i tu zadziałała moja wyobraźnia :D - tak mi po prostu wpadło i zostało. Przeszedłem oba Baldursy tym właśnie magiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 [M]aRoo- nick z irca, tak jakos mi sie nie chcialo wpisywac normalnego Maroo, wiec wrzucilem nawiasy. Dziala niezle(bo >maroo< jest zazwyczaj pozajmowane), a jeszcze lepiej mam wpisane w katalogu publicznym w GG(1885825- maly test :D ). Nie widzialem drugiej osoby z tak zakreconym nickiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie wiem. Jakos tak wyszlo, od imienia i nazwiska. Ale na codzien wolaja na mnie JESION. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 maqnetofon , maqaron, maqintosh, maqowka, maqowiec, maqnetowid hehehehehe lol Zrobiłem Ci coś <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, że się ze mnie nabijasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ciekawe. kto jeszcze lubi monthy pythona - dla mnie są no.1 8) Ja. Kto mi przyniesie zywoplot? :) a teraz z zupełnie innej beczki To przez mielomkę z mielonką ;) a geneza mojego nick`a jest jeszcze z liceum rozbiłem butelkę z amoniakiem w sali chemicznej i jakoś tak zostało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 radomek - wymyslone przez kolegow od nazwiska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 AKrokodyL to od tego że mnie kiedyś tak wójek nazywał, jak się rejestrowałem na tym forum, to myślałem nad nickiem i sobie o nim przypomniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A moja? Dawno temu gdzies 8 lat temu zakladalem konto mailowe. Probowalem rozne nicki i wszystko zajete. Ze siedzialem w kafejce i byl cennik to popatrzylem na niego. Akurat popatrzylem na papierosy i byly tam Rothmansy. Wpisalem Roth i tak zostalo. Niestety pozniej pojawily sie podroby:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Fraag - chyba latwo sie domyslic:] Ale wszedzie uzywam nicka ArbaaL - wpiszcie w wyszukiwarce:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 W sumie nie nie pamiętam z kąd się wzięła moja xywka - zacząłem ją używać podczas gry w CS'a. Chociaż większoś znajomych (z CS'a :) )woła na mnie HARRY, a to dzięki temu że kiedyś z nudów na nocce wpisałem sobie dla jaj HARRY POTTER - i tak zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 jak sie rejestrowalem to nie myslalem za bardzo nad xywka, wiec wybralem taki sam login jaki mam e-mail. Marcin - bo tak mam na imie GPS - w pierwszej klasie liceum podczas rozmowy z kumplami rozmowa potoczyla sie w tym kierunku i kumple od tamtej pory tak na mnie wolaja. PS Mozna zmienic login, bo jak probowalem (a robilem to wiele razy) nie wychodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Moja pełna to MastaFoka a zaczęło się od Foka :) A wzięła się stąd, że któregoś pięknego letniego dnia w Ślesinie poszliśmy na ciepły kanał i po wyjściu z wody było mi zimno (a miałem wtedy całkiem ładne wyhodowany mięsień piwny) i mówię "dajcie mi ręcznik, bo mi zimno!!!!" a kumpel na to "Tobie jest zimno ty foko je...ana :) i tak zostało. A masta doszło w toku ewolucji :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 a moja to SQim a jak powstala :/ wymyslil ja kolega chociaz niemam pojecia jak na nia wpadl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ja czesto grywam w UT,a ksywka doszła po jednym turnieju :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a moja jest z bajki transformers :P :P :D :D tyle ze na forum zarejestrowalem sie imieniem a xywa moja to GrimlocK tyle ze na forum juz ktos taki jest :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 od nazwiska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 moja xywka??? hmmmm troszke dluga historia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamień36 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Moja to :Kamień-mówili na mnie od dziecka ,bo to od nazwiska/Kamiński/ ,a 36 to mój wiek ,chociaż powinno być już 37 ,ale nie będę zmieniał bo to mnie odmładza ha ha ha ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 kobus od nazwiska rzecz jasna :) kiedys mialem MAESTRO ale sie ni przyjelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 moja mi chyba matka wymyslila ale nie jestem pewien. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 moja jest od nazwiska, ktos z klasy tak kiedys powiedzial i tak zostalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...