RaVeN155 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mozesz to sprqwdzic pozyczajac zasilacz od kogos innego. Ja nie mowie ze na 100% poprostu ja tak mialem ze powyzej jakiejs granicy obciazenia mi wywalal itp. Testowalem proca na freonie i np lecial 2,7ghz na napieciu 1,76v a jak mu dales 2v to lecial 2,5ghz. Na 2,3v przy 2,4ghz sie restartowal. I tak 2 proce juz sprawdzalem ze jak dam wysokie napiecie to czasami gorzej leci niz na niskim. Pozatym jest tez ogromna zaleznosc od fsb, na niskim fsb kolo 166mhz moglem poscic go i 2,8ghz (mowie opierwszym duronie) a przy 200 nie lecial nawet 2,75ghz. To moje odczucia sa, sam mam zamiar kupic tego bartona ale juz sie boje co bedzie z zasilaczem jak teraz nie wyrabia przy ostrym oc chociaz sprzet za bardzo nie mam rozbudowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 U mnie wymiana zasilki dala mi przejscie z 2.5 na stabilne 2.7 z fsb 257 na DFI. Zasilka to fajna rzecz :D Mam CHiefteca 420 DF PFC za 309 zl i spoko daje rade...Aczkolwiek Anteca 550 tez keidys trzeba sprawdzic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mozesz to sprqwdzic pozyczajac zasilacz od kogos innego. Ja nie mowie ze na 100% poprostu ja tak mialem ze powyzej jakiejs granicy obciazenia mi wywalal itp. Testowalem proca na freonie i np lecial 2,7ghz na napieciu 1,76v a jak mu dales 2v to lecial 2,5ghz. Na 2,3v przy 2,4ghz sie restartowal. I tak 2 proce juz sprawdzalem ze jak dam wysokie napiecie to czasami gorzej leci niz na niskim. Pozatym jest tez ogromna zaleznosc od fsb, na niskim fsb kolo 166mhz moglem poscic go i 2,8ghz (mowie opierwszym duronie) a przy 200 nie lecial nawet 2,75ghz. To moje odczucia sa, sam mam zamiar kupic tego bartona ale juz sie boje co bedzie z zasilaczem jak teraz nie wyrabia przy ostrym oc chociaz sprzet za bardzo nie mam rozbudowany. Niestety nikt ze znajomych niema mocniejszego zasilacza niz moj :( Kilka osob ma takie same, a reszta hmm zapomnij :) U mnie wymiana zasilki dala mi przejscie z 2.5 na stabilne 2.7 z fsb 257 na DFI. Zasilka to fajna rzecz :D Mam CHiefteca 420 DF PFC za 309 zl i spoko daje rade...Aczkolwiek Anteca 550 tez keidys trzeba sprawdzic :D Taaa tyle ze ja wlansie jak pisalem mam Chieftec'a 420 :) ps. Jest ktos z 3miasta kto ma zasilacz mocniejszy niz moj i chcialby sie ustawic na tescik :) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 kurcze ja jestem z 3miasta ale mam ten sam zasilacz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Rain napisał Witam. Mam mobile 2500+ AQYHA 0351 RPMW i na płycie Abit Kx7-333 na chipsecie Via kt333 z ustawionym fsb 200 winda się uruchamia i wygląda na stabilną (jeszcze nie sprawdzałem) ale w biosie grafika zaczyna mocno sypać artefaktami. Dzielnik 5//1. Czy to może oznaczać że to kres możliwości kt 333 jeśli chodzi o fsb ? Jest mi ktoś wstanie udzielić fachowej porady ? Ja Ci udzielę. Po prostu przy wysokiej magistrali następuje agp-tearing i stąd grafika sypie artefaktami. najczęściej występuje to ok. 198-202 mhz. Możesz poprawić chłodzenie chipsetu - mnie to pomogło i wówczas miałem stabilne nawet 206 mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a tak wogole mozeby ten topic przykleic tak jak berkutowy 1700+ JIUHB 51 !!!!! ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a tak wogole mozeby ten topic przykleic tak jak berkutowy 1700+ JIUHB 51 !!!!! ?:) POPIERAM !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 U mnie wymiana zasilki dala mi przejscie z 2.5 na stabilne 2.7 z fsb 257 na DFI. Zasilka to fajna rzecz :D Mam CHiefteca 420 DF PFC za 309 zl i spoko daje rade...Aczkolwiek Anteca 550 tez keidys trzeba sprawdzic :D To czekamy na jakieś wyniki :D Parę imponujących wyników powineneś zrobić ... 8) /superPI, Sandra 2004, CCR .../ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Zobaczcie co wczoraj ukreciłem z tego bartusia 8) vcore w biosie ustawione na 2.15v , realnie troche mniejsze . procesor jest stabilny na tych ustawieniach , prime wyłaczyłem po 4h i zaczałem sprawdzac co potrafi na nizszych napieciach. niestety nie działa mi l12 mod (jutro poprawie) co ogranicza fsb do 225. sprawdzałem na ustawieniach 12.5x224 i 2.15 w biosie i tez cacy. teraz sprawdzam przy napieciu 1.85v i max stable to 2.6ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a tak wogole mozeby ten topic przykleic tak jak berkutowy 1700+ JIUHB 51 !!!!! ?:) POPIERAM !!!! Popieram! Przykleić MÓJ topic! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 jaki on tam twoj :wink: wspólne wszystko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Moj proc zachowuje sie dziwnie jak komp jest rozgrzany ( 30 min pracy) to spokojnie dziala na 2600 Mhz natomiast z rana jak go odpalam to nie laduje sie winda, musze przestawic na 2500 poczekac 10 15 min i potem oki. Co to moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No i [gluteus maximus] :( Procek nie lubi wysokich FSB :( Mam juz Hynixy D-43 coprawda seria troche inna niz ta bardzo popularna (dziwne) ale na starym procku poszly na 245MHz wiec wszystko z nimi OK. A na MOBILu [gluteus maximus]... max 210MHz... Sprawdze jeszcze L12-MOD... Procek odpala sie do 220MHz ale sie zawiesza :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Ja juz o fsb nie wspominam :D Twinmosy dzialaly na luzie 220 na poprzednim Xp. Na moblilu 205 to max :( Co do mojego problemu 2 posty wyzej okazalo sie ze to bios szaleje :/ ustawiam 13x200 i odpala sie losowo raz jako 2600 raz jako 2800 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 A sa jakis sklepy internetowe, ktore wysylaja paczki do Polski, w ktorych mozna kupic tego Bartka o napieciu nominalnym 1,45v? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 haha do mnie przyjechał 2500:D oczywiście mobile to se go ostro przytestuje :D:D juz sie nie moge doczekać bedzie to pewnie dopiero w weekend ale za to nie bedzie ze boli ile tylko chiefetec wyzionie i ile uriel zchłodzi to proc dostanie :) ..zeby nie mówił ze sie o niego nie troszczyłem :D na razie na zachete moge napisać tylko serie :P axma 2500fkt4c aqyha 0351rpmw jak coś bede wiedziął na pewno napisze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 @POWER BY AMD - czekamy na realcje z placu boju......powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No i [gluteus maximus] :( Procek nie lubi wysokich FSB :( Mam juz Hynixy D-43 coprawda seria troche inna niz ta bardzo popularna (dziwne) ale na starym procku poszly na 245MHz wiec wszystko z nimi OK. A na MOBILu [gluteus maximus]... max 210MHz... Sprawdze jeszcze L12-MOD... Procek odpala sie do 220MHz ale sie zawiesza :( Powiem tak - według mnie Mobile nie lubi niektórych biosów (u mnie ewidentnie nie pasuje im d10 wraz z mutacjami) Wczoraj dotarły do mnie nowe pamiątki i na d10 lipa przy 220 :/ ale na d23 ES 3 już okolice 240 :D Mam czwartą sztukę mobile i wszystkie podobnie reagowały na D10 i niskotimingowe pamięci (puszczam tylko 6/11-2-2-2 w dualu), każdy z 4 mobile potrafił robić fsb min. 230-235 (wyżej pamięci nie wyrabiały). W singlu jednego puściłem na 251 (Prime i inne :D ) Aha L12 obowiązkowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No i [gluteus maximus] :( Procek nie lubi wysokich FSB :( Mam juz Hynixy D-43 coprawda seria troche inna niz ta bardzo popularna (dziwne) ale na starym procku poszly na 245MHz wiec wszystko z nimi OK. A na MOBILu [gluteus maximus]... max 210MHz... Sprawdze jeszcze L12-MOD... Procek odpala sie do 220MHz ale sie zawiesza :( Powiem tak - według mnie Mobile nie lubi niektórych biosów (u mnie ewidentnie nie pasuje im d10 wraz z mutacjami) Wczoraj dotarły do mnie nowe pamiątki i na d10 lipa przy 220 :/ ale na d23 ES 3 już okolice 240 :D Mam czwartą sztukę mobile i wszystkie podobnie reagowały na D10 i niskotimingowe pamięci (puszczam tylko 6/11-2-2-2 w dualu), każdy z 4 mobile potrafił robić fsb min. 230-235 (wyżej pamięci nie wyrabiały). W singlu jednego puściłem na 251 (Prime i inne :D ) Aha L12 obowiązkowo a jest taka sprawa ze u mnie L12 nic nie daje... procek jest wykrywany automatycznie wogule jako FSB 100 i to z L12 czy bez niego :( Wydaje mi sie to troche dziwne... :( L12 zrobic na 200MHz czy na 166MHz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No i [gluteus maximus] :( Procek nie lubi wysokich FSB :( Mam juz Hynixy D-43 coprawda seria troche inna niz ta bardzo popularna (dziwne) ale na starym procku poszly na 245MHz wiec wszystko z nimi OK. A na MOBILu [gluteus maximus]... max 210MHz... Sprawdze jeszcze L12-MOD... Procek odpala sie do 220MHz ale sie zawiesza :( Powiem tak - według mnie Mobile nie lubi niektórych biosów (u mnie ewidentnie nie pasuje im d10 wraz z mutacjami) Wczoraj dotarły do mnie nowe pamiątki i na d10 lipa przy 220 :/ ale na d23 ES 3 już okolice 240 :D Mam czwartą sztukę mobile i wszystkie podobnie reagowały na D10 i niskotimingowe pamięci (puszczam tylko 6/11-2-2-2 w dualu), każdy z 4 mobile potrafił robić fsb min. 230-235 (wyżej pamięci nie wyrabiały). W singlu jednego puściłem na 251 (Prime i inne :D ) Aha L12 obowiązkowo a jest taka sprawa ze u mnie L12 nic nie daje... procek jest wykrywany automatycznie wogule jako FSB 100 i to z L12 czy bez niego :( Wydaje mi sie to troche dziwne... :( L12 zrobic na 200MHz czy na 166MHz ??? u mnie L12 z jednym drutem nie działał :( Z dwoma OK Można to sprawdzić na biosie d10 - są do wyboru wszystkie proce z fsb 166 i 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No i [gluteus maximus] :( Procek nie lubi wysokich FSB :( Mam juz Hynixy D-43 coprawda seria troche inna niz ta bardzo popularna (dziwne) ale na starym procku poszly na 245MHz wiec wszystko z nimi OK. A na MOBILu [gluteus maximus]... max 210MHz... Sprawdze jeszcze L12-MOD... Procek odpala sie do 220MHz ale sie zawiesza :( Powiem tak - według mnie Mobile nie lubi niektórych biosów (u mnie ewidentnie nie pasuje im d10 wraz z mutacjami) Wczoraj dotarły do mnie nowe pamiątki i na d10 lipa przy 220 :/ ale na d23 ES 3 już okolice 240 :D Mam czwartą sztukę mobile i wszystkie podobnie reagowały na D10 i niskotimingowe pamięci (puszczam tylko 6/11-2-2-2 w dualu), każdy z 4 mobile potrafił robić fsb min. 230-235 (wyżej pamięci nie wyrabiały). W singlu jednego puściłem na 251 (Prime i inne :D ) Aha L12 obowiązkowo a jest taka sprawa ze u mnie L12 nic nie daje... procek jest wykrywany automatycznie wogule jako FSB 100 i to z L12 czy bez niego :( Wydaje mi sie to troche dziwne... :( L12 zrobic na 200MHz czy na 166MHz ??? u mnie L12 z jednym drutem nie działał :( Z dwoma OK Można to sprawdzić na biosie d10 - są do wyboru wszystkie proce z fsb 166 i 200 aha czyli jesli sa do wyboru w d10 to dziala :) No to ok to mi jednak dziala ;) i mam z jednym drutem. Aczkolwiek nic nie daje... a w kazdym innym BIOSie mam tak ze gdy wlaczam kompa to mam ustawianie 100x6 i sa tylko wlasne ustawienia nie wykrywa mi jaki to procek automatycznie no i wogule procek ejst nazwany jako "unknow CPU type" to by mi jeszcze nie przeszkadzalo no ale lipa z tym ze max FSB stabilne to 210MHz :( Na d10b4, d22_3Dfire, d23_3Dfire, d24 _SupZero :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 aha czyli jesli sa do wyboru w d10 to dziala :) No to ok to mi jednak dziala ;) i mam z jednym drutem. Aczkolwiek nic nie daje... a w kazdym innym BIOSie mam tak ze gdy wlaczam kompa to mam ustawianie 100x6 i sa tylko wlasne ustawienia nie wykrywa mi jaki to procek automatycznie no i wogule procek ejst nazwany jako "unknow CPU type" to by mi jeszcze nie przeszkadzalo no ale lipa z tym ze max FSB stabilne to 210MHz :( Na d10b4, d22_3Dfire, d23_3Dfire, d24 _SupZero :( :( Nawet na luźnych timingach ?? Co do wykrywania proca - to tak po prostu jest Z jednym drutem masz na fsb 166 czy 200 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 aha czyli jesli sa do wyboru w d10 to dziala :) No to ok to mi jednak dziala ;) i mam z jednym drutem. Aczkolwiek nic nie daje... a w kazdym innym BIOSie mam tak ze gdy wlaczam kompa to mam ustawianie 100x6 i sa tylko wlasne ustawienia nie wykrywa mi jaki to procek automatycznie no i wogule procek ejst nazwany jako "unknow CPU type" to by mi jeszcze nie przeszkadzalo no ale lipa z tym ze max FSB stabilne to 210MHz :( Na d10b4, d22_3Dfire, d23_3Dfire, d24 _SupZero :( :( Nawet na luźnych timingach ?? Co do wykrywania proca - to tak po prostu jest Z jednym drutem masz na fsb 166 czy 200 ?? Znaczy jest tak ze mam zrobionego moda na 1 drucie tego na FSB 200 dla prockow typu 166... A nie wiem czy dla tego procka mam zrobic dla 133 czy 166?? Nie wiem czy mod dziala czy nie :| Ale w d10b4 mam mozliwosc wlaczenia ustawien dla prockow z rodziny 166 i 200 :) Ale wydaje mi sie ze przed zrobieniem moda tez to mialem ;) Pamieci na timingach 2,5-4-4-8 na innym procku lecialy mi na 245MHz tutaj jak dam powyzej 210 to komp sie zawiesza :| Wina pamieci na bank nie jest... sprawdze ejszcze zdrobienie moda dla procka 133... ps moglbys podac linka albo przeslac mi bios (poisson5@wp.pl) na ktorym Ci nalepiej lata :) UPDATE: Zrobilem L12 na 2 druty :) Procek wstaje i chodzi na FSB 235Mhz dalej nie sprawdzalem bo pamieci niedomagaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Mobile nie lubi wysokiego fsb....buhahahhahahahha :D T ciekwe jak ja zrobilem fsb 260 ??? Macie do [gluteus maximus] plytki :D Zmieniac biosy, robic mody, starac sie ... Kwestia FSB jest naprawde otwarta... Przyjdzie plyta z serwisu to sie pobawie jesio. Plan jest taki - stabilne FSB 290 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Mobile nie lubi wysokiego fsb....buhahahhahahahha :D T ciekwe jak ja zrobilem fsb 260 ??? Macie do [gluteus maximus] plytki :D Zmieniac biosy, robic mody, starac sie ... Kwestia FSB jest naprawde otwarta... Przyjdzie plyta z serwisu to sie pobawie jesio. Plan jest taki - stabilne FSB 290 :D To niestety musisz mobo zmienić - socket A odpada :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Rekord swiata w fsb wynosi 305, z tego co wiem. Zostal zanotowany na jakiej plycie ??? NF7 ponoc :D Doniedawna max jakie slyszalem, ze ludzie maja to bylo 295 na LAN PARTY. To 305 to sredni na jeza, ale 295 widzialem screeny :D Moje 260 zrobilem podnoszac Vdd z 1.6 na 1.7 i ustawiajac wiatraka w kierunku mofsetow i NB. Zadnego klejenia radiatorow itp. Wiec zapas mam. Plany chlodzenia juz sa, kasa na kleje tez. Radiatorki modeluje juz od jakiegos czasu na szlifierce :D hihih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No i wszystko juz jest ok :) Zrobilem L12 procek leci 240x11 full stable... tylko odziwo przy wyzszym FSB pamieci niewyrabiaja MEMTEST wali bledy... a to przeciez w koncu D43... no ale 240MHz 2,5-3-4-8 tez uwazam za spoko... narazie mi wystarczy. Aha i u mnie najleprzym biosem okazal sie jednak d10b4 na innych nie moglem uzyskac wyzej niz 235... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 zabralem procka dla PBA i narazie 12*200@1.7V. nie wiem czy to dobrze czy to zle, ale w super pi wynik 2MB poprawil mi o 4sek w porownaniu do identycznie taktowanego durona i wynosi on 1:41. w marku 2k1 zmiana procka dala 1392punkty. niezle to jest ;] temperaturka to 40st w full stress. edit 12,5*210@1.7V nie stabilnie, ale to nie wina procka tylko mobo lub pamieci, bo moj epox/twinmos nie lubi fsb >200 i robi cyrki na maxa. z innym mobo byloby duzo wiecej, bo widac, ze maszynka ma potencjal. wynik w CCR to 10807ptk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 zabralem procka dla PBA i narazie 12*200@1.7V. nie wiem czy to dobrze czy to zle, ale w super pi wynik 2MB poprawil mi o 4sek w porownaniu do identycznie taktowanego durona i wynosi on 1:41. w marku 2k1 zmiana procka dala 1392punkty. niezle to jest ;] temperaturka to 40st w full stress. edit 12,5*210@1.7V nie stabilnie, ale to nie wina procka tylko mobo lub pamieci, bo moj epox/twinmos nie lubi fsb >200 i robi cyrki na maxa. z innym mobo byloby duzo wiecej, bo widac, ze maszynka ma potencjal. wynik w CCR to 10807ptk. dzisiaj Niemiec mi go oddaje to ja zobacze na abicie co da sie wyciagnąc z tego proca :) licze na 2.8 ..conajmniej :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 dzisiaj Niemiec mi go oddaje to ja zobacze na abicie co da sie wyciagnąc z tego proca :) licze na 2.8 ..conajmniej :P :) Nie liczył bym za mocno na te 2,8 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...