draak Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Dokladnie o tym pisalem- przeczytaj raz jeszcze moj powyzszy post. Ja go nie poganiam, tylko przestrzegam przed nadmiernym rozdumichiwaniem projektu przed jego zakonczeniem... ...a jak wiemy w tym Thorn jest (niestety) najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Niestety obawiam się, że moje "przepowiednie" sie sprawdzają..... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Już 27 a Thorna jak nie było tak nie ma.... Oj chyba jonas miał rację z pewną książką, która nigdy by nie powstała: Thorn - "Skończyłem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Heh, a farba dalej w drodze? Niestety obawiam się, że moje "przepowiednie" sie sprawdzają..... Już 27 a Thorna jak nie było tak nie ma.... ludzie, spokojnie, dajcie mu czas, moze ma wazniejsze rzeczy niz modowanie. a poza tym, czekajcie cierpliwie az Thorn cos napisze. jak chcecie sobie pogadac to na oslej sa tematy o piwie i spotkaniach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 a ja wierze ze jak tylko Thorn znajdzie troche wolnego czasu, przyslą mu farbe to wroci i skonczy ten MOD....bo szkoda zostawiac tą prace ktorą do tej pory wykonal.........wiec dajcie mu troche czasu...nie kazdy ma tak dobrze ze siedzi caly dzien w domu przy kompie....inni chodza do szkoly, pracy, mają inne zajecia .....i kiedy przychodza do domu...marzą tylko o tym aby przyciąc komara.............wiec Thorn czekamy na efekty...Pozdro PS. Pozatym gdyby Thorn zaprzestal prac nad tym modem.....to chyba przyszedl by do tego tematu i napisal nam dlaczego...jakie są tego powody.....ale skoro nic nie ma napisanego......to pewnie jest bardzo zajety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ale zgon :) te farby to chyba bocian przyniesie za gor i lasow hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 W sumie szkoda, że ucichło, bo pomysł nie najgorszy, wykonanie bardzo dobre, inwestycji od groma. Tylko ten szał pał i świst pi..d na początku był niepotrzebny, teraz by nikt nie marudził, że się wlecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 eh wiedzialem ze tak bedzie Thorn mieszkasz w boleslawcu , Wroclawiu jakby nie patrzec to farby mozna kupic nawet na badziewnych stacjach benzynowych - nawet Motipy - i nie rozumiem po co do budy Motipa stosowac nie dosc ze drogi to jeszcze nie zawsze rewelacyjna farba :? - chcesz miec dobre krycie ? - uzywaj Montany + Ultra Fatty CAP - znajdziesz je w skejtszopach w ogromnej ilosci odcieni i wyborem CAP'ow nie - nie jestem sk8 - wiem po prostu z doswiadczenia w malowaniu bud - a mam ich za soba ponad 40 jeszcze zobaczycie moje ustrojstwo - bez szumu bez PODŻEKTSTARTET - po prostu jebneu posta i juz - faaaaaaaaaaaaakk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 skoro MOD zostal przerwany....to moze Thorn chcialbyś sprzedac LCD ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 po co zadajesz takie pytania ?? napisz na pw wiadomosc, przeciez widzisz ze nic nie pisze na forum wiec nie dostaniesz odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 To czy projekt upadł czy nadal jest ciągnięty może stwierdzić tylko Thorn. Nie bronię Go- sam jestem na etapie -noname2- i wiem jak czaso i pracochłonne to zajęcie. Miałem już kilka chwil zwątpienia ale uparłem się i ciągnę to dalej. Taki np "Gnome" (prawdopodobnie przekręciłem nazwę- wiadomo o co chodzi) powstaje już zdaje się ponad rok- przy nim te kilka miechów Thorna to pikuś :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ale tez i mod Thorna przy G Nome to pikus... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 nie - nie jestem sk8 - wiem po prostu z doswiadczenia w malowaniu bud - a mam ich za soba ponad 40 jeszcze zobaczycie moje ustrojstwo - bez szumu bez PODŻEKTSTARTET - po prostu jebneu posta i juz - faaaaaaaaaaaaakk zgadza się Montana jest ok do malowania budy :> ,no i jeszcze fakt że najlepiej zrobić moda potem dać temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Mod nie upadł i nie upadnie ! A co do reszty - brak czasu nie mogę wygospodarować nawet kawałka po pierwsze praca zawodowa po drugie sesja :( - tą farbę ciężko dostać bo podobno zakonczyli produkcje tego odcieniu i szukam go już nawet w innych miastach - teraz na forum pokaże już finał prac więc dajcie trochę czasu mi aż się pozbieram i będzie czas na moda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ooo, juz wrociles ze zwiadu panie snajper? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Matko ale wy niecierpliwi i upierdliwi jesteście :? Nigdy moda nie robiliście? nie wiecie ile to pochłania roboty i czasu? Matko ludzie wyluzujcie lepiej sami zabierzcie sie do roboty, a nie popędzajcie innych. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 niektorych trza wyslac na studia :) moze zapomniali/nie wiedza co to sesja/praca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Tos trafil kula w plot :/ Ja w tej sesji mialem 5 egzaminow (na studiach dziennych, nie jakas parastudia typu wieczorowka itp.), do tego pracuje i zalatwialem sobie wyjazd na studia do Wiednia (masa papierkowej roboty). "Dziwnym" trafem znajduje jeszcze czas na spotkania z dziewczyna, zajmowanie sie ogrodem w domu, chodzenie na silke i mase innych czynnosci, ktore mozna nazwac jako "wolny czas". Jesli ktos jest zorganizowany to zawsze znajdzie czas na hobby. Co innego gdy wszystko zostawia sie na ostatnia chwile, a lista "things 2 do" zacznie sie nawarstwiac... Dla mnie thorn jest utalentowanym, moze i zapracowanym, ale przedewszystkim niesolidnym czlowiekiem. Juz nie bede go poganial- czekam na efekt koncowy. Tak bedzie "zdrowiej". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 heh tylko kazdy zyje po swojemu edni wola tak ia inni inaczej - kazdy ma swoje zycie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgoda, ale niech nikt nie rozpacza, ze ma sesje/ studiuje bo to smieszne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 heh tylko kazdy zyje po swojemu edni wola tak ia inni inaczej - kazdy ma swoje zycie ;Pale wiesz, niektorzy maja czas na wszystko i sie musza innych czepiac ;) ja czekam cierpliwie na modzika i sam przy okazji modze at@atx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ooo, juz wrociles ze zwiadu panie snajper? daj mu spokoj... przeciez kazdy mezczyzna ma w sobie cos.. z zołnieza.. :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgoda, ale niech nikt nie rozpacza, ze ma sesje/ studiuje bo to smieszne...Gdzie on lamentuje i ropacza? No bez przesady. Nie ma czasu = nic nie robi, proste. Studia i sesja są nieco ważniejsze niż modzik który sie robi dla przyjemności i można go zrobić potem. Ja swoją bude robiłem 0,5 roku no i co z tego? Ogólnie modzik coraz bardziej mi sie podoba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja tak troche off topic :) ale skad skombinowac taką elektonikę do regulacji pracy wentyli jest ona przedstawiona na kyorymś zdjęciu z 1 strony :twisted: a może jakiś link jak takie cuś zrobić 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Hehe. Odkopuje tego topica zeby sie zapytac czy nadal ten mod jest kontynuowany czy moze upadl?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Pytanie retoryczne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Hehe. Odkopuje tego topica zeby sie zapytac czy nadal ten mod jest kontynuowany czy moze upadl?? ;) raczej nie dostaniesz odpowiedzi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Thorn sobie jaja z ludzi robi...kurcze chlopie badz troche choc powazny...jesli tak robisz tez w swojej pracy, w zyciu itd. no to gratuluje....rozumiem ze mod sie robi dlugo, ale wlasnie: ROBI...a nie lezy odlogiem...plany wielkie, a jak przychodzi do realizacji to [gluteus maximus]...moze nasze wnuki sie doczekaja jakichs kolejnych fotek...nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 take it easy boyz :D poczekamy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 R.I.P rotfl . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...