Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 No mówię przecież.ja tylko potwierdzam to co powiedziales ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Szkoda, akurat uzywam Mozilli , wiec pewnie tez sie za bardzo nie natestuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 u mnie firebird a poza tym powiniennem zignorowac ten program bo nie znalazlem sie w creditsach ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 u mnie sie nei da ściągnąć.. a niestety też używam Opery więc nei wiem czy sie na coś przydam.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 hehe. u mnei napisał że nzalazł 1 plika usunął 110.. jak dla mnei to nei do przyjęcia że programik "COŚ" usuwa.. nawet nei wiadomo co i nei ma sie na to absolutnie ŻADNEGO wpływu.. jak narazie to programik bardziej tajemniczy jest niż niektóre trojany.. powinien: po pierwsze: wyświetlać liste tego co znalazł i co chce usunąć, po drugie: mieć możliwość zaznaczenia co zostawić a co wywalić.. poza tym.. chwilowo operowcy chyba przydatność mają zerową.. te cookies które miałęm zostały mi z czasu kiedy chwilowo używałem ie.. no ale jak ktoś bardzo namietnie buszuje po sexlinkach pod ie to może to faktycznie przydatne jest hehe :D ale jestem na początku akapitu w kreditsach :D piwko :D prywata roxx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ale jestem na początku akapitu w kreditsacha ja na koncu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Dla mnie ten program nie ma zadnej przydatności. Pomijajac ze korzystam z opery to program się wysypuje przy zamykaniu pod windows 2003. I widać ze jest to błąd w programie. Błąd który zamiesciłem wczesniej poprzedza okienko z samego programu o treści AAAA i nazwie okna BBBB. Wpisanie tak bezsensownego komunikato miało jakiś cel??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Tak samo wywala się na win2K. Mnie również się nie przyda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 całe szczeście że mi przynajmniej nie poczyściło kukizów z for i innych stronek przydatnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 u mnie programik znalazl i wyeliminowal jakies 2 cosie po odpaleniu ad aware bylo czysto wiec chyba dziala ;) uzywam firefoxa, w2k3 (nie ma problemow z zamykaniem. nie wiem czy powodem moze byc to ze przerobilem go na stacje robocza?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 sEctOR :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 sEctOR :!:geeeezzz !! czy niektorzy ludzie juz calkowicie zatracili umiejetnosc czytania i rozumienia textu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 sEctOR :!:nie no genialne :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 NOWA WERSJA Z LISTĄ DOZWOLONYCH COOKIES -> wpisujesz tweak i zapominasz o usuwaniu cookies tweakowych :) HAVE PHUN!!! http://qck.ath.cx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no... to już jakiś ruch w dobrym kierunku =) a co z obsługą innych przeglądarek? i z wypisywaniem tego co usuwa i ewentualnym zapytaniem o aprobate? =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 kisio->a jak sobie to wyobrażasz - proszę - opisz !! bo ja sobie nie wyobrażam żeby co np 5 sek się mnie pytał czy coś usuwać ? btw. a gdzie inne przeglądarki saveują cookiesy ?? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Wspaniały program. Z wersji na wersje ma coraz wiecej błędów. Teraz wywala ten sam błąd przy kliknięci na przycisk dodaj a przy zamykaniu jak były jakieś bezsensowne komunikaty i błedy tak są dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 hmm.. no w sumie tez racja.. mi sie ciągle kojarzyło z ta listą z Ad-Aware.. ale mógłby ich na przykład nei usuwać.. tylko przenosić do jakiegos tymczasowego katalogu.. z zapamietaniem ścieżki powrotu.. tai rodzaj kwarantanny.. a na życzenie użytkownika mógłby taką liste wyświetlić i wtedy by sie już wybierało czy coś definitywnie wywalić.. czy jest potrzebne.. i wtedy możnaby dodać od razu ro tej listy z bezpiecznymi kukizami.. nie wiem czy jasno sie wyrażam bo już prawie śpie.. jak co to pytaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 sgj -> nie wiem jaki masz system ale jesteś jedynym użytkownikiem który narzeka progz jest TYLKO POD XP!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 sgj -> nie wiem jaki masz system ale jesteś jedynym użytkownikiem który narzeka progz jest TYLKO POD XP!!!!!! Ja mam win2003 czyli serwerowa wersja XP. Jestem jedyny? Tak samo wywala się na win2K. Mnie również się nie przyda ;] Jeśli program jest tylko pod XP to co za problem zablokować jego działanie pod innymi wersjami windows. Przecież to tylko kilka linijek kodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 sgj-> OK pomyślimy UWAGA! - KRYTYCZNA POPRAWKA - ZARAZ W WERSJI 1.6!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Wspaniały program. Z wersji na wersje ma coraz wiecej błędów. Teraz wywala ten sam błąd przy kliknięci na przycisk dodaj a przy zamykaniu jak były jakieś bezsensowne komunikaty i błedy tak są dalej. Może to cos z twoim systemem. Ja mam W2K3 i działa spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Wspaniały program. Z wersji na wersje ma coraz wiecej błędów. Teraz wywala ten sam błąd przy kliknięci na przycisk dodaj a przy zamykaniu jak były jakieś bezsensowne komunikaty i błedy tak są dalej. Może to cos z twoim systemem. Ja mam W2K3 i działa spoko Ta może jeszcze sam wkompilowałem w ten program, jakieś bezsensowne komunikaty. W dodatku po przełączeniu w tryb zgodności z 98 błędów nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...