Skocz do zawartości
bruce

samobojstwa

Rekomendowane odpowiedzi

witam :>

byla kiedys sobie na necie fajna stronka ze sposobami samobojstw (wsio bylo dokaldnie opisane itp)

miala ona czerne tlo :>

tle pamietam :>

nie wiem, czy na tym, czy na innym forum ktos keidys o niej wspominal....

googlowalem,s zukalem...nie znalazlem :>

ma ktos moze do niej adres, lub ma ja zbackupowana?? :>

z gory thx :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pamietasz chcoiaz czesc z jej tytulu or something, co moglo by ulatwic mi jej znalezienie?? :>

czy mam po prostu do ekspedientki w empiku powiedziec "dzien dobry, szukam jakiejs pozycji, w ktorej opisane by byly sposoby na samobojstwa :>'' ???

hmm :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pamietasz chcoiaz czesc z jej tytulu or something, co moglo by ulatwic mi jej znalezienie?? :>

czy mam po prostu do ekspedientki w empiku powiedziec "dzien dobry, szukam jakiejs pozycji, w ktorej opisane by byly sposoby na samobojstwa :>'' ???

hmm :>

spytaj sie tak i potem powiedz nam jaka mine zrobila ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja cos wymysle :> :> :> orginalnego. Powies sie :> skuteczne jesli galaz skutecznie trzymac bedzie ciezar wacpanowego ciala i wacpanowego miecza. :/

:> BTW :> :> :> czy ktos ma fajna kamasutre w pdfie, ale taka z dokladnym wytlumaczeniem :> chcialem siebie i kobiete czyms zaskoczyc :>

(TO BYL ZART :> , ale jak ktos ma niech da znac :> )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:> BTW :> :> :> czy ktos ma fajna kamasutre w pdfie, ale taka z dokladnym wytlumaczeniem :> chcialem siebie i kobiete czyms zaskoczyc :>)

DAMN!! a mialem ja jeszcze z miesiac temu i to w pdfie... :lol: :lol: ale format byl i zapomnialem skopiowac :lol: :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nei pamiętam... Okładka była czarna, na niej (na biało, gdube ziarno gasnąca świeca - jakby wiatr płomień zdmuchiwał. Chyba jakoś tak ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos musi zacząc jakos archiwizowac te topici (dodaj do ulubionych;)  zeby pod koniec roku jakiegos nie pominąć

Już wcześniej zwróciłem na to uwagę :lol: Walker3d powiedział, że się tym zajmie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak powaznie.. Nie wiem czy ktos to pamięta, ale Bruce sie kiedys "chwalił" ze miał kilka (?) prób samobójczych. Chłopak ma pewnie problemy (i to raczej nie z kompem) a wy sie nalewacie z niego...

Bruce.. trzymaj sie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee to przywiaz obudowe do szyji (tylko dobrym wezlem, nie ratowniczym, czy jak mu tam jest)

wyjdz na jakis wysoki budynek i zrzuc obudowe, jak skonczyc to z kompem :D

btw. jak chcesz sie serio zabic to powiedz: kur... gorzej byc nie moze :P wiec po ch.. skakac :P

...... i najlepiej wsadzic w nia z 5 starych Fortronow 500W :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzizas....ludzie....ja pierdziele.....

grzecznie prosilem o podanie linka....

widze, ze sie OT zrobil, wiec prosze grzecznuie PARANOIKA o zamkniecie topicu :>

zrob chociaz to dla mnie ;)

z gory thx.....

i jeszcze moze prosze o sposob na odpalenie "ENCYKLOPEDII CZLOWIEKA" wydana przez pascala pod winde 98 na windzie XP :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...