Kobrowisko Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 nie bawie sie w fotografa ale jakos tak trafilo mnie jakies natchnienie i szczelilem fote a wyszla nie najgorsza to pokaze moj kot [; 1688501[/snapback] Robiłeś to w jakimś pojeżdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Też mam kota. Raczej kotke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 tytuł 'W poszukiwaniu muzy' niestety ujęcie nie udane wrzucam bo obiekt ciekawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=751718 Nastepny kasztanek, tym razem dol sie troche nie udal :) Ale to juz ostatni w tym roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 fajnie Ci te kasztanki wychodzą :D a tu moje coś z ostatniego wyjazdu zdjecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Tak jakos ostrosci brakuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 no nie wiem wydaje mi się całkiem ostre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 no nie wiem wydaje mi się całkiem ostre :D 1690813[/snapback] ja jakos dobrze widze i fotka jest ostra ;] skrytobojca moze jest zazdrosny bo zrobiles lepsza fote;] pomysl na zdjecie bardzo dobry- wielki plan, zestawienie czegos monumentalnego z malutka postacia czlowieka daje bardzo fajny efekt, mozna by nad ta fota jeszcze sie pobawic w PS i dopiescic ja juz na maxa;] pozdro i brawo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 no nie wiem wydaje mi się całkiem ostre :D 1690813[/snapback] 1. Wyglada na niewystrzona po zmniejszeniu. 2. Ta cala konstrukcja mocno sie zlewa i meczy wzrok ja jakos dobrze widze i fotka jest ostra ;] skrytobojca moze jest zazdrosny bo zrobiles lepsza fote;] A Ty masz problemy ze wzrokiem i jakies chyba osobiste ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 rzeczywiście wygląda na to jakby nie było wyostrzone . Ale ogólnie fota ciekawa :] genghiskhan -> człowieku luz mniej krytyki innych więcej samokrytyki i patrz przez "pryzmat" swoich zdjęć oceniając innych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 1. Wyglada na niewystrzona po zmniejszeniu. 2. Ta cala konstrukcja mocno sie zlewa i meczy wzrok A Ty masz problemy ze wzrokiem i jakies chyba osobiste ;] 1691110[/snapback] hahaha no jak ci sie zlewa to brawo, albo masz popsute oczy albo cos z monitorem;] ps. jakosc jaka jest kazdy widzi bo to przecie plfoto max 125kb;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ps. jakosc jaka jest kazdy widzi bo to przecie plfoto max 125kb;] 1691197[/snapback] A fotka ma 80kB :) i co to ma do tego co pisales wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Listek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 proszę wyostrzona w ps-ie i jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Dla mnie oryginał lepszy.Teraz po wyostrzeniu za bardzo"gryzie oczy"... No i ten raster.... Edytowane 9 Października 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 a ja uważam, że po wyostrzeniu lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Inaczej od razu :D ale na ekranie sie nie miesci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ja porównywałem oba i nie widzę różnicy, może na plfoto po zmniejszeniu zrobiło się nieostre u mnie na kompie wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Tu sa 4 moje fotki http://fotografia.interklasa.pl/index.php?...=autor&rid=8800 a tu jeszcze jedno zdjatko, moze sie wam spodoba Edytowane 10 Października 2005 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latzky Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 na poważnie focę od lutego 2005..ostatnio tylko p-six'em http://www.altphotos.com/Gallery.aspx?&a=M...y&memberid=3017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 na poważnie focę od lutego 2005..ostatnio tylko p-six'em 1694280[/snapback] wypasione fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 na poważnie focę od lutego 2005..ostatnio tylko p-six'em 1694280[/snapback] Piękne zdjęcia. Gratulacje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latzky Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 senk ju. genghiskhan udzielił mi kilku wskazówek..hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) senk ju. genghiskhan udzielił mi kilku wskazówek..hehe 1695300[/snapback] heheh jakos se nie przypominam;] :lol: ale fotki faktycznie fajne robisz:), oby tak dalej:) nie spoczywaj na laurach;] Edytowane 11 Października 2005 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikk Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Czytam i czytam poradniki o robieniu zdjęc no i moje kolejne. Franciszki W sumie to poraz kolejny daje kościół, no ale w moim mieście w samym małym centrum jest ich mnóstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 WTF :blink: nie czaje tego zdjęcia jakieś gałęzie w kadrze ujęcie kompletnie nie trafione imo próbuj dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Moje fotki http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=86553 Na razie tylko dwie, bo jestem nowy. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) No nie. Raj dla mnie i mojego Aparatu.(Po długim i męczącym namyślę stwierizłęm że coś mnie poniosło :/) Tu macie moje trzy najnowsze zdjęcia: http://img22.imageshack.us/my.php?image=pict00327cx.jpg (to nie jest fotomtaż tylko tryb macro z wyszczególnieniem punktu! Joke...) Edytowane 16 Października 2005 przez Frankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 No nie. Raj dla mnie i mojego Aparatu. Czyta ktoś NG? Jełsi tak to zobaczcie 2003 konkurs "Drzewa" drugie miejsce A. Cieślak. Tu macie moje trzy najnowsze zdjęcia: 1703530[/snapback] hahaha rozwalilo mnie to :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No co?? W końcu to MAKRO :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...