SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Brak szczegolow, mydlane takie, bure ciemne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 popracuję jeszcze nad nimi, fotki wywoływane z raw-u, pierwszy raz robiłem i nie za bardzo wiem co i jak więc może dlatego takie ciemne :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 RAW w czym obrabiasz? w CS2 jest dosyc rozbudowane narzedzie do RAWa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 obrabiam "Corel rawshooter-em" dosyć proste narzędzie, wcześniej nie wywoływałem rawów więc dopiero uczę się co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) lukarsz -> co to ma być ? Wytłumacz mi/nam jakieś przesłanie tej fotki albo co bo niestety będę ją musiał usunąć ... Wybacz ale jaki tu poziom jest ? Chyba serio dawno gorszej fotki nie wystawiłeś :| ... Obniżasz loty oj obniżasz ... Edytowane 8 Maja 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) lukarsz -> co to ma być ? Wytłumacz mi/nam jakieś przesłanie tej fotki albo co bo niestety będę ją musiał usunąć ... Wybacz ale jaki tu poziom jest ? Chyba serio dawno gorzej fotki nie wystawiłeś :| ... Obniżasz loty oj obniżasz ... Na zdjeciu wyglada to marnie.... w rzeczywistosci cala budowa/dzwigi i ich wielkosc, fundamenty wzbudzaja podziw. Same fundamenty maja tu z 10-15m jak nie wiecej. Budowla ma byc potezna, niestety nie udalo sie tego tak na fotce przedstawic :? wszystko zostało spłaszczone :? Edytowane 8 Maja 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 aha ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Flower of the sun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 wczoraj "upolowałem" zesztywnialą muche z zimna na oknie więc zrobiłem jej seseje zdjęciową. Szkoda, że mój złom nie posiada lepszego macro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 jobaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Już wiem skąd twórcy Obliviona czerpali natchnienie :lol2: tak ogólnie testuje właśnie paint shop proX interfrejs inny niż PS ale cena też dużo niższa tylko czy możliwości podobne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 tak ogólnie testuje właśnie paint shop proX interfrejs inny niż PS ale cena też dużo niższa tylko czy możliwości podobne? To lepiej przestań testować PSP X i zainstaluj PSP 9.01. Wersja X jest beznadziejnie wolna, komplenie niefunkcjonalna ze skopanym interface'm. Wszystko dzięki (padamy na kolana) Corelowi (można wstać). Sam program jest bardzo fajny. PS mi nigdy nie podpasował, a PSP używam już od jakichś 5 lat i nie narzekam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Minolta Z10 + Fox 10d + obiektyw z Zenith'a = Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ksiezyc robiony z zoomem cyforym x 57 :D nie smiac sie z zooma :D bo fotka wyszla lepsza jak na optycznym + powiekszenie na kompie, wyraznie lepiej elektronika aparatu obrobila fotke niz progs na kompie, po powiekszeniu cyfrowym na aparacie matryca lepiej skupia sie na ksiezycu, bo sam obiekt fotografowany jest wiekszy i praktycznie tylko ksiezyc wtedy w obiektywie jest. To moja teoria :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 To lepiej przestań testować PSP X i zainstaluj PSP 9.01. Wersja X jest beznadziejnie wolna, komplenie niefunkcjonalna ze skopanym interface'm. Wszystko dzięki (padamy na kolana) Corelowi (można wstać). Sam program jest bardzo fajny. PS mi nigdy nie podpasował, a PSP używam już od jakichś 5 lat i nie narzekam. :) hm to w sumie jeszcze lepiej psp 9 jest tańszy zassam triala i zobaczę co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Ja troche z innej beczki... fota z wczoraj... co o nim sadzicie :lol: o zdjeciu ;) ladnie zlapane i cykniete ?:) przydaje sie wysokie iso w takich momentach :P pozdr. Edytowane 15 Maja 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Moja pierwsza próba zabawy :) A510 ;) Edytowane 16 Maja 2006 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Moja pierwsza próba zabawy :) A510 ;) http://www.imgbox.co.uk/uploads/9155554c sliczne :) troszke moze ostrosci zabraklo ale przez to jest tak troche bajecznie ;) Edytowane 16 Maja 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 fota spontaniczna z uchylonej szyby w samochodzie.Zachód nad Wisłą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 @vitucky: podoba mi sie, ladne kolory :) @lukasrz: koncertowe ogolnie tez mi sie podoba, szkoda ze troche nie ostre ;) ja tez dam od siebie taka spontaniczna fotke, cyknieta na dzialce po grilu ;] palacy sie pluszkowy misiek na drzewie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 dzieki wyglada jakby z niego pluszowa dusza uchodziła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Wczoraj byłem na rowerku i zrobiłem kilka zdjęć :) [C510] Edytowane 19 Maja 2006 przez Maks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Wczoraj byłem na rowerku i zrobiłem kilka zdjęć :) [C510] Edytowane 20 Maja 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ciasno sie tutaj wydaje, przez to obciete kolko zieleni. Niebo niezle wyzarte :) I gdzie ostrosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Ciasno sie tutaj wydaje, przez to obciete kolko zieleni. Niebo niezle wyzarte :) I gdzie ostrosc? musialem niestety obciac roche fotke ;/ dlatego tak wyszlo :( a jesli chodzi o ostrosc to z reki robiona :( ISO 400 1/6s :( co rozumiesz przez wyzarte niebo ? :> niebo takie fajne bylo wlasnie :) przepalone nie jest raczej, moze minimalnie 5% :) , zachodzace slonce tak dawalo czadu z za drzew :] Halo..... czy wszyscy śpią :> malo zdjec ostatnio sie pojawia :) @ SKRYTOBOJCA Może to lepsiejsze ?:> syntax error ;] :? Pozdrawiam !!! Edytowane 21 Maja 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Halo..... czy wszyscy śpią :> malo zdjec ostatnio sie pojawia :) Ludzie czasu nie mają. :P Ostatnia fotka fajna . Może zaraz i ja coś pokażę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 @lukasrz Niebo na tym zdjęciu z parku jest przepalone - nawet gałęzie drzew trochę wyżarło. Poza tym balans bieli kuleje. Długo juz nie wstawiałem tutaj zdjęć tak więc... ;]. Zdjęcia z Kazimierza Dolnego nad Wisłą. Kazimierz jest bardzo klimatycznym miasteczkiem i mam nadzieję, że udało mi się część tego klimatu utrwalić na zdjęciach. Komentujcie. Krytyczne komentarze mile widziane ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 @lukasrz Niebo na tym zdjęciu z parku jest przepalone - nawet gałęzie drzew trochę wyżarło. Poza tym balans bieli kuleje. Długo juz nie wstawiałem tutaj zdjęć tak więc... ;]. Zdjęcia z Kazimierza Dolnego nad Wisłą. Kazimierz jest bardzo klimatycznym miasteczkiem i mam nadzieję, że udało mi się część tego klimatu utrwalić na zdjęciach. Komentujcie. Krytyczne komentarze mile widziane ;]. e kolorki sa dobre wlasnie :) takie klimatyczne swiatlo bylo wlasnie :) 1 i 2 foto fajne :) na 3 wg mnie nie potrzebna baba w kapeluszu w kadrze, drazni mnie ona jakos i skupia uwage nie potrzebnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 1 i 2 foto fajne :) na 3 wg mnie nie potrzebna baba w kapeluszu w kadrze, drazni mnie ona jakos i skupia uwage nie potrzebnie :DJa właśnie czatowałem żeby zrobić zdjęcie z tą babcią. Moim zdaniem dodaje trochę klimatu, ale to tylko IMO. Wieczorem wrzucę jeszcze klika zdjęć, ale tam też będą starsze panie ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...