GenghisKhan Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 bedzie wiecej ale to po weekendzie dopiero ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Fajowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Pociag jedzie pod gorke :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 aj tam sie czepiasz;] mozna wyprostowac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) @BLANTMEN przyjemnie się na to patrzy :D chociaż trochę kadr taki poobcinany Edytowane 6 Lipca 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Specjalnie. :) Chodziło tylko o tą 1 trawę. :) Edytowane 6 Lipca 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 a moze bedzie cos dzisiaj jeszcze ;] photomatixem 1 kroki - cos kurna na niebie masaryczne ziarno wyszlo nie wiem dlaczego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) mi tak na szybko wyszło zrobiłem tak: otworzyłem dwie wersje tego zdjęcia jasną i ciemną, jasną skopiowałem na ciemną (można odwrotnie) następnie wybrałem z menu Layer -> Layer Mask-> Reveal All a potem wybrałem gradient szara połówka i po zdjęciu tak że wyszło jak widać Edytowane 6 Lipca 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 @lukasrz fajowa fotka, muszę poszukać mojej lornetki i spróbować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 teraz z PS 2 warstwy poklejone i jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ładnie tylko niebo troche za ciemne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 bedzie wiecej ale to po weekendzie dopiero ;] Ten pociag fajniej by wygladal gdyby jechal w prawo i z gorki troche albo chociaz prosto :) bo tak mam wrazenie jakby sie bidny męczył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam, nie wysmiejscie mnie bo jestem poczatkujacy i narazie bawie się telefonem........ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 spokojnie BLANTMEN :D @21 11 1991 poczytaj to i to a potem próbuj próbuj i jeszcze raz próbuj ale aparatem a nie komórką ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Telefonwm nigdy nie zrobisz takiego zdjęcia jak aparatem. Ja aparat w telefonie mam, ale go używałem tylko parę razy, bo to jest zbędny gadżet według mnie, który i tak się zbytnio do niczego nie nadaje. Pierwsze zdjęcie jest baaaardzo słabe, a na drugim to trudno się domyśleć co to jest. Edytowane 7 Lipca 2006 przez Jacek_:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Telefon służy do dzwonienia a nie do robienia zdjęć. Wyobrażacie sobie aparat, z którego dzwonicie do kolegi/koleżanki ? :P Fajne te stronki. :) W poniedziałek dokładnie się z nimi zapoznam bo na razie muszę się uczyć. :? Jeszcze czekam na statyw ... :P szczególnie ta angielska wszystko ładnie zilustrowane Mówie że nie mam aparatu......mam kamere analogową ale nią sie chyba nie da robic zdjęc to co z tymi programami?to jest galeria zdjęć a nie gniotów z komórki, tu ludzie zamieszczający zdjęcia starają się umieszczać prace godne uwagi (poza nielicznymi wyjątkami) a nie wszystko co złapią w obiektyw, po drugi koszt aparatu nie jest wielki 50 zł i masz juz sprzęt na którym możesz się uczyć i nie musi to być cyfra o zobacz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Telefonwm nigdy nie zrobisz takiego zdjęcia jak aparatem. Akurat. ;) Zdjęcia z telefonu : Niedawno robiłem test .. 20D, Pro1 i mój fon... zdjęcia pomniejszyłem do 500x350 i niektórzy nie portafili rozróżnić co z czego. : > Skrytobojca namawiał mnie abym ten test wzrzucił na forum PPC ... ale jakoś chęci zabrakło. ;) Fotki oryginalne mają 2Mpix i uważam, że są conajmniej takie same (jak nie lepsze) niż z Canona A60. :) Edytowane 7 Lipca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Laxigen ? :lol: Edytowane 7 Lipca 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 No to ja też coś dodam, pierwsze foto które mi sie podoba :P Dżdżownica ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Foty z dzis, Chodel :) ~ 40km od Lublina ;) i zabka :P and =] Edytowane 7 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Coś jakaś taka nie teges ta żaba. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Coś jakaś taka nie teges ta żaba. :P A co chora jakaś ? :) Troche zle ostrosc zlapalem bo fote pykalem usilujac nie wpasc do bagna ;] i badziewne badyle mi przeszakdzaly ;] a pozostale foty moga byc ? jakies + ? - ? thx pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Dlaczego B&W? nie widze uzasadnienia dla tej zmiany :> Skrytobojca namawiał mnie abym ten test wzrzucił na forum PPC ... ale jakoś chęci zabrakło. ;) I powtorze: "LEŃ" ;P Fotki oryginalne mają 2Mpix i uważam, że są conajmniej takie same (jak nie lepsze) niż z Canona A60. :) Canona A60 ma bdb jakosc zdjec, k750i jeszcze jest za nim w tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 hehe z telefonu to ja moge miec fajne zdjecia... mam motorole v3x ktora ma 2 megapixele a za 7 baniek mam xcuta co ma 6 mega i filmy 30 fps.. :D pobawcie sie tym a potem mowie ze telefon nie moze dorownac aparatowi :) prawda jest ze taki xcute nie dorownuje mojemu dsc-n1 ale wiekszosc aparatow zostawia w tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 pobawcie sie tym a potem mowie ze telefon nie moze dorownac aparatowi :) Ta i co jeszcze ? juz nie moge tego słuchać ;d Zrób telefonem zdjęcie oddalonego o 500m obiektu o godzinie 01:00 w nocy =] telefon nie moze rownac sie cyfrowce ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Buhahahahahahha. Fajne głupoty - telefon dorównuje aparatowi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Czy mi sie wydaje, ze przegapiliscie post MackaCi http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2217527 Jakosc zdjec z SE jest rewolucyjna jak na telefon, prawdziwe 2mp, AF itp. http://www.pbase.com/cameras/sony_ericsson/k750i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Z innej beczki ;] 2218969[/snapback] Czy mi sie wydaje, ze przegapiliscie post MackaCi http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2217527 Jakosc zdjec z SE jest rewolucyjna jak na telefon, prawdziwe 2mp, AF itp. http://www.pbase.com/cameras/sony_ericsson/k750i Jak na telefon super zdjecia ! Jednak brak im ostrosci, kontrastu, kolory troche "dziwne" ale ogolnie jakosc fajna :) Ale i tak wolalbym Canona A60 niz K750i ;] Edytowane 8 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Z innej beczki ;] http://img151.imageshack.us/img151/1831/kosciolchodel8bw.jpg Zna ktoś w miare szybki i dobry sposób na usunięcie tych irytujacych drutów ? :> Jak na telefon super zdjecia ! Jednak brak im ostrosci, kontrastu, kolory troche "dziwne" ale ogolnie jakosc fajna :) Ale i tak wolalbym Canona A60 niz K750i ;] Druty PS i narzedzia do klonowania i latki ;) A ostrosc, patrz ze na pbase kazdy moze wyslac zdjecia, duzo zalezy od fotografa itp. Niektorym to nawet stabilizator nie pomoze ;) Edytowane 8 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...