SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) PS, obramowanie biale na 4pix, czarne na 20pix i gotowe :) W irfanie tez jest taka opcja, tylko w PS wygodniej kompresje sie ustawia przy zapisywaniu zdjecia. Edytowane 4 Lutego 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Moja pierwsza panorama :wink: Może nie największych lotów, ale dopiero się uczę. :wink: Pozwoliłem sobie wprowadzic zmiany do twojego zdjecia, kilka sekund a wyglada lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Pozwoliłem sobie wprowadzic zmiany do twojego zdjecia, kilka sekund a wyglada lepiej :) http://img219.imageshack.us/img219/7158/aa9hq.th.jpg a moze takie cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 a moze takie cos ? http://img371.imageshack.us/img371/2716/panorama8lm.jpg nie za jasne?? to moje zdanie ale troszke mniej rozjaśnione byłoby spoko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Macie chlopaki jakis DOBRY program do robienia panoram ? Co polecicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Macie chlopaki jakis DOBRY program do robienia panoram ? Co polecicie? ja mam szpecialny od Canona :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Macie chlopaki jakis DOBRY program do robienia panoram ? Co polecicie? PTGui ponoć jeden z najlepszych. Autostitch -- full automat i calkiem niezle rezultaty daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja robiłem Photostitch'em. Wg mnie najlepszy. Miałem jeszcze Ulead 360 ale nie podobał mi się. Co do obróbki zdjęć - ja wolałem zostawić w formie naturalnej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Dzis pyknolem takie cos :P ktora lepsza ? :P Dzieki za komentarze ;) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ło człowieku O_O nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale masz wspaniały obiekt do fotografi ... (chodzi o ten kościól / zamek) ... pokombinuj wszelkie możliwe kadry :D a lepsza fota przepalona ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) ło człowieku O_O nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale masz wspaniały obiekt do fotografi ... (chodzi o ten kościól / zamek) ... pokombinuj wszelkie możliwe kadry :D a lepsza fota przepalona ;] w Lublinie :) a ten wypasiony kosciol znalazlem dzis przypadkiem jak pojechalem na dworzec PKS odebrac dziewczyne, normalnie jak jakis klasztor, troche na uboczu, na sporej gorce na ktorej jest tylko on. warto nosic ze soba cyfraka wszedzie :P Edytowane 8 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 w Lublinie :) o to musisz mi napisać dokładniej gdzie ;) być może w poniedziałek ujrzycie ten sam kościół w moim wydaniu ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) o to musisz mi napisać dokładniej gdzie ;) być może w poniedziałek ujrzycie ten sam kościół w moim wydaniu ;P tam gdzie sie swiat konczy :) za pksem.... kolo nowego podjazdu dla busow, 50m od postoju taxi ;) Mozna fajne fotki porobic jego, bo on jeszce tam w prawo leci, ale nie mialem zbytnio czasu na robienie fotek i latarnie mi przeszkadzaly, nie mialem czasu zeby przejsc na 2 strone ulicyi kminic bo my girl przyjechala juz ;] ale zameczek fajny. Edytowane 8 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) No nic, dobra, to ja się ośmieszę i wrzucę coś mojego :P Jakość zmniejszona, żeby wepchnąć to na imageshack. Edytowane 9 Lutego 2006 przez Grees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) No nic, dobra, to ja się ośmieszę i wrzucę coś mojego :P Jakość zmniejszona, żeby wepchnąć to na imageshack. [url=http://img285.imageshack.us/my.php?image=ruinedmemoriesbylinek38mw.i hehe fajowa !! nie wiem czy czarno biala nie byla by lepsza, jak z battefield 2 ruiny ;) i fotka ciut krzywa, ale mi sie podoba :) Edytowane 10 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 No nic, dobra, to ja się ośmieszę i wrzucę coś mojego :P Jakość zmniejszona, żeby wepchnąć to na imageshack. jak dla mnie za dużo dołu - mało ciekawy, inaczej bym tu kadrował chociaż nie jest tak tragicznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) jak dla mnie za dużo dołu - mało ciekawy, inaczej bym tu kadrował chociaż nie jest tak tragicznie :wink: dobra uwaga, dolu o 1 schodek za duzo jak ja lubie ten efekt :) Edytowane 10 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 już przegięcie ;) poprostu tamtą przekadrować i będzie super :) w oryginalnych kolorach jest najciekawsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Heh, ok, dzięki za wszelkie opinie :-) Zamieszczę może jeszcze jedną moją fotkę, starszą nieco niż ta wyżej, zrobioną, żeby pobawić się ostrością, sprawdzić wyrazistość... ale stwierdziłem, że mogę ją zamieścić na necie, bo słyszałem o niej kilka dobrych opinii, nie od osób zajmujących się fotografią, ale po prostu spodobała się kilku znajomym. Oto i ona: Wiem, że do dobrych nie należy, ale cóż, w końcu to nie jakiś konkurs :-) Edytowane 10 Lutego 2006 przez Grees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Całkiem ciekawa. Jestem na tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja wkoncu odzyskalem aparat od brata :) Pozyczylem Mu na czas wyjazdu do Berlina. A to udalo mu sie sfocic w salonie :) 1. 2. 3. 4. 5. 6a. bez lampy 6b. z lampa 7. 8a. z lampa 8b. bez lampy Zdjecia robione w trybie auto, pomniejszone, podostrzone, dodane ramki. Niestety zdjecia: 1, 2, 3, 8 sa robione przez szybe. Do auta nie mozna bylo podejsc blizej jak 1,5m... Dla mnie to auto jest poprostu wspaniale :roll: :mrgreen: Przydalby sie polar :] ale jeszcze troche na niego poczekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Heh, ok, dzięki za wszelkie opinie :-) Zamieszczę może jeszcze jedną moją fotkę, starszą nieco niż ta wyżej, zrobioną, żeby pobawić się ostrością, sprawdzić wyrazistość... ale stwierdziłem, że mogę ją zamieścić na necie, bo słyszałem o niej kilka dobrych opinii, nie od osób zajmujących się fotografią, ale po prostu spodobała się kilku znajomym. Oto i ona: imageshack.us/img134/8210/olddocumentsbylinek8sz.th.jpg[/img][/url] Wiem, że do dobrych nie należy, ale cóż, w końcu to nie jakiś konkurs :-) wypasiona ! nic dodac nic ujac ! Edytowane 10 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Z polarem przy takim zdjeciu lakier by wyszedl kiepsko bez blasku :) A auto ahhh :) Czyzbym widzial moze to wczesniej na plfoto? czy to nie twoja fota tam byla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Maksym Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Tak troszkę z innej beczki... I jeszcze inny obiekt: ...a na koniec Wenus w nieco innym ujęciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) a to dziś na szybko ;) , kąt nachylenia specjalnie zrobiony aby w ten sposób "wyeksponować"* pałac ... czy się udało - wy to oceńcie :) * tzn. pałac ma wyglądać jakby miał podniesioną głowę :) poprostu władca państwa we własnej osobie ... Edytowane 12 Lutego 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Maksym Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Pięknie... jak się patrzy na takie foty to aż się prosi o HDR. Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 wali sie na lewo maciek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Maksym Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 W istocie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 walacy sie palac kultury mimo wszystko...jest walacy sie prosty bylby lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) prosty bylby lepszy fak :) już to niestety słyszałem od kilku osób a więc tak musi być ;] EDIT : a więc ... prosta , wyraźniejsza wersja :) ładniej ? Edytowane 13 Lutego 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...