BLANTMEN Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Też się zastanawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) lukasrz błagam wyjdz stad z tymi gniotami, wroc za pol roku i pokaz cos sensownego;] cyganos (a co ona ma na twarzy?) w jakim sensie? chodzi o piegi? edit: ta obróbka trochę je uwydatniła uważacie że za mocno? Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 w jakim sensie? chodzi o piegi? edit: ta obróbka trochę je uwydatniła uważacie że za mocno? raczej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 po małej obróbce piegów mniej to maks co mogę zdjąć, inaczej już za bardzo plastic mi wchodzi na zdjęcie a chcę żeby było takie aha i co sądzicie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Z wczorajszej sesji: 1. 2. 3. :) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez SeciK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja troszke napstrykałem fotek w wekend :) pogoda dopisała :D takie sobie niebo A tu zagadka :) co to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A tu zagadka :) co to jest :D http://s22.photobucket.com/albums/b315/HipoPL/DSCF4780.jpg proste;] młode szyszki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja troszke napstrykałem fotek w wekend :) pogoda dopisała :D A tu zagadka :) co to jest :D http://s22.photobucket.com/albums/b315/HipoPL/DSCF4780.jpg syysuuniaaa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 a ja dzisiaj zrobilem taki kolaz...fotki robione co prawda telefonem komorkowym ale efekt mi sie podoba :) http://img68.imageshack.us/img68/8382/collage4hv.jpg pewnie mnie zjedziecie za to ale cotam :P a pieski mieszkaja u mojej babci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Taa szyszunia ale jakiej rośliny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 co myslicie ? wiem wiem, malo ostre, ale nierobione w macro, ino automat i to z reki ;) noi fotke robilem sobie sam :P tak tak, to ja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 gdyby nie brak ostrości byłoby całkiem dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Taa szyszunia ale jakiej rośliny :D strzelam, modrzewia?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 no to bedzie moj debiut :D dzisiaj bylem z koleszka na jego dzialce, on sie bawil swoja nowa lustrzanka a ja sie bawilem jego FZ20 :D 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Piatka mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mam gdzieś podobne - jak wyszperam to wrzuce. Jutro dostanę moją soczewkę +10d to się trochę pobawię i może coś wrzuce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) cyganos king Zdjęcie podoba się... ... tylko ramka się nie podoba :P. SeciK Ładne makro. Jak poczujesz już aparat to dopisz swoje + i - Lynks;] Hipo Szyszki fajne ale można je było ciekawiej pokazać IMO, bo teraz widać mało ciekawe tło. MARIOSKARPA Tak jak cyganos ;] daniel_konio 5 i 6 byłyby fajne gdyby na zdjęciu była sama kropelka - jakaś soczewka do makro. Wrzucałem już podobne zdjęcie, ale jeszcze jedno zdjęcie nie zawadzi ;] Refleksja tzn. refleks ;] Przy okazji poznajcie moje prawdziwe imię ;] Jak spłodzę coś ciekawszego to na pewno wrzucę. Edit ;] Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mi się podoba, dobrze skadrowane i uchwycone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) W południowym słońcu Ameryki. ;] Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 nawet nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Spłodziłem dzisiaj coś takiego: What do You think ? :) Poprawiony link ;) Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 http://img174.imageshack.us/img174/4295/t1net9mn.jpg W południowym słońcu Ameryki. ;] niezłe, fajnie uchwycony klimat amerykańskich przedmieść... w Polsce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 One more: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 niezłe, fajnie uchwycony klimat amerykańskich przedmieść... w Polsce :D Wymagało troszkę stylizacji ;] ale ogólnie mi się podoba. Coś jak GTA San Andreas 2 . :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 @MaciekCi fajne, niczym screen :P @BLANTMEN jakies takie proste i malo ciekawe, jak dla mnie przynajmniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 @MaciekCi fajne, niczym screen :P bo to screen !! z GTA LOS ANGELES 7, phi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) ;) Obserwator A to "4fun" z nudów w szkole :P (Sony Ericsson K750i). Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) :mrgreen: Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 @MaciekCi prawie się dałem nabrać z tym screenem z GTA ;]. Gdybym wiedział że K750i robi takie zdjęcia to bym sobie kupił ten telefon zamiast mojego aparatu :mrgreen: ;]. @rcube GRATULUJĘ :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) one and another :P rcube to Twoja fota wygrala ? :) co o nich myslicie ? przyjme all krytyke :P ale konkretna ! a nie bluzgi genghiskana ;d Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...