Skocz do zawartości
global

Szybsza Neostrada TP za dotychczasową cenę.

Rekomendowane odpowiedzi

RosOne masz 100% racje.

A swoja droga to ja mieszkam jakieś 100m od Centrali na cała Polskę. A neo+ zakładali mi przez 2 miechy mimo że korzystam z tego samego rozdzielacza co ich centrala!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wy macie panowie myslenie, tpsa postapila jak kazdy, idea, era, pko, city bank, makro, philips, sony, agnet ubezpieczeniowy, nieruchomosci, co wy telefonow w promocjach nie kupujecie, telewizowrow, samochodow, kredytow nie bierzecie, na jakim wy swiecie zyjecie?? wszedzie sa takie haczyki, mozna sie bylo spodziewac, wiec skonczcie marudzic, tylko piszczcie jak wam przestawia na 80kB/s, koniec kropka

Q moglbys napsiac o co chodzi z tym twoim podpisem ADSL 655,2kb/s masz juz 80kB/s? :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie reklama Neostrady nowa - od 1 Maja szybszy i tańszy internet.

1. Nie przyspieszyli.

2. Tańszy tak, ale tepsa nic nie obniżała.

No ale nowe osoby ktore podlaczyli po 1maja maja juz nowe predkosci, jeden znajomy wlasnie tak ma.

A nam pozostaje czekac, ciekawe jeszcze jak z rachunkiem, ktory przyjdzie za maj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem taką odpowiedź z tp

Witam

Proszę Pana nie posiadamy  na dzień dzisiejszy informacji kiedy dokładnie zostanie zwiększony transfer na centrali. Nasi technicy pracują nad tym, aby zwiększyć ten transfer jednak to opuźnienie wynika z długiego weekendu. Prosimy o cierpliwość za te kilka dni zwłoki.

Pozdrawiam

Dorota Majcher

Ciekawe tylko ile będzie tych dni zwołoki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale nowe osoby ktore podlaczyli po 1maja maja juz nowe predkosci, jeden znajomy wlasnie tak ma. A nam pozostaje czekac, ciekawe jeszcze jak z rachunkiem, ktory przyjdzie za maj.

Rzeczywiście miło - stara praktyka choćby w sieciach komórkowych jest podobnie - nowego klienta potraktować super a starego olać bo już płaci to dobrze :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale nowe osoby ktore podlaczyli po 1maja maja juz nowe predkosci, jeden znajomy wlasnie tak ma. A nam pozostaje czekac, ciekawe jeszcze jak z rachunkiem, ktory przyjdzie za maj.

Rzeczywiście miło - stara praktyka choćby w sieciach komórkowych jest podobnie - nowego klienta potraktować super a starego olać bo już płaci to dobrze :evil:

W sieciach tak samo, pamietam: przedluzam 3raz umowe na nastepne 2lata i nic ciekawego nie dostane gratis, a typ ktory co dopiero bierze umowe dostaje w <span style="color:red;">[ciach!]</span> prezentow i drugi zestaw tak tak zeby mial dla rodziny itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już ma to 80KB/s. Modemik łączy mi się z prędkością 768kb/s, a więc zwiększa się tylko download, a nie dl i upload jak niektórzy twierdzili. Zamieściłbym screena ale nie wiem jak :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już ma to 80KB/s. Modemik łączy mi się z prędkością 768kb/s, a więc zwiększa się tylko download, a nie dl i upload jak niektórzy twierdzili. Zamieściłbym screena ale nie wiem jak  :cry:

tiiaaa a swistak siedzi i zawija je w te sreberka, zwieksza sie up i dow i skoncz opowiadac bajki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli tak to jeszcze lepiej :D a czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sprawdzić upload????

PS. odrazu zaznaczam ze nie znam się za bardzo na transmisji danych w ADSL i nie chce się wdawać w takie dyskusje jak w topicu

Neostrada 655,2kb/s - co to [ciach] ma byc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie chce :) Wejdź tam gdzie pisałem (numion) i wyświetlą się 2 tabelki (download i upload) i będą wyniki. Tylko nie dziw się że będziesz miał download jakieś 500kbit (a ma byc 640) bo jeszcze nie przyspieszyli "do konca".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że to nie turbo - już jestem prawie pewien że w Polpaku coś jeszzce nie tak, bo chodzi teraz torrent z uploadem 11kB/s i net siada tak jak siadał a skoro zwiększyli to ta granica przy której to nie było odczuwalne powinna się zwiększyć chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawa sprawa u mojego kumpla juz jest 80kB/s a mieszka kilka ulic dalej, a u mnie jeszcze nie, caly czas wydawalo mi sie ze jestesmy z tej samej centrali, bo skok z 53 do 65 mielismy jednoczesnie, oczywiscie Katowice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi