3ho Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 a tam takie kurna podziekowania z[gluteus maximus]. my... liczylismy.. m.in.... na.. cyrixie 133;> rispekt dla nas;> uklony. sklony. przysiady :wink: OAT pokazcie tym wszystkim ufokom, ze ich widzimy;] ja zawsze wiedzialem, ze moja siostra jest z venus;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 8O :lol: =>>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 :( no a ja licze dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 a nie pokusicie sie chlopaki na Boinca :?: troche wsparcia by sie przydalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 a nie pokusicie sie chlopaki na Boinca :?: troche wsparcia by sie przydalo :D Właśnie przydała by sie pomoc zwłaszcza że w starym seti nie mamy sie z kim ścigać a w boinco goni nas tuning.pc a barwniki szaleją na 1 miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 podajcie aktualne ustawienia dla bonica, bo cos mi nie moze sie z serwem polaczyc ... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Niemiec spróbuj nowego klienta w wersji 4,13 http://setiweb.ssl.berkeley.edu/download.php ps czasami mają tesz problemy z serwami więc lepiej pobrać więcej prubek i często klikać na update Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 sciagnalem najnowsze ze strony i licze ;] narazie pobral mi jedna probke, ale sadze, ze przy nastepnym logowaniu pociagnie wiecej. Zapraszam Ciebie do naszej druzynki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ... EDIT> dobra witajcie Kosmici :D co u was rodzinko - wracam w Boincu tyle że tym razem już będę liczył długo (tj przynajmniej pół roku bo tyle czasu minie do następnego formata) zapomniałem powiedzieć -> The Space Conquerors Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 bierzcie przyklad z Wiki-yu ktory od dzis liczy z nami :D liczymy na dluga i owocna wspolprace trza gonic barwkomp i tuning pc :!: do roboty :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 OAT jest duzo lepszym wyborem. juz zaczynamy powoli odrabiac straty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 to moze podsumuje 2 lub 3 tygodnie licznie BOINC'a: jestesmy juz na 9 miejscu wg. RANKINGU i z kazdym dniem jestesmy coraz wyzej. to sa wyniki poszczegolnych osob: Nazwa kompa // osoba // ptk duron // Niemiec // 2644.15 pc // thomas // 2063.60 amd // mol666 // 1120.34 bartool // bartool // 265.13 asgard-vx435tox // shantalis // 162.78 st15 // elektronik // 0.99 wszystkim liczacym dziekuje i licze na weksze zaangazowanie reszy ludzi z OAT, bo zglosily sie tylko te osoby :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 to co już nie liczymy starego dobrego seti?? czegoś tu nie kapuje :/ 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 to co już nie liczymy starego dobrego seti?? czegoś tu nie kapuje :/ 8O stare seti to przeszłość i lada moment zamkną ten projekt przecież cały czas liczy się te same próbki zero nowych a boinc to nic innego jak kontynuacja klasycznego seti z paroma udogodnieniami i nowym sposobie naliczania credytów zresztą w starym seti tweak jest na 9 miejscu w Polsce a w nowym nie licząc tribaru na 3 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 amd to ja jestem NIEMIEC :D :D hehehe i licze ile moge ale mi dwa kondzily spuchly i trochu wylewac zaczely wiec niedlugo nastapi niestety przerwa techniczna w liczeniu bo trza z ta plyta cos zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 to juz poprawiam :D najprawdopodobniej jutro bedziemy juz pozycje za HQ-WU ;] a tempo mamy niesamowite i cos mi sie wydaje, ze mamy wielkie szanse na 1st place ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 chailem tylko nadmienic, ze jestesmy juz na 7 miejscu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Oczywiscie tylko na BOINC, ale to i tak pewnie kwestia czasu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Oczywiscie tylko na BOINC, ale to i tak pewnie kwestia czasu ;)alez tak, bo na starym seti jestesmy na 8 miejscu i nawet ktos tam liczy :D co do boinca to liczymy tylko w kilka osob. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 a dlaczego wszystkich sił na "nowy" projekt nie przerzucicie? tylko czesc 'tu', i czesc 'tam' - ćjakiś podstęp?:> ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 w sterym nie wiem kto jeszcze liczy a w nowym nie wiem jak zrobisz "paczuszke" taka, zeby dac ldziom link, bo rozdawanie kodu jest troche ryzykowne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 a Sikor(wasza tajna bron ktora nas "wykosiła" z bycia przed wami) dla ktorego projektu liczy? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 W chwili obecnej Sikor juz nie liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wielka szkoda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wielka szkoda :(mi tez jest przykro, ale jest to jego decyzja i ja szanuje. poza tym mial kupe roboty z tym seti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Cześć wszystkim OAT'owcom i nie tylko. :P Oficjalnie oświadczam wszem i wobec, że dzisiaj definitywnie skończyłem liczenie czegokolwiek. SETI powoli zamiera, BOINIC'a liczyć mi się nie chce - jakoś na mnie nie działa. Poza tym szkoda mi kondensatorów na płycie. Właśnie skończyła mi się gwarancja na mobo. W firmie ostatnio mi się nieco pogmatwało (przychodzi nowy sprzęt), zarobiony jestem na amen i nie mam za bardzo czasu na mieszanie jednostkami (kredytami, chyba, w BOINIC'u). W SETI było to znacznie łatwiejsze. Na pożegnanie dałem dzisiaj popis możliwości nowego sprzętu i wrzuciłem 499 (miało być równo 500, ale jednej nie wiem dlaczego, nie zaliczyło) przeliczonych jednostek starego SETI. Postanowiłem wygrzać nowy sprzęt OPTIMUS'a (przecież wiadomo, że przed oddaniem do użytkownika końcowego dobrze jest trochę potestować :wink: ). No i użyłem SETI. Komputerki (PIV HT 3.0 GHz) zapierdzielały przez weekend aż miło i dały ładny wynik. BTW, nie kupujcie nigdy OPTIMUS'ów, taki shit, że szkoda gadać. Mając coś takiego nie trzeba wcale żadnych kuchenek mikrofalowych, ani ogrzewania w domu. OPTIMUS w zupełności wystarczy. :twisted: Na cztery nówki wyjęte z pudełek trzy powędrowały do serwisu, niezły osiąg, co :?: :twisted: Podforum będę się dalej opiekował, jakby co trzeba walcie śmiało. Pozdrowienia Sikor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 wielkie szkoda, ze odchodzisz. chcialbym Ci bardzo podziekowac za ogromy wklad, ktory dales dla zespolu. Gdyby nie Ty to nigdy nie doszlibysmy tak wysoko. Wielkie dzieki. PS. Jak zmienisz zdanie to wiesz gdzie nas znalesc. PS2. compaq to jeszcze wieksze beleco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Również się przyłączę do podziękowań. Coprawda liczymy w innych teamach ale dziękuję za rywalizację w starym seti. Może jednak zmienisz zdanie co do BOINCa ? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Rywalizacja OAT vs. C&T=] byla ciekawa wrecz bardzo, mimo tego że liczylismy dla tego samego teamu - tweak.pl ;] pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Wszystkie te niby markowe ze znakiem UE to o kant obić w niektórych MOBO to nawet czujniki dla AIDY32 nie istnieją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...