Elpawlakos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 wlasnie stuknela nam 600-tka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 To należy się 600 pasów :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Kurcze jak widze ile Olsztyn AMD Team liczy to mi wstyd że tak mało się dla niego udzielam, ale zawsze coś policzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Luk@s skoro sie wstydzisz to przejdź do forest team kila zbila :D:D:D tu nie będziesz musiał sie wstydzić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Kurcze jak widze ile Olsztyn AMD Team liczy to mi wstyd że tak mało się dla niego udzielam, ale zawsze coś policzę.to zacznij liczyc i badz z siebie dumny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 no to widze że szanowne zespoły niedługo mnie wciągną nosem niestety a tak mi sie podobała tak 50 pozycja :/ szkodaa że strom już nie liczy kiedyś była siła a treaz jestem kiła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 to zacznij liczyc i badz z siebie dumny :PStaram się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 tu nie ma sie czego wstydzic. kazdy MHZ jest wazny. liczy sie kazdy ten co oddaje 10WU jak i ten co 1WU. w kupie sila :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 a sami sie smialiscie jak wrzucilem klienta do mnie na routerka (pentium 120@150) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 dzisiaj bedzie nowy rekord (>40) :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 fajnie by bylo ;] ja przed chwila oddalem kolejne wu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 bedzie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ja za godzinkę też oddam kolejną :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 rekord bedzie na pewno juz mamy wyrownany z wczorajszym 38 :D stan ruwalizacji z uff...AR`m 24:38 cisniemy cisniemy panowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 powiem jedno : WYMIATAMY :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 nie żebym sie czepial ale z tego topica sie robi PLÓMactwo no offense ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 PLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 no i mamy nowy rekord :D 40 ktoś odda jeszce coś dzisaij ?? 30 min jeszcze mamy :) do końca dnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 a czasem nie 146 min ?? jezeli tak to jaszcze jedna oddam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 mamy czas do 2 naszego czasu. ja jeszcze oddam 1WU a i pewnie kilku innych userow tez cos od siebie dorzuci ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 tez mi sie wydaje ze zaczynacie troche plumkac ;] 30:43. gratuluje ponownie zostalo wam do mnie 22 jednostki, czyli w takim tempie pojutrze nas scigniecie :( niestetymoja grupa nie ma chyba az takiego potencjalu :( tak czy inaczej bedziemy walczyc :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ale jak kilka osob z teamu plómnie to przynajmniej wiadomo ze cos sie dzieje i nie jestes osamotniony w liczeniu. a jak ktos napisze ze uff...AR odrabia to juz wogule mobilizacja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ja tylko powiem, ze lipa dzisiaj :/ wczoraj bylo ekstra 44WU przeliczylismy a dzisja beda tylko 24 :( trodno sie mowi i liczy sie dalej :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 25 bo niedawno oddalem a nie doliczylo sie jeszcze...a le i tak nie za dobrze.... :| EDIT juz mamy 25 WU.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 dzisiejszy wynik to w duzym stopniu moja (tzn poznan amd team) wina.dzisiaj na osiedlu padl net i wsumie prawie nic nie oddalismy. mam nadzieje ze jutro juz nie bedzie prolemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 maly prezent ;] tak poza tym to sie wezcie chlopcy i dziewczeta do roboty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 to oni liczą na tych tekturkach? =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 to oni liczą na tych tekturkach? =]a w tle komora gazowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 komora jest w nagrode za wolne liczenie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 komora jest w nagrode za wolne liczenie :twisted:i tu masz racje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...