Andi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 jak klikniesz ikone transmit to pojawi sie okienko dosowe i wowczas wysylane sa przeliczone jednostki, mozesz zaznaczyc ptaszkiem auto transmit i po przeliczeniu kazdej jednostki bedzie ona oddawana automatycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 hmmm chyba display transmit?? ale spoko juz wiem zgrubsza o co łazi :) juz mam 11% a kom będzie łaził cała NOC a jednostki do liczenia same sie ściągają?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 hehe chyba jestem ślepy ;) widze auto juz :P a jednostki same nowe będą się sciągać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 desired cache size-to jest twoj bufor jednostek do liczenia. Ja mialem ustawiony na 50, aktualnie zmienilem na 300. PO zmianie kliknij Save config. Opcje display transmit mam odznaczona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ok juz wszystko wiem dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 po zmianie desrired cache size na z 10 na 30 wskoczy ci need to fill na 20. Wowczas kliknac transmit i uzupelni sie Waiting toprocess do 29 ( jedna 1 liczysz :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 aaaaaa widze sciągaja sie :) hehe big thx to biore się za liczenie athlon do BOJU!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No to suuuuper, owocnego liczenia, aha Seti Client Priority ustaw na LOW,wowczas bedziesz mogl spokojnie grac i liczyc seti :P jak chcesz to zaznacz opcje HIDE PROCESSING-zniknie Ci okienko dosowe alenic to nie przeszkadza jak zostawisz. Ja wylaczylem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 tzn. zaznaczylem ta opcje bo okienko mnie denerwowalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Pageup: jeszcze jedna rada. jednostki będą ci się lepiej liczyły jak w kliencie ustawisz maila na :arrow: shoofar@interia.pl :banan: :) :arrow: :D :arrow: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Pageup: jeszcze jedna rada. jednostki będą ci się lepiej liczyły jak w kliencie ustawisz maila na :arrow: shoofar@interia.pl :banan: :) :arrow: :D :arrow: :wink: STFU prosze ;] znow nawale chomikow i nawet Twoj komp sie powiesi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 hehe az taką lamą nie jestem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Liczyly to sie beda tylko komp bedzie Ci sie czesto restartowal jak tego maila wpiszesz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 hrhrhrhrhr =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3m0n999 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Witam wlasnie przylaczam sie do liczenia dla olsztyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 AMD rzadzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 mam smutna wiadomosc dal OAT :( cofnolem proca do 2200Mhz ;) i chyba zaczne kompa na noc wylaczac ;) ale ciagle jestem z wami i mozecie na mnie liczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Cześć d3m0n999. :P Witamy serdecznie. AMD rzadzi :D No nie wiem. :? Ale skoro moje pentaczki są niepotrzebne, to mogę się wycofać z OAT. Ciekawe, co na to by powiedział Niemiec :?: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 i hurra oddałem I jednostke <lol> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 My P nie gardzimy... chodź no pan do nas panie Sikor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 AMD rzadzi :DNo nie wiem. :? Ale skoro moje pentaczki są niepotrzebne, to mogę się wycofać z OAT. Ciekawe, co na to by powiedział Niemiec :?: 8)Pageup mail na mysli Olsztyn AMD Team :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 My P nie gardzimy... chodź no pan do nas panie Sikor :)He, he, wiedziałem, że tak będzie. :roll: To była zwykła prowokacja. :twisted: Nie ma takiej możliwości, mister genBB :!: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 mielibysmy miec w teamie takie badziewne P4?? ;) a wiadomix ze olsztyn AMD team. Chociaz ze jestem z Poznania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 w naszej druzynie nie przewidujemy zadnych form dyskryminacji ani prockowej, wyznaniowej czy tez mieszkaniowej. liczy sie kazdy ;] O popularnosci naszej druzyny swiadczy to, ze wrog tu zaglada i prubuje krzyzowac nasze plany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 prawda, że nasza nazwa jest zupełnie idiotyczna, ale przynajmniej oddaje stan rzeczy :cool: :lol: a u was to ani AMD, ani nie olsztyn :lol: może zmieńcie na :ploom: :ploom: :ploom:x86 Różne_miasta_i_ewentualnie_wsie Team :ploom: :ploom: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hehehe no dobra przyznaje ze niedlugo zatrudnie Intela Pentium PRO 180@233MHz na 96 MB ramu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 uff...AR => ten Twoj kotek na AV z dnia na dzien ma coraz bardziej smutana mine :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 bauhuhuahuaeehu kot?:> :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...