kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A Ty Niemiec coś narobił??? Sam mówiłeś że poznajesz ludzi przez AV a tu taka niespodzianka :) Pod IE przecież rozmiar też nie ulega zmianie, bo 100x100 jest wszędzie takie same :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zwiekszylem podpis ?? 8O Zwiekszylem av ?? 8O sig size = 7 av size 100x100 Nic nie ruszalem, cos wasze przegladarki sie je ...... psuja IMHO Nie jedziecie czasem na IE ?? :lol: :lol: :lol: cyzbys staral sie obrazic moja operke 7.23?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zwiekszylem podpis ?? 8O Zwiekszylem av ?? 8O sig size = 7 av size 100x100 Nic nie ruszalem, cos wasze przegladarki sie je ...... psuja IMHO Nie jedziecie czasem na IE ?? :lol: :lol: :lol: cyzbys staral sie obrazic moja operke 7.23?? :> Raczej nie, bo moja 7.23 mogla by sie rowniez obrazic, a jak na razie niezle sie sprawuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no normalnie chat onetu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Reed - zmniejsz siga :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja zmienilem z IE na Mozille i sie powiekszyles :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja zmienilem z IE na Mozille i sie powiekszyles :> Na Opere zmien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 eeee tam, wasze avatary som cienkie, pikaczu miażdży wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wsrod modow i adminow zapanowala epidemia kreskowek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 reed tyle zmian na jeden dzien? :> :> :> moje stare serce mogloby tego nie wytrzymac :) z reszta ta mozilla jest duzo szybsza od IE (tak wnioskuje po ok 6h testów) pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Na Opere zmien.ja ostatnio zmienilem i jestem :D :D :D wsrod modow i adminow zapanowala epidemia kreskoweknie tylko :arrow: patrz np. Niemiec :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wsrod modow i adminow zapanowala epidemia kreskowek :lol:Jaka epidemia? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jakie kreskówki? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jacy marsjanie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Wniosek: czemu mam tylko 6 kanalow i czemu nie ma w nich Cartoon Network i czemu nie moge ogladac Cow&Chicken :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja tam browarki lubie sobie pic :> ekhm... rezerwuje coyote'a ugly :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wsrod modow i adminow zapanowala epidemia kreskowek :lol:Hm :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 aaaaa, teraz zauwazylem ze andriu tez ma pikacza :) ale co dwa pikacze to nie jeden :) zawsze mozna wieksza moc z nich wyciagnac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie obraź się phranzee ale Twój Pikachu siakiś taki zdezelowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wsrod modow i adminow zapanowala epidemia kreskowek :lol:Hm :wink: lisek nie badz taki - wrzuc kreskowke :lol: a tak powaznie to pewnie na tym monitorze wlasnie leci cartoon network ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie obraź się phranzee ale Twój Pikachu siakiś taki zdezelowany :Dsie zestresowal ze ma konkurencje w postaci andriu ;] klika klas wyzszego spotkal osobnika :) andriu zalatw sobie moon-stone i przemien go w rajczu :P // JA WCALE NIE OGLADAM POKEMONOW !!!! :D serio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Wniosek: czemu mam tylko 6 kanalow i czemu nie ma w nich Cartoon Network i czemu nie moge ogladac Cow&Chicken :P tez nie mam kartonowej sieci :/ mam tylko 50 kanalow a wsrod nich fox kids ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wsrod modow i adminow zapanowala epidemia kreskowek :lol: eee tam,wydaje Ci sie tylko :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 o Niemiec i _Vip_ macie avatarki z tej samej bajki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 eee tam,wydaje Ci sie tylko :D :lol: :ploom: co do CN to ostatnio przez kilka dni lecial tylko i wylacznie scooby :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie obraź się phranzee ale Twój Pikachu siakiś taki zdezelowany :Dsie zestresowal ze ma konkurencje w postaci andriu ;] klika klas wyzszego spotkal osobnika :) andriu zalatw sobie moon-stone i przemien go w rajczu :P // JA WCALE NIE OGLADAM POKEMONOW !!!! :D serio ekhmm, coś Ci sie pomiął ten pikaczu :P btw, poluje na sajdaka, to mój ulubiony pokemon :roll: co do tej wyzszej klasy osobnika to nie tak, zarówno Twój jak i mój pikaczu są na tym samym poziomie przeobrażenia, ale mój jest wysokonapieciowy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Normalnie tylko patrzeć jak forum zostanie opanowane przez obrazki :D PS. Rzeczywiście marco zmienił av 8O Co to się porobiło na wiosnę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 najsmieszniejsze, ze av zmienil tez Niemiec :> :> :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 sajdak żondzi panie, panowie, zwierzaki: oto najslodszy post na calym forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...