Gość kev Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 miałem namyśli patcha (nie zagłębiaj sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Prosiłbym o save'ya gdzie są już wszystkie części odblokowane albo tam gdzie nie ma jeszcze uniqów (nitro turbo a szczególnie wide body kits) przechodziłem to juz kilka razy a nie chce mi się (po problemach z kompem) na nowo wszystko przejeżdżać. E mail saleen@tlen.pl Pomóżcie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) ej orientujecie się czy są jakieś mody do nfsu2 ???? np samochody z fast and furious albo .... no wogóle czy jakieś są (jak tak to prosze o linki) YOOOO ŻYJE KTOŚ NA TYM TŁIKU ???? MOŻE MI KTOŚ ODPOWIE :sciana: Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam Mam problem z nfsu. Mianowicie u mojego brata gdy naciśnie się N2O(lub ręczny) to nie daje rady skręcać w lewo a w prawo się da. W czy moze być problem. Po formacie dysku też nie daje rady. Dodam iż na moim kompie tego nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 próbowałeś może z inną klawiaturą ? a może patch pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 a PC speaker piszczy jak naciskasz te kombinacje klawiszy ? :) zmien klawisze od N2O na inne :D i nie naciskaj na mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 komputer nie piszczy klawiatury innej nie próbowałem bo nie miałem. sprubuje coś pokombinować jak nie da rady to się odezwę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam Mam problem z nfsu. Mianowicie u mojego brata gdy naciśnie się N2O(lub ręczny) to nie daje rady skręcać w lewo a w prawo się da. W czy moze być problem. Po formacie dysku też nie daje rady. Dodam iż na moim kompie tego nie było. 1458616[/snapback] Mam dokładnie taki sam problem! Nie jestem pewien ale moze jest to wina Windowsa Xp bez Service Packa 1. Przeinstaluje system i oblookam! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 wina xp nie może być ponieważ testowałem z i bez Service Packa wina płyt instalacyjnych tez odpada ponieważ u mnie na kompie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ja mam tak samo, dziwne że u ciebie speaker nie piszczy :/ To jest wina tego że zaduzó klawiszy na raz naciśniętych ejst z 1 strony klawiatury :mur: Wie ktoś moze jak by to ominąć ?? Może jakaś modyfikacja rejestru czy coś żeby max naciśniętych zwiększyć ?? A co do modów to też poszukuję ale narazie żadnych niewidziałem :cry: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 pozostaje tylko wymiana klawiatury :)) albo najlepiej kupno kiery lub pada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ja mam sli 6600gt i szarpie na 1280x1024 full maks... 20klatek czasami jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Hmm ja mam kompa takiego jak pod nickiem ... I mam podobny problemna rozdzielczosci 1024 x 786 i na średnich detalach komputer się ścina ... Hmm Nie wiem przeciez sprzęt jest mocny nie kumam o co chodzi PROSZE O POMOC !! !! !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wspólny mianownik to Wasze 6600. U mnie w 1280@max zawsze jest ponad 40fps. Może inne stery Wam pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Czyli wina jest karty ? lub jej sterów ... :| bez sensu przeciez to dobra karta :/ Edytowane 29 Maja 2005 przez MisiekLover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) 1 stery :) 2 wyłącz enhanced contrast potem light trails ( opcjonalnie over bright) full screen AA tez mozna wylaczyc ale gra straci na wyglądzie potem jeszcze podbij grafe na 1280x1024 wtedy powinno zaczac ladnie chodzić Edytowane 29 Maja 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Stery zmienione ... A gdzie mam te opcje co napisałes zmienic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.89.html zainstaluj sobie to jak nie pomoże to poszukaj nieco starszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 pozostaje tylko wymiana klawiatury :)) albo najlepiej kupno kiery lub pada :P 1464442[/snapback] masz racje!! podłączyłem swoją klawiature i wszystko ładnie piękinie chodzi. nie wiem dlaczego na tamtej nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 poprostu niektóre klawiarury tak maja :lol: dość znany problem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burned Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Cześć wszystkim. Chciałem zaprosić maniaków u2 na stronę o tej grze :) http://gamers.heaven.waw.pl/nfsu Potrzebujemy trochę osób do grania po sieci, bo zebrać ekipę 6 osobową to jest naprawdę cieżko :) Więc jeśli szukacie dobrej rozrywki to zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) Tanie klawiśnice tak mają że nielubią za dużo na raz Ja mam teoretycznie słabszy komp i mi sie nie tnie największe spadki mam do 28fps (w dymie) czyli jednak ati stare ale jare :lol: Może już się chwaliliście jakiego Vmaxa wyciągneliście w tej gierce?? oczywiście bez dopingu softowego :-P Edytowane 12 Czerwca 2005 przez Melsoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Polecam wszystkim tą stronkę http://www.nfscars.com naprawdę super. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam. czy wie może ktoś gdzie są umieszcane savy w NFSUG 2? tzn. w jakim pliku i gdzie należy go szukać? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam. czy wie może ktoś gdzie są umieszcane savy w NFSUG 2? tzn. w jakim pliku i gdzie należy go szukać? Pozdrawiam. 1545650[/snapback] b y ł o m i l i o n r a z y :mur: Documents and Settings/All Users/Dane Aplikacji..... normalnie ręce opadają http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gdzie+...aj+w+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 nie chce ci się człeczku pomóc to nie pisz i nie marudź nikt ci nie każe pisać, a jak ciebię rączki zabolały od napisania 4 zdań to idź na rentę, ale inwalidzką na głowę B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Słuchaj baranie jeśli masz tu zamiar wyzywać ludzi za to że ci pomagają to sam idź lepiej na tą rentę. Co chwile przychodzi ktoś z tak wielkim problemem jak Ty bo nikomu się nie chce szukać - wystarczyło pytanie z tego posta wkleić do google i byś wiedział gdzie są te sejwy po 2 sek. Zresztą i w tym temacie było to już wielokrotnie. Za to ze odpowiedziałem na posta powinienes raczej podziękować a nie wyjeżdżać z wielce pretensjami bo ktoś cie chciał nauczyć troche samodzielności. dżizys :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 jest pare fajnych kawalkow w tej gierce - jak je wydobyc zeby mozna bylo je sobie potem wypalic i posluchac w swoim aucie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Słuchaj baranie jeśli masz tu zamiar wyzywać ludzi za to że ci pomagają to sam idź lepiej na tą rentę. Co chwile przychodzi ktoś z tak wielkim problemem jak Ty bo nikomu się nie chce szukać - wystarczyło pytanie z tego posta wkleić do google i byś wiedział gdzie są te sejwy po 2 sek. Zresztą i w tym temacie było to już wielokrotnie. Za to ze odpowiedziałem na posta powinienes raczej podziękować a nie wyjeżdżać z wielce pretensjami bo ktoś cie chciał nauczyć troche samodzielności. dżizys :evil: 1553104[/snapback] jeśli ktoś ma tak pomagac jak ty to ja dziękuję za taką pomoc co do szukania człeczku, to powiem ci że szukałem i w google i na tweak i te informacje które zdobyłem nie pomogly mi znaleźć tych plików, mimo tego że mam uaktywnione pokazywanie plików ukrytych jak nie masz ochoty pomagać, lub to dla ciebie problem i kłopot to nie pomagaj, nie pisz i nie zwracaj uwagi, B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 zapewne jeszcze w swoich intensywnych poszukiwaniach umknęło ci gdzieś to że odpowiedź na twoje pytanie znajudje się na pierwszej stronie - w pierwszym poście tego tematu pogrubioną czcionką.:lol: dzięki za rade - ale powiem ci że pomaganie to dla mnie żaden kłopot, ale czasem troche samodzielności się przydaje. Dla ciebie też mam rade - następnym razem szukaj dokładniej B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...