Skocz do zawartości
OLAF_SKARPA

NFS: UNDERGROUND 2

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym o save'ya gdzie są już wszystkie części odblokowane albo tam gdzie nie ma jeszcze uniqów (nitro turbo a szczególnie wide body kits) przechodziłem to juz kilka razy a nie chce mi się (po problemach z kompem) na nowo wszystko przejeżdżać.

E mail saleen@tlen.pl

Pomóżcie!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej orientujecie się czy są jakieś mody do nfsu2 ???? np samochody z fast and furious albo .... no wogóle czy jakieś są (jak tak to prosze o linki)

YOOOO ŻYJE KTOŚ NA TYM TŁIKU ????

MOŻE MI KTOŚ ODPOWIE :sciana:

Edytowane przez kev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem z nfsu. Mianowicie u mojego brata gdy naciśnie się N2O(lub ręczny) to nie daje rady skręcać w lewo a w prawo się da. W czy moze być problem. Po formacie dysku też nie daje rady. Dodam iż na moim kompie tego nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem z nfsu. Mianowicie u mojego brata gdy naciśnie się N2O(lub ręczny) to nie daje rady skręcać w lewo a w prawo się da. W czy moze być problem. Po formacie dysku też nie daje rady. Dodam iż na moim kompie tego nie było.

1458616[/snapback]

Mam dokładnie taki sam problem! Nie jestem pewien ale moze jest to wina Windowsa Xp bez Service Packa 1. Przeinstaluje system i oblookam! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak samo, dziwne że u ciebie speaker nie piszczy :/ To jest wina tego że zaduzó klawiszy na raz naciśniętych ejst z 1 strony klawiatury :mur: Wie ktoś moze jak by to ominąć ?? Może jakaś modyfikacja rejestru czy coś żeby max naciśniętych zwiększyć ?? A co do modów to też poszukuję ale narazie żadnych niewidziałem :cry:

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja mam kompa takiego jak pod nickiem ... I mam podobny problemna rozdzielczosci 1024 x 786 i na średnich detalach komputer się ścina ... Hmm Nie wiem przeciez sprzęt jest mocny nie kumam o co chodzi PROSZE O POMOC !! !! !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 stery :)

2 wyłącz enhanced contrast potem light trails ( opcjonalnie over bright) full screen AA tez mozna wylaczyc ale gra straci na wyglądzie potem jeszcze podbij grafe na 1280x1024 wtedy powinno zaczac ladnie chodzić

Edytowane przez Shiningami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tanie klawiśnice tak mają że nielubią za dużo na raz

Ja mam teoretycznie słabszy komp i mi sie nie tnie największe spadki mam do 28fps (w dymie) czyli jednak ati stare ale jare :lol:

Może już się chwaliliście jakiego Vmaxa wyciągneliście w tej gierce?? oczywiście bez dopingu softowego :-P

Edytowane przez Melsoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość bachus81

Witam.

czy wie może ktoś gdzie są umieszcane savy w NFSUG 2? tzn. w jakim pliku i gdzie należy go szukać?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

czy wie może ktoś gdzie są umieszcane savy w NFSUG 2? tzn. w jakim pliku i gdzie należy go szukać?

Pozdrawiam.

1545650[/snapback]

b y ł o

m i l i o n

r a z y

:mur:

Documents and Settings/All Users/Dane Aplikacji.....

normalnie ręce opadają

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gdzie+...aj+w+Google&lr=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość bachus81

nie chce ci się człeczku pomóc to nie pisz i nie marudź

nikt ci nie każe pisać, a jak ciebię rączki zabolały od napisania 4 zdań to idź na rentę, ale inwalidzką na głowę B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj baranie jeśli masz tu zamiar wyzywać ludzi za to że ci pomagają to sam idź lepiej na tą rentę. Co chwile przychodzi ktoś z tak wielkim problemem jak Ty bo nikomu się nie chce szukać - wystarczyło pytanie z tego posta wkleić do google i byś wiedział gdzie są te sejwy po 2 sek. Zresztą i w tym temacie było to już wielokrotnie. Za to ze odpowiedziałem na posta powinienes raczej podziękować a nie wyjeżdżać z wielce pretensjami bo ktoś cie chciał nauczyć troche samodzielności. dżizys :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość bachus81

Słuchaj baranie jeśli masz tu zamiar wyzywać ludzi za to że ci pomagają to sam idź lepiej na tą rentę. Co chwile przychodzi ktoś z tak wielkim problemem jak Ty bo nikomu się nie chce szukać - wystarczyło pytanie z tego posta wkleić do google i byś wiedział gdzie są te sejwy po 2 sek. Zresztą i w tym temacie było to już wielokrotnie. Za to ze odpowiedziałem na posta powinienes raczej podziękować a nie wyjeżdżać z wielce pretensjami bo ktoś cie chciał nauczyć troche samodzielności. dżizys :evil:

1553104[/snapback]

jeśli ktoś ma tak pomagac jak ty to ja dziękuję za taką pomoc

co do szukania człeczku, to powiem ci że szukałem

i w google i na tweak i te informacje które zdobyłem nie pomogly mi znaleźć tych plików, mimo tego że mam uaktywnione pokazywanie plików ukrytych

jak nie masz ochoty pomagać, lub to dla ciebie problem i kłopot to nie pomagaj, nie pisz i nie zwracaj uwagi, B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapewne jeszcze w swoich intensywnych poszukiwaniach umknęło ci gdzieś to że odpowiedź na twoje pytanie znajudje się na pierwszej stronie - w pierwszym poście tego tematu pogrubioną czcionką.:lol:

dzięki za rade - ale powiem ci że pomaganie to dla mnie żaden kłopot, ale czasem troche samodzielności się przydaje. Dla ciebie też mam rade - następnym razem szukaj dokładniej B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi