OLAF_SKARPA Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 hehehehheeh niech żyje poczucie chumoru :P... grał ktos już w demo na ps2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Na mnie nie zrobiło to to żadnego wrażenia. Taka sobie gierka. A Lancery ochydnie,obrzydliwie,bez smaku,tandetnie,idiotycznie stuningowane. Jakiś wieśniak musiał tuningować, bo tyle napaćkać na auto nikt normalny nie potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Na mnie nie zrobiło to to żadnego wrażenia. Taka sobie gierka. A Lancery ochydnie,obrzydliwie,bez smaku,tandetnie,idiotycznie stuningowane. Jakiś wieśniak musiał tuningować, bo tyle napaćkać na auto nikt normalny nie potrafi. nic dodać, nic ująć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 kamilwrc - ja nie widze zadnego idiotyzmu w tym lancer-ze, zwłaszcza jesli chodzi tu o wersje VIII... Pozatym nie wydaje mi sie aby na to auto było coś napaćkane :) ? Wiec jesli mozna to z osądzeniem gry jeszcze poczekajmy :) Chyba ze jesteś jedną z nielicznych osób co nie lubią tuningu samochodów etc....:) to co innego.. ...pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 [ img]http://www.nfs-planet.de/images/nfs8/screens/unknown/0121.jpg[/img] [ img]http://www.nfs-planet.de/images/nfs8/screens/unknown/0117.jpg[/img] Wiekszych obrazków nie było? 650 - TYLE MA MIEĆ MAKSYMALNIE SZEROKOŚĆ OBRAZKA sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no te screeny wygladaja o 20% lepiej, jednak plastelina i tak zalatuje ;) miejmy nadzieje ze na live bedzie jescze lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 OLAF_SKARPA Widzisz ja prefruje delikatny tuning zew. Nie lubię oblepionych świateł 20 vynilów i do tedo plasteliny na wlocie powietrza. A i poszerzenia samochodu też są lipne. Jak grałem w Nfs ug1 na necie to normalnie zbierało mi się na wymioty. Wszstkie ALE TO WSZYSTKIE samochody które widziałem były badziewnie tuningnięte. Napchane 20 wynilów kolorki cameleon fele jak osrza od kosiarki (z wyglądu) i jeszce mantis albo vapor. A i spoiler największy i maska świński ryj (taka idiotyczna która wygląda jak pysk świni). O zderzakach nie będę wspominał bo zaraz się zhaftuje na klawiaturę. A i lencerki były fajne do Evo VI. VII była już tandetna. Pozbawiona smaku. A VIII jest najgorsza ze wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Eno..:) nie gadaj ze jest brzydki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Ten niżej ładniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Jest brzydki :P To jest prawdziwa fura 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Co kopary wam opadły ?? Wiem wiem mi też jak pierwszy raz live ją widziałem (byłem któregoś razu na 1/4 mili na tym lotnisku. Cholera jak ono się zwało?). A i srs.namco.com <<<<< Fajna gierca. supa strona. Supa filmówki 8) supa gra :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 jak Lancer brzydki?!!?!?! to zawalista fura :) na drugim miejscu jest Subarak of corse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 (...)byłem któregoś razu na 1/4 mili na tym lotnisku. Cholera jak ono się zwało?(...)Modlin? Impreza taka sobie jest, nie najgorsza ale też nie najlepsza :P PS. nie róbmy OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Modlin?Tak Impreza taka sobie jest, nie najgorsza ale też nie najlepsza :P PS. nie róbmy OT. Ehh jakoś nie ma drugiej takiej osoby której by się podobała :P Jakiś odmieniec jestem jak Lancer brzydki?!!?!?! to zawalista fura :) Jak pisałem co kto woli. :P Eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Wyjdzie jakies demo na PC? A jesli tak to kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Wyjdzie jakies demo na PC? A jesli tak to kiedy? zapytaj wrozki esmeraldy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 A ja gralem w demo :D :D Silalalal ;] .... ale na ps2 .... ;] Powiem tak. Gra jest super!! Moze AZ takiej zmiany nie ma graficznej. Ale ogolnie to pedzie frywolne po miescie jest boskie. Czekajmy, naprawde warto. A wlasnie kiedy premiera :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Premiera przewidziana jest na 17.11 w USA....przynajmniej z tego co wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Czyli na gwiazdke bedziemy smigać po mokrej nawierzchni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 kto bedzie na gwiazdke ten bedzie na gwiazdke :P Niektorzy beda z 2 miesiace wczesniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 CZY jest /będzie jakieś demo na xboxa/pc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 na 100% bedzie, ale nie wiadomo kiedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Chcecie zobaczyc jak sie pokonuje 1/4 mili w lekko ponad 8s ? http://movies.exvitermini.com/827run.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 nice 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 A i lencerki były fajne do Evo VI. VII była już tandetna. Pozbawiona smaku. A VIII jest najgorsza ze wszystkich.EVO VIII najgorsza ? :lol: Na pewno szybsza od subau imprezy (nowsza wersja) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Powinni umieścić w Undergroundzie 2 coś takiego jak na tym filmiku - To się nazywa fura z POWEREM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Chcecie zobaczyc jak sie pokonuje 1/4 mili w lekko ponad 8s ? http://movies.exvitermini.com/827run.zip :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Jest brzydki :P To jest prawdziwa fura 8) Oba sa szpetne, to auto wyglada jak nieco szybsza taksowka Nissan Skyline GT-R 34 V-Spec II RULEZ! i jego silnik tez rulez 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Oba sa szpetne, to auto wyglada jak nieco szybsza taksowka Nissan Skyline GT-R 34 V-Spec II RULEZ! i jego silnik tez rulez 8) taa, tyle ze ten skyline z Subaru nie ma szans wygrać na jezdzie miedzy pachołkami, nawroty,łuki itp... .takie 2 turba to pewnie dziuuuurrraaaaa ogromna.....900hp i miszcz prostej :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 taa, tyle ze ten skyline z Subaru nie ma szans wygrać na jezdzie miedzy pachołkami, nawroty,łuki itp... .takie 2 turba to pewnie dziuuuurrraaaaa ogromna.....900hp i miszcz prostej :lol: :lol: :lol: :lol:chyba że ma ALS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...