RaF Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 zapominamy sobie wszystkie bledy, ale amnestia jest jednorazowo wiec jak ktos dostanie bana na zawsze to juz papa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Troche dluzej to przemyslalem i wydaje mi sie ze to zly pomysl: 1. Stare grzeszniki wyjda z podziemia i beda jeszcze bardziej psuc zycie innym. 2. Nie wierze ze pare lebkow nie bedzie rzadalo zemsty. I nie odbierze tego ruchu jako akt slabosci. ---------- Cos ubylo moderow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Chodzi mi o to, czy jak ktoś "zgrzeszy" po raz drugi lub kolejny, to czy będzie ban już na zawsze (bez amnestii) czy poprostu kasujecie liczniki i zapominamy sobie wszystkie blędy? Niespodzianka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Lubię niespodzianki :) Nawet bardzo. Ale raczej takie miłe, przyjemne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 pomysl juz zapewne wprowadzony, wiec zaostrzyjcie tez moderacje. W ten sposob bedziecie kontrolowac "marnotrawnych". Co wiecej apeluje do wszystkich, aby pomagali moderatorom i zglaszali wypowiedzi lamiace regulamin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ja napewno będę zgłaszał wypowiedzi niezgodne z regulaminem. To forum MUSI wrócic do stanu w jakim było ok 1,5 roku temu (a przynajmniej zbliżyć się do takiego stanu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 mam mieszane uczucia, ale popieram....., to naprawde duzy krok administracji w kierunku poprawienia nastrojow na forum. Teraz przynajmniej zasady sa jasno wylozone............ i dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zobaczymy tylko jak userzy to wykozystaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dwóch już wykorzystało i za warez dostali po bananie długo amnestji nie było... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 jak zobaczylem napis w ramce to pomyslalem ze to jakis prima aprilis i sposob ozywienia tej rameczki [swoja droga to cud ze na nia spojrzalem wogole] - ale nie.. faktycznie surpris - i chyba dobry krok prawda jest tez ze przy popularnosci neostrady/dialupu - czyli dynIP banowanie po IP praktycznie juz nic nie znaczy i jesli ktos chcial tu wchodzic to zalozyl sobie nowe konto i i tak wszedl, a osoby z osiedlowek dawno zapomnialy o tweaku i nie wroca - wiec dotyczy to tylko swiezych przypadkow - ale i tak twierdze ze to dobry krok mam nadzieje ze obie strony wyzeruja sobie liczniki i nie bedzie chowania urazy i nerwowego wyczekiwania na okazje przypie.. tej drugiej osobie - dotyczy to OBU stron czy w ramach uzdrawiania stosunkow nie mozna dodac krzyzyka 'zglos' do wypowiedzi moderatorow? bywalo ze byly takie ktore zaslugiwaly na pare nacisniec takiego guziczka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 czy w ramach uzdrawiania stosunkow nie mozna dodac krzyzyka 'zglos' do wypowiedzi moderatorow? bywalo ze byly takie ktore zaslugiwaly na pare nacisniec takiego guziczka...Podaj mi <span style="color:red;">[ciach!]</span>a choć jeden argument, w jaki sposób "uzdrowi"to stosunki user-moder. Nie mogę normalnie z twoich durnych, wręcz debilowatych pomysłów :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ulatwi zycie userowi.. nie sadze i mam nadzieje ze mam racje zebym kiedys musial z tego korzystac - ale ostatnio musialem wysylac pm do admina z kopia postu zamiast nacisnac 'zglos' nie pasuje mi tu tylko slowo 'durnych' - mogles napisac ze ci sie nie podoba a nie mnie obrazac - mogles ale nie wyszlo - wybaczam - amnestia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Weeeeeeeee...!!! Jestem z!a! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ulatwi zycie userowi.. nie sadze i mam nadzieje ze mam racje zebym kiedys musial z tego korzystac - ale ostatnio musialem wysylac pm do admina z kopia postu zamiast nacisnac 'zglos'I co? Ulżyło Ci? Jak wstawimy wykrzykniki to się spełnisz. Nie widziałem na forum drugiego takiego człowieka jak Ty, któremu wciskanie wykrzykników zastąpi rękę :evil: nie pasuje mi tu tylko slowo 'durnych' - mogles napisac ze ci sie nie podoba a nie mnie obrazac - mogles ale nie wyszlo - wybaczam - amnestiaNie obraziłem cię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 tak ulzylo mi - uwazam ze czesc problemow tego forum - tak jak zreszta napisal autor tego watku tworzycie Wy sami, cos z tym trzeba zrobic - a ze burd obiecalem sobie juz nie wszczynac - zwlaszcza ze zauwazylem ze dyskusja z niektorymi osobami nie ma najmniejszego sensu wiec wyslalem pm wykrzyknikow wybacz nie rozumiem pociesz sie ze skonczylem painkillera i nie odczuwam potrzeby dalszego aktywnego udzielania sie - wole ha.org i rage3d.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Miałeś podać jakiś sensowny argument stawiający za tym, aby wprowadzic "wykrzykniki". NIe zrobiłeś tego, więc dalszą rozmowę z Twoim osobnikiem uważam za zbędną pociesz sie ze skonczylem painkillera i nie odczuwam potrzeby dalszego aktywnego udzielania sie - wole ha.org i rage3d....Chłopie to co ty tu jeszcze robisz? Odkąd jesteś na forum ciągle się wszystkiego czepiasz, więc jeśli jesteś taki honorowy, to nie pisz tutaj i uciekaj tam skąd cię przywiało... Jednego ... mniej :evil: wykrzyknik = zgłoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ech, a miało być tak pięknie, a tu już widać zalążki prawdziwej awantury. Postarajmy się o to WSZYSCY, żeby było znośnie, bo zaczyna się robić taki mały "wczorajszy" dzień. :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ech, a miało być tak pięknie, a tu już widać zalążki prawdziwej awantury. Postarajmy się o to WSZYSCY, żeby było znośnie, bo zaczyna się robić taki mały "wczorajszy" dzień. :|Sorry kazik, ale mogę wyliczyć na palcach jednej ręki kretynów którzy na forum są, a nie powinno ich być i wy userzy wiecie o tym najlepiej. Ci "goście" stąpają po cienkiej linii i myślą, że są nietykalni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest nie dawać się sprowokować. Bo przecież "oni" tylko na to liczą, gdyż nie chcą dobra forum i szukają zaczepek. Walnięcie ignora często jest najlepszym posunięciem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 kucyk jako moder powinienes olac wypowiedz -Sid-The-Rat=> bo to jego karmi. nic wiecej nie powiem bo chce troche posiedziec, ale IMO przeginasz tak samo jak -Sid-The-Rat=>. sam chetnie poznam ta liste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Czasami tak bywalo, aczkolwiek nie zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Niemiec, kazik macie rację Takie rozmowy będziemy kończyć I tak się stanie i w tym wypadku. Przepraszam za to co napisałem, ale siedziało to we mnie. Zresztą userzy pokroju Niemca, którzy mają duż starz na forum napewno więdzą o co biega w temacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Z amnestią dobry pomysł, swoiste katharsis :wink: Poza tym najlepiej słać PM-y odnośnie problemów, które raczej nie powinny być roztrząsane na forum (nie kucyk? :wink: ). Zauważyłem też, że np. kucyk i GNZ mniej piszą niż kiedyś (totalne IMHO) spowodowane moderowaniem? Poza tym teraz trudno im (mam na myśli konkretny przypadek kucyk vs. AJDAHO) DOBITNIE wypowiadać się na temat różnych rzeczy, bo zaraz jest atak, że moderator a w ten sposób się wyraża :evil: Dużo userów spekuluje że "coś" się dzieje na forum (sam też tak myślę) a może po prostu ktoś, chce już mieć kilka problemów (odpowiedzialność=problemy) z głowy? Kończąc wywód - it`s all god :D :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Z amnestią dobry pomysł, swoiste katharsis :wink: Poza tym najlepiej słać PM-y odnośnie problemów, które raczej nie powinny być roztrząsane na forum (nie kucyk? :wink: ). Zauważyłem też, że np. kucyk i GNZ mniej piszą niż kiedyś (totalne IMHO) spowodowane moderowaniem? Poza tym teraz trudno im (mam na myśli konkretny przypadek kucyk vs. AJDAHO) DOBITNIE wypowiadać się na temat różnych rzeczy, bo zaraz jest atak, że moderator a w ten sposób się wyraża :evil: Dużo userów spekuluje że "coś" się dzieje (sam też tak myślę) a może po prostu ktoś, chce już mieć kilka problemów (odpowiedzialność=problemy) z głowy? Kończąc wywód - it`s all god :D :!: Masz całkowitą rację Co do piania to jest to spowodowane pracą... Co do naszych wypowiedzi - słusznie zauważyłeś. To że jestem moderem to nie znaczy, że nie mogę powiedzieć komuś czegoś prosto w oczy. Czasami wydawało by się nie groźne wypowiedzi, są obracane przeciwko nam... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Spoko, mi jak i wszystkim (mam nadzieję) zależy na jak najlepszej opinii, bo w końcu tyle co się tutaj nauczyłem przez 2-3 miesiące jest nie do przecenienia!!! I dlatego również staram się pomagać w miarę możliwości. A jeśli będzie mniej sytuacji zaczepnych, to tylko i wyłącznie dla dobra ogółu, czyli userów, moderów (i ich zdrowia) oraz adminów (którzy musieli zdecydowanie wkroczyć zakładając chociażby ten topic) Trzymajmy się razem to będzie na pewno lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Dla mnie to juz wszystko jedno. Od dzisiaj tylko sobie poczytam to forum :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Trzymajmy się razem to będzie na pewno lepiej :)Oby tak było jak mówisz, bo nic nie wkurza mnie tak jak bierne podejście do sprawy :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 tak ulzylo mi - uwazam ze czesc problemow tego forum - tak jak zreszta napisal autor tego watku tworzycie Wy sami, cos z tym trzeba zrobic - a ze burd obiecalem sobie juz nie wszczynac - zwlaszcza ze zauwazylem ze dyskusja z niektorymi osobami nie ma najmniejszego sensu wiec wyslalem pm wykrzyknikow wybacz nie rozumiem pociesz sie ze skonczylem painkillera i nie odczuwam potrzeby dalszego aktywnego udzielania sie - wole ha.org i rage3d.... Sid blablabla jak ci nie pasuje to forum to nikt ciebie nie trzyma, mam nadzieje że juz nie zobaczę na tym forum żadnego twojego posta LOLU, a te krzyżyki to możesz sobie w dupe wsadzić :evil: , albo namaluj sobie flamastrem na monitorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Wawelski Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 [ciach] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Smok Wawelski :arrow: spokojnie amnestia jest dla wszystkich, także dla ciebie widocznie wkradł się jakiś bubel :? Update: Sprawdź teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...