wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Niemiec - "Motyw wedrowca na avatarze" Praca zbiorowa - "Bynajmniej - o poprawnym slowa uzywaniu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 "Ilosc postów nie ma znaczenia" Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Dobre :D Ja sie przyłącze (po kilku piwach :wink: ), chociaż wiem że Jonasowi nie podskoczę. "Pukając do Nieba bram" - MeHow "Humanoid to? Czy już nie?" - Berkut "Wizja i fonia - Zasady praktyczno-techniczne" - Xan "Sadownictwo - Uprawa banana w zimnych strefach klimatycznych" - Paranoik & Co "Wszechobecność - psychologiczne aspekty" - Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 "Uważne czytanie" - wunat :> Błagam, wyzłośliwiać się nad zachowaniem NA FORUM. Cudze matki i ich zajęcie oraz rodzinne powiązania ze zwierzętami zostawta lepiej w spokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 'O oszczędnym stosowaniu batona ' Seti team@tweak.pl 'O właściwym rozumieniu słowa baton' - B3T0N ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 "Jak nie prowokować i zachować dobre stosunki z przełożonymi, poradnik na podstawie doświadczeń własnych " Nicky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 "wyzszosc coli nad napojami wyskokowymi" - Para "spokojna jazda rowerem" - RS "jak wolno jezdzic samochodem" - krootki "meski facet to facet z dlugimi wlosami" - GNZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 "Z forum na bieżąco" - Pit /autobiografia/ ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 "Słownictwo prawdziwego dresa" - jonas "Speed - zabójcza prędkość forum" - Tweak.pl "Zrób to sam - naprawa lodówek" - berkut "Wąż ogrodowy najlepszy do chłodzenia wodnego" - Lukas20 "Megaherce - tylko intel" - AMD Rulez "Kompleks mniejszości" - reed "Najlepszy sen przed godziną 22" - by me... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 "Nienawisc do piwa" - Paranoik "Jak smarzyc rybki akwariowe" - Dijkstra "Jak pisac niepoprawna polszczyzna" - Miope "Wyzszosc kotow nad wezami" - Reed "Jezyk prosty i zrozumialy w pismie" - Jonas "Dlaczego syce" - Pit "Anathema posysa" - Andriu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Jak sprowadzic cos zza granicy" - Jonathan :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Wlasciwy wybor glosnikow z bazaru"-P_i_t_t "Siłownia - szybka smierc" - reed "Rowery Giant i inne znane marki w praktyce; konserwacja" - jonas "IE dla wszystkich poradnik" - Dijkstra "Overclocking - zabawa dla dzieci" - _Vip_ "Wyzszosc gier FPP nad RPG" - spicum "" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Wyższość CS nad Q3" - Pit & Dijkstra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Współpraca z CPC" - Mate & Popixs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Zwięzłość i asceza w mowie i w piśmie" - jonas :lol: :lol: :lol: :lol: To mnie rozwalilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Jak byc skromnym i pokornym" - Jelen "O zapuszczaniu herrow longerow" - Wunat, Mongothealien "Jak sprawnie walczyc z policja" - Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Kurcze, a ja nikogo nie znam... :? "Halas, 600 voltow!" - dzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Wstęp do politologii" - Jonas "Death Metal - moja pasja" - Wunat "Ciągle mnie oszukują na Allegro" - Mechl!n "Daj mi program - znajdę Ci cracka" - Kucyk "Jak wygrać konkurs wsadów" - Krootki :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Me&Myself" - B3TON "Reality Network, naga prawda" - SpiderMAN "Na tropach Adama Słodowego" - berkut "Twój przyjaciel Pulpit" - phranzee "Gdzie ty tam i ja" - Pocahontas "Ti4200" - Kaeres "Teraz k..... My!" - Niemiec Niekoniecznie można o przeciwieństwach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Kaeres to raczej "Jak zlozyc zestaw AMD + ATI" mechlin "Jak sie nauczyc allegro w weekend" bruce "Porady dla chcacych utrzymac sie w trzezwosci" reed "Przyklady diety bezbialkowej" ew. "Usuwanie tatuazu" a i jeszcze praca zbiorowa autorstwa nowych userow "Zasady poprawnej pisownii w jezyku polskim" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Teraz k..... My!" - Niemiec a co to ma wspolnego ze mna?? reszta mniej lub bardziej o mnie zaczepia, ale to jak kula w plot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Teraz k..... My!" - Niemiec a co to ma wspolnego ze mna?? reszta mniej lub bardziej o mnie zaczepia, ale to jak kula w plot. Ja offtopowo walne, bez docinki, skojarzenie slowne tylko "Mieć czy Niemieć" - Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Teraz k..... My!" - Niemiec a co to ma wspolnego ze mna?? reszta mniej lub bardziej o mnie zaczepia, ale to jak kula w plot. Dżizas, stary nie przyjmuj wszystkiego tak serio. Przypomnij sobie parę miechów temu pewien "dysput" z moderami.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Teraz k..... My!" - Niemiec a co to ma wspolnego ze mna?? reszta mniej lub bardziej o mnie zaczepia, ale to jak kula w plot. Dżizas, stary nie przyjmuj wszystkiego tak serio. Przypomnij sobie parę miechów temu pewien "dysput" z moderami.... :wink: gdybym przyjmowal wszytko na serio to juz dawnobyl bym lysy i/lub siwy ;] aaaaaa o to chodzi. to raczej powinna byc praca zbiorowa, bo nie tylko ja dyskutowalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "jak grac thompsonem w cod" jonathan & twin "jak nie wdawac sie w pyskowki" moderatorzy forum.purepc.pl "jak usunac buga forum w 15 minut" administracja forum.purepc.pl "szybko, zwiezle i na temat: udzielanie odpowiedzi" paranoik "wybaczam wrogom swoim" paranoik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Nie mondruj sie bo ci cyck.i nie urosna" - dzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "jak grac thompsonem w cod" jonathan & twinMusze Cie zmartwic. Gram thompsonem i to duzo :> Barem to tak zgodzilbym sie, albo snajperka, ale nie thopsonem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastak Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "lisek mym przyjacielem" - Samhain "nie odkurzam pokoju" - bruce ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr__y Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Mój przyjaciel ParanoiK" - praca zbiorowa #tweak CreW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "lisek mym przyjacielem" - Samhain ROOOTFL -------- moze ja tez cos dam od siebie "Byc z blizniakiem na zjezdzie w Gdansku" - Miope "Wyzszosc piwa w lesie, nad winem na plazy" - Paranoik "Zycie sexualne lam mexykanskich" - Paranoik no najkrotszy jaki udalo mi sie wymyslec :P "Ja" - tytul "samokrytyczna autobiorgafia Liska" - podtytul :P powyzsz tematy maturlalne nie maja nic wspolnego z obrazaniem ich autorow zeby ktorys se nie pomyslal :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...