Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Tak strasznie mi szkoda Bułgarów... 5:0 to wynik prosto z d.o.o.o.p.y :) Sprawiedliwy byłby conajmniej remis dla Bułgarów :lol: No, ale to tylko futbol... rozczarowują Włosi... :> Jutro hicior się zapowiada.... Holadnia-Szwaby :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Tak strasznie mi szkoda Bułgarów... 5:0 to wynik prosto z d.o.o.o.p.y :) Sprawiedliwy byłby conajmniej remis dla Bułgarów :lol: No, ale to tylko futbol... rozczarowują Włosi... :> Jutro hicior się zapowiada.... Holadnia-Szwaby :P Ten mecz mógłby równiedobrze być w finale. Będzie ciekawie ale stawiam na wygraną Holendrów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 kurde co za mecze na tych mistrzostwach :D wszystkie o 20.45 sa jakies zaskakujace :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Jutro dwójka dla Czechów i dwójka dla Holendrów. Łotwa i Niemcy do domu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 kazik: tak trzymac! szkoda ze (juz wspominano wczesniej) wszyscy graja, a Niemcy wygrywaja... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Piekny gol na 2:0 Larsona Piękno oglądania tego meczu zakłócały mi komentarze pana G. Mielcarskiego. Były conajmniej drętwe. Często komentował i omawiał sytuacje zrozumiałe dla każdego. Ale lepszy on niż gdyby miał siedzieć tam Janek Tomaszewski. Szkoda ze Janek nic nam nie rysuje juz, bo zaraz wszystko stawało sie jasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ładny mecz był. Najlepszy jak na razie w mistrzostwach. Praktycznie cały czas było wiele akcji. Moim zdaniem Bułgarii też należałyby się ze 2 gole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Jutro dwójka dla Czechów i dwójka dla Holendrów. Łotwa i Niemcy do domu!! To co mi sie podoba w Niemieckiej pilce to to ze majac male zasoby (obecnie) sa cos z tego zrobic dobrego. W tej chwili Niemcy maja kryzys na rynku pilkarskim, brak nowych (tzn. za malo) mlodych i zdolnych pilkarzy. Mimo to sa w stanie cos zrobic z niczego. I dlatego poza nieudanym Euro 2000 gdzie pierwszy raz w historii wielkich turnieji nie wyszli z grupy to od czasu Euro 96 (ostatnia wielka druzyna Niemiec) nadal instnieja. Bo Niemcy przeciez nie zawsze na fuksie i beztalenciu polegaly. W latach 80 (nie wspomijac lat 70 i wczesniejszych) grali cholernie ladna pilke, w italii 90 bezkonkurencyjni, dopiero dzisiaj brak super gwiazd uwidacznia to co Niemcom pozostalo (fart, gra do konca, dyscyplina). Wiele reprezentacji gdyby dzisiaj mialo taki problem jak dzisiejsze Niemcy to by wogole nieistnialo. Kazda reprezentacja ma lub miala jakis kryzys, Brazylia przez dwadziescia lat miedzy 1974 a 1994 ani razu nie siegnela po zaden medal, Francja pod koniec lat 80 i do polowy lat 90 praktycznie nie istniala (nie bylo ich nawet na MS1994 w USA), podobnie Anglia, Wlochy i kazda inna federacja pilkarska. Coz Niemcy nie chca miec takiej dziury w zyciorysie i nawet gdy maja nieurodzaj probuja cos osiagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 dzisaj ja postawiam wynik 2:2 w obydwuch meczach a jak bedzie to zabaczymy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Jutro hicior się zapowiada.... Holadnia-Szwaby :PTen mecz mógłby równiedobrze być w finale.Dla mnie finałem był dotychczas Francja - Anglia, nie patrząc na wynik i sam mecz, chodzi o same drużyny, odwieczna rywalizacja :) A dzisiaj, oczywiście Holandia, Oni zawsze potrafią coś skonstruować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 grrrrrr nie należało im się nie znoszę szwedów grrrrrr :evil: napewno bardziej im sie nalezalo niz bulgarom :> :P :P ;) ten gol larssona na 2:0 by poprostu zaje....... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 właśnie przed chwilą skończyłem grać meczyk czechy [ja] - łotwa w euro2oo4 [10 minut połowa, world class poziom] i wygrałem 3:1 :] imho bardzo prawdopodobny wynik dzisiaj :] i oby taki był , a co do niemcy - holadnia [jescze nie grałem hehe] to chciałbym żeby holendrzy wygrali i wogóle holendrzy to mój faworyt jeśli chodzi o euro 2004 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Czesi jakos wygrali :lol: a teraz Niemcy - Holandia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 a ja jak zawsze inaczej :> Chce wygranej Niemcow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Holendia gra piach.... co mnie martwi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Obudzili sie w 30 minucie holendrzy.. oby nie zasneli znowu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Keep this shit from me... Co za shitowy mecz :/ Niemcom jak zwykle sie usralo :evil: Jak holandia nie zmieni gry to nawet z grupy nie wyjdzie, slabi sa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ech... nie podobał mi się mecz... poszedłem do kolegi :wink: Czekamy na 2 kolejke... oj będą ciekawe spotkania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 no moze pierre v hojdonk cos strzeli bo holandia z takim potencjalem inic nie gra a szkopy z takim smiesznym skladem ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 wow 1:1 nielubie van nisterlooya ale ladnie strzelil :] Dalej holendrzy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobi Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dzeki Bogu van Nistelrooij ratuje sytuacje(81 minuta).Dobrze Niemcom dogadal w wywiadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ależ ładnie Nistelrooy uderzył :D Typowałem 1:1, ale teraz pewnie nikt mi nie uwierzy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobi Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ja typowalem zwyciestwo Holendrow ale mysle ze jeszcze pokaza na tych mistrzostwach co to jest prawdziwa pilka ( tak jak Szwecja i czarny kon - Czechy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 szkoda chcialem wygranej Niemcow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Nie nazwałbym Czechów czarnym koniem!!!! Też postawiłem na Oranje i się przeliczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Niemcy - Holandia 1:1 Dobrze tak Niemcom :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 super strzal Van Nisterlooya :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobi Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Co do Czechow to musimy poczekac,ale jesli podolaja Niemcom (ktorzy ostatnio nie pokazuja formy godnej finalistow ostatnich mistrzostw swiata) to wyjscie z grupy maja pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dużo straciłem nie oglądając 2 połowy ? :) No, ale ciesze się z remisu... Wolałbym zwycięstwo Holendrów, ale i tak nie jest źle :] Czy jutro jest dzień przerwy ? Czy też już 2 kolejka ? :] I jak padła bramka ? Jak strzelił Rud ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobi Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Jutro ciag dalszy. Grecja : Hiszpania (moj faworyt Hiszpania) oraz Rosja : Portugalia (typuje remis). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...