Hanu Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Proponuję siebie z "drugim wcieleniem". No chyba , że "zwykły" Punisher wystarczy.... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Proponuje ten topic PS. Moj profil, av, sygna i tak najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 i tak nikt nie ma ze mna szans ... :P No fakt :D Chyba jako jedyny masz awatar w podpisie, a podpis w awatarze (no prawie ;) ). BTW. Kto bedzie wi Żyri? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 aRoo"][bTW. Kto bedzie wi Żyri?a co chcesz wiedziec komu posmarowac ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ...ze kto chce sierpa ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ...ze kto chce sierpa ;) :D Tyson i Lewis - tylko nie po jajach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a Jak ja wypadam :?: Avatarek Pasuje....Podpis tez nawet :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 moj jest najlepszy :D :D (No pistons, No problem :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ...ze kto chce sierpa ;) :DAndriew ty znowu to samo, a przecież lekarz i prawnik, mówili żebyś się zmienił :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 do kiedy trwa konkurs ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 To ja też się zgłaszam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ...ze kto chce sierpa ;) :DAndriew ty znowu to samo, a przecież lekarz i prawnik, mówili żebyś się zmienił :wink: :Pocyganili go !! prawnik z firmy od zony a lekarz od don kinga !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ja też ja też :P :P :P :P dobra - zamknijmy ten topic bo IMHO wygrałem [joke] ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 BTW podpisów, to IMHO powinien być w miare krótki, a najlepiej jakby sie mieścił w 1 lub 2 linijkach. Niektórzy natomiast mają sporo linijek i po wyrazie w każdej, co sprawia, że często podpis zajmuje wiecej miejsca niz wypowiedź... A wygrałbym ja ;) gdyby nie to, że musiałem obciąć rozmiar avatara i przez to sie animacja trochę skopała... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 I nadszedł koniec.... Dziękuje, dziękuje.... Przebije ktoś jakże głeboki avatar? Możecie tam dostrzec prawdziwą wojne uczuć i emocji a zarazem spokój ducha i delikatność... A z podpisem każdy się zgodzi.... :lol: AND THE WINNER IS: JA :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zadowole sie miejscem na podium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Profile tych ludzi jak narazie najbardziej przykuły moją uwage (z tych co się tu wpisali): paranoik Buzzy Leborg (za mały avatar) hancock(za mały avatar) metal TOMAHAWK_ Neon69(za mały avatar) frstjob(za mały avatar) forest kila zbila(zmienić podpis) burro Sid Varrol(zmienić podpis) mechl!k(zmienić podpis)(za mały avatar) kapi32(zmienić podpis)(za mały avatar) U niektórych napisałem co przydałoby się jeszcze zmienić. Oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie i równie dobrze innym może nie podobać się mój profil. Co do rozstrzygnięcna to czekam na odpowiedź od moderów w jaki sposób można było by to zrobić. Pozdro :wink: UPDATE: Jeszcze podpis Yetiego mi się podoba, jakoś go wcześniej nie zauwarzyłem, Yeti, zmień kolor podpisu i będzie git :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Profile tych ludzi jak narazie najbardziej przykuły moją uwage (z tych co się tu wpisali): paraniok Buzzy Leborg (za mały avatar) hancock(za mały avatar) metal TOMAHAWK_ Neon69(za mały avatar) frstjob(za mały avatar) forest kila zbila(zmienić podpis) burro Sid Varrol(zmienić podpis) mechl!k(zmienić podpis)(za mały avatar) kapi32(zmienić podpis)(za mały avatar) U niektórych napisałem co przydałoby się jeszcze zmienić. Oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie i równie dobrze innym może nie podobać się mój profil. Co do rozstrzygnięcna to czekam na odpowiedź od moderów w jaki sposób można było by to zrobić. Pozdro :wink: hyhy drugie miejsce :D a jednak logo Clubbbase wymiata :D a co do podpisu to lepszy byl starszy ;] zara zmienie to obada sie co lepiej wypadlo :D tak btw. to profil frstjob jakos do mnie uderzyl i podoba mi sie (kolorystyka przedewszystkim) pozatym tez niezly jest J-A-J-O (probowales kolory podpisu dac pasujace do avatarka.. ale ten zólty w podpisie sie jakos gryzie z reszta ;/ popraw to i bedzie ok.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Eeee, nie wymieniałem was od najlepszego do najgorszego, tylko tak jak się wpisywaliście :D I narazie tak pozostanie, do czasu ustalenia z moderami. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Kurna.. Który podpis bardziej pasuje: ------------------------------------------------------------------------------------- Abit NF7 rev2 (vdimm mod) . Barton 2500+ @ 2450Mhz @ 1.6V PrimeStable Cooled by Nukleon NK1 . Gf3Ti200 @ 175/400@281/595 Cooled by G1 GPU Blok 3.6ns. HyperX 3000 (3.15)V @ 470MHz Cl 2-2-2-6 ------- 3DMark2oo1 ---> 12658 ------------------------------------------------------------------------------------- Czy moze ten: 3DMark: Gf3 Ti2oo = 12658 FX 52oo = 12417 Gf2 Mx4oo = 4235 GF256 SDr = 3788 ------------------------------------------------------------------------------------- ale dylemat heahehaeh :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ............/Abit NF7 rev2 (vdimm mod) ........../Barton 2500+ @ 2450Mhz @ 1.6V PrimeStable ......../Cooled by Nukleon NK1 ....../Gf3Ti200 @ 175/400@281/595 ..../Cooled by G1 GPU Blok ../3.6ns. HyperX 3000 (3.15)V @ 470MHz Cl 2-2-2-6 3DMark2oo1 ---> 12658 -a może taki?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 glupi konkurs ... proponuje poskakac z dachu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 To ja też się spytam, który lepszy?? /-AthlonXP 1700+@2286mhz(183x12.5)-/ /-Radeon 9700np 256/256@430/350...-/ /-Thermaltake P4 Dragon Orb...........-/ /-2*256mb 333mhz Eliksir..............-/ /-Chieftec 360W DualFan...........-/ /-EPOX 8RDA+ ver.2.1...........-/ /-Caviar WD800JB...............-/ czy ten: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 zdecydowanie ten trzeci ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Już nie ma trzeciego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 wy naprawde nie macie zajecia... widac ze wakacje sie zaczely ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ............/Abit NF7 rev2 (vdimm mod) ........../Barton 2500+ @ 2450Mhz @ 1.6V PrimeStable ......../Cooled by Nukleon NK1 ....../Gf3Ti200 @ 175/400@281/595 ..../Cooled by G1 GPU Blok ../3.6ns. HyperX 3000 (3.15)V @ 470MHz Cl 2-2-2-6 3DMark2oo1 ---> 12658 -a może taki?? :wink: W sumie moglby byc.. ale ja wole troche kontrastu.. Za niebiesko by bylo u mnie.. tak btw.. to sie zachowujemy jak baby :D w sklepie z ubraniami :D heahehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Raz na jakiś czas można zmienić podpis, siedze na tweaku od 1,5 roku i do tej pory zmieniałem 2x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A ja ze swoim nowym avatarem też moge wziąć udział? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Raz na jakiś czas można zmienić podpis, siedze na tweaku od 1,5 roku i do tej pory zmieniałem 2xJa tylko raz zmienilem.. a teraz znow wrocilem do rev1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...