nitro Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Mnie wkurzają wybitnie reklamy sieci GSM i Biedronki... Jak słyszę "NIe wierzę Danusiu..." to po prostu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 A no biedronka. Niegdys proszków do prania. CHoc w sumie to wszystkie reklamy mnie denerwują, poza tymi ktore lubię, a są to wyjątki. ps. niektore reklamy sa fajne, śmieszny.. jak coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Tak a propos tych reklam co sie ludzie oblewaja olejem w sklepach :twisted: . Te wszystkie reklamy to sa szity z niemiec na dodatek z beznadziejnym dubbingiem :/ . Mogliby sami zrobic jakas ludzka reklame, bo jak na to sie patrzy to sie chce tv rozwalic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ja pamietam jak jakiś czas temu leciała reklama jakiegoś jogurtu i był tam tekst "to nie może być jogurt" :mrgreen: Z kumplami do dzisiaj z tego lejemy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 wszystkie reklamy prócz tych które oglądamy przy wyłaczonym telewizorze siedząc ze znajomymi pijąc piwo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 reklama budyniu dr. edkera :lol: a moze budyń :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 mnie wkurza reklama Huyah :-[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mnie najbardziej wkurza reklama, która pojawia się zawsze w kinach Cinema City i widziałem ją też w TV; a mianowicie ROLL DoG z telepizzy. Oraz Heyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 tv uzywam tylko do ogladania divxow i dvd aa no i do zasniecia :) puszczam sobie discovery i zasypiam przy tym...;) denerwuje mnie reklama tego badziewia do kamienia(ten typ mnie dobija)... tego rozowego acze odplamiacza i zapowiedzi filmow ktore beda za tydzien:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrecja Borgia Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Najbardziej irytujace TPSA . Teksty typu jacy to jestesmy super i coraz lepsi a ty biedaku jak chcesz cos zalatwic to wybieraj ich magiczny numer 9393 i dostawaj czerwonej krwi na pewno nie blekitnej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ...A teraz przerywamy 4 godzinny blok reklamowy aby nadać 15 minut filmu..... :twisted: Nie wiem czy to też się kwalifikuje ale mnie bardzo denerwuje losowanie toto-lotka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 7557 boze jaka ta reklama jest denerwujaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ale przeznacie ze telezqpy mango wladaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ale przeznacie ze telezqpy mango wladaja :D wymiataja. przyznaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Taa..... suszar-kawos za jedyna 599 zyla... ale jeśli zadzwonisz teraz dostaniesz nie 2, nie 3, nie 4, ale 5 suszar kawosów z rabatem cenowym i super mult-zestawem-noży do cięcie betonu i rur :D i tak w kółko godzine... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrecja Borgia Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A co myslicie o maszynce do robienia waty cukrowej. No i Klaudiusz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrecja Borgia Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A co myslicie o maszynce do robienia waty cukrowej. No i Klaudiusz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 no maszynka jest wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 mnie wkuzaja wszystkie reklamy rexony. "gdzie jest formuła..." uhhh... idzie sie pochlastac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 no maszynka jest wypas :D nawet jak sie cos totalnie slabego czesto oglada to w koncu sie zaczyna podobac :D ja teraz nie moge dnia bez tej prezentacji przezyc :mrgreen: a moj ulubiony moment jak klaudio pisze 8GR :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 wszystkie reklamy srodkow czyszczacych ( proszki plyny itp) normalnie takie idiotychne szmiry normalnie z ludzi idiotow robia, albo jak juz wyzej pisali biedronka ach biedronka ble ble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrecja Borgia Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 He he środki czystości! :D Reklama z wodospadem i "usiusiusiu" horror w toalecie w polaczeniu z plynami czyszczacymi wszystko w sekunde przed przyjsciem tesciow etc. ... tragiczne i na dodatek bez wyobrazni!!! 8O tak sie czlowiek naoglada a potem sie dziwia ze sie nie chce sprzatac przeciez powinno sie samo zrobic wystarczy zostawic na pare sekund :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 (...)Nie wiem czy to też się kwalifikuje ale mnie bardzo denerwuje losowanie toto-lotka....Jak nawet reklamy zlewam, to jak widzę to losowanie to mnie normalnie trafia i odrazu zmieniam na inny kanał :evil: :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Lara Craft i jest deo stick, zeby spod paszki nie smierdzialo... ;] Poezja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Nie wypowiem sie, bo mi wieczorynki nie przerywaja... :P :roll: 8) ;) (Ale zgroza jak o 19 mecz leci, wtedy tylko gryzak w buzie i do lozka z placzem...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 mnie wkuzaja wszystkie reklamy rexony. "gdzie jest formuła..." uhhh... idzie sie pochlastacHeh, a ta formuła to "skomplikowana" po zbóju niczym pi*r^2 :P:P a oni się o nią zabijają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A ja bardzo lubie reklamy... wszystkie!!! :D Znam wilel wspaniałów cytatów, które powinny zapisać się na karcie historii np. Leć Do Biedronki! :twisted: A do szału doprowadzają mnie te przerywniki - filmy które przerywaja mi oglądanie reklam i TvShop... Musze sobie w końcu sprawić tego AB-Gymnica... :lol: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 tak mi sie przypomnialo kiedys byla taka reklama ze taka dziewczyna w niebiezkiej bluzce i druga w wyblaklej niebieskiej i ta a akcja dzieje sie na sali gimnastycznej i ta w nie wyblaklej nagle z poza kadru wyciaga perwol colar magic i to jest nowosc i podaje tej wyblaklej po czym leci grac w siatke co ciekawe nie miala zadnych kieszeni zeby nosic ten perwol wszystkie dziewczyny grajace w drugim planie mialy wyblakle kolory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Fajne reklamy - piwo to z żubrem (jak pierwszy raz zobaczylem myslalem ze krzyzakow puscili) -sprite (gruby perez) -ta nike czy adidas co po domu z pilka biegaja (moment gdy otwiera drzwi i buuu) Wqrwiajace - kiedys jakis szampon (...) Tu laura... wrrrrrrr - biedronka (Danusia itp) - proszki do prania (bardziej debilnych nie mozna chyba wymyslic) -simplus (dresiarskie jakies) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Sprite dobra jest tez z tatuazami ;] Aha i beznadziejna jest ta reklama pepsi (łi, łill, łi, łill rok ju 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...