Włodi Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Delta Labs Sector 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ja też mam pytanie, Z reguły sam sobie radze ale jak jestem juz na poziomie mapy HolleHell gdzie jest taki wielki "diabelek" to nie wiem co potem zrobic zabijesz go i nie wiadomo co dalej? Będę wdzięczny za odpowiedź. @HellRiser musisz wziąc bron ktora jest na świecącym jasno pentagramie na posadzcei stanąc na tym pentagramie a rozsuną sie drzwi w bocznej scianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Nie wiem czy ktoś też tak ma , ale po zainstalowaniu łatki 1.1 w trybie Nightmare przestał mi spadać automatycznie poziom życia. Fakt , że było to trochę denerwujące ale Nightmare to Nightmare - trzeba się trochę pomęczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Nie wiem czy ktoś też tak ma , ale po zainstalowaniu łatki 1.1 w trybie Nightmare przestał mi spadać automatycznie poziom życia. Fakt , że było to trochę denerwujące ale Nightmare to Nightmare - trzeba się trochę pomęczyć. Czy poprawia cos ta lata ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Hej panowie mam zamiar zmienic sprzeta i chce sie dowiedziec czy na Athlonie 64 2.0 ghz i radku 9600XT 256ramu i 512 DDramu Doom 3 bedzie w miare plynnie chodzil na max detalach???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 na sprzecie z podpisu gram w 800x600 HIGH AAx2 AFx8 z cieniami off .. tyle ze grafa chula 540/680 ... ale a64 wyrowna ci te roznice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek1 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Mam pytanie jak rozwalić tego wielkiego stwora w poziomie "Primary Excavation Site". Nawalam w niego ze wszytkiego i nadal nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Mam olbrzymi problem!!! Nie znalazłem tego nigdzie, a powoli zaczynam sięwyłzawiać... Mianowicie Doom3 odpala siętylko w 60Hz!!! Co bym nie robił, w sterach karty graficznej, w DirectX (zmuszałem żeby wszystkie aplikacje odpalał w 85Hz) ten Doom3 cały czas migocze!!! A najgorsze że to tylko ta gra, żadna inna, nigdy nie miałem takiego problemu... Już raz Dooma przeszedłem, chciałem teraz na najtrudniejszym poziomie ale zaczynam tracić wzrok!!! POMOCY!!! 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Uzyj RefreshLock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 DZIĘKI!!! Uratowałeś mi życie i wyszystkim na ulicach (biedni by byli ludzie poprzejeżdżani prze zemnie gdybym oślepł nagle..) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Poyep Wystarczy dopisac w cfg "r_displayRefresh 85". Musze sciagnac tego patcha, jestem ciekaw czy sa jakies zmiany konkretne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik ssj3 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam pytanie... Jak przejść tego ostatniego diabła trzeba w niego ladowac aż padnie czy jest jakiś sposób fortel?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Hej panowie mam zamiar zmienic sprzeta i chce sie dowiedziec czy na Athlonie 64 2.0 ghz i radku 9600XT 256ramu i 512 DDramu Doom 3 bedzie w miare plynnie chodzil na max detalach???? mala poprawka: czy bedzie hulal na a64-2.8 ghz i radku 9600-256ramu????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Ktoś może mi napisać co należy wpisać w konsoli aby wymusić obsługe DX8.1 w DIII gdyż pod DX9 gra mi skacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ktoś może mi napisać co należy wpisać w konsoli aby wymusić obsługe DX8.1 w DIII gdyż pod DX9 gra mi skacze.Po pierwsze wykręć na maxa grafe, bo ona się sama o to prosi :!: Ps. Niezły pomysł ja też prosił bym takie coś 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 ja mam takie pytanie znajduje sie w misji ''monorail'' wsiadam do pociagu (pierwszy jakim jechalem w doom3) wysiadam z pociagu wybiłem wszystkich wchodze do jakiegoś pokoju tam znajduje sie panel gdzie musze podac kod 3-cyfrowy i niewiem jakie on jest zna ktos ten kod?? przypuszczam ze otwiera on jakieś drzwi przez które mam przejechać dalej pociągiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 ja mam takie pytanie znajduje sie w misji ''monorail'' wsiadam do pociagu (pierwszy jakim jechalem w doom3) wysiadam z pociagu wybiłem wszystkich wchodze do jakiegoś pokoju tam znajduje sie panel gdzie musze podac kod 3-cyfrowy i niewiem jakie on jest zna ktos ten kod?? przypuszczam ze otwiera on jakieś drzwi przez które mam przejechać dalej pociągiemPoszukaj kodu w mailach powinien tam być na 100% 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olmont Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 jak by ktoś kiedyś miał taki problem to pomogę z przyjemnością :)wiec ja mam taki problem i czy moglbys mi wytlumaczyc na czym on polega??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooler !!! Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Panowie blagam o pomoc chce sobie pogiercowac w dooma 3 i jak sie odpla juz pierwsza misje jak otwieraja sie drugie wrota i ma zaczac sie rozgrywka to gra robi zwis tzn obraz staje i windowsie XP pomaga tylko twardy reset calego kompa probowalem juz na wszystkich opcjach grafiki i rozdzielczosciach mam radeona 9500@9700 Athlona XP 2600+ 512MB RAM i windowsa XP Radeona chodzi na sterach omega 2.5.22 Doom 3 ver chyba 1.0 Juz sam nie wiem co mam z tym robic innym kumplom na gorszych zestawach gra chodzi a mi robi zwisy moze cos polecicie ??? Bede bardzo wdzieczny za pomoc _________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 zmień stera na nowszego np 4.8 , 4.9 lub 4.11beta omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyRulez Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Pewnie takie pytanie juz było ale nie chce mi się szukac wiec wybaczcie :wink: Mianowicie:mam znalesc jakis rdzen plazmowy i gdzies go wsadzic, tylko ze cholera nie wiem gdzie :oops: Mam juz to ustrojstwo i nie wiem co z nim zrobic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooler !!! Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Dzieki za rady giera juz mi chodzi pogralem ze 2-3 h w rozdzielczosci 1024x768 i powiem wam ze moim zdaniem ta gra to totalna kicha caly czas chodzisz w jakis malych pomieszczeniach z epoki system shock co jakis czas jakies monstrum wyskoczy - grafika tragiczna niestety jestem zalamany a mial byc taki HIT no moz dalej sie rozwinie w co watpie ale o co bylo tyle szumu moim zdaniem Quake 2 jest o niebo lepzy, ciekawszy i lepiej zrobiony Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Dzieki za rady giera juz mi chodzi pogralem ze 2-3 h w rozdzielczosci 1024x768 i powiem wam ze moim zdaniem ta gra to totalna kicha caly czas chodzisz w jakis malych pomieszczeniach z epoki system shock co jakis czas jakies monstrum wyskoczy - grafika tragiczna niestety jestem zalamany a mial byc taki HIT no moz dalej sie rozwinie w co watpie ale o co bylo tyle szumu moim zdaniem Quake 2 jest o niebo lepzy, ciekawszy i lepiej zrobiony Pozdrawiam Grafika tragiczna? Może włączyłeś najniższą jakość? To, że Doom 3 jest totalnie nudny i po paru godzinach wciąż tego samego ma się dość - ale zawsze można podziwiać widoki, bo dla mnie grafika jest całkiem niezła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 8O 8O 8O Mało jest gier, które mogą obecnie konkurować z Doomem 3 pod względem grafiki. A gra rzeczywiście jest strasznie nudna. Miał być hit. Nie wyszło. Ale gra na pewno dobrze się sprzedała i w sumie panu Carmackowi i spółce o to chodziło. Będą mieli na nowe Ferrari. BTW: Czy można już odkleić ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 8O 8O 8O Mało jest gier, które mogą obecnie konkurować z Doomem 3 pod względem grafiki. A gra rzeczywiście jest strasznie nudna. Miał być hit. Nie wyszło. Ale gra na pewno dobrze się sprzedała i w sumie panu Carmackowi i spółce o to chodziło. Będą mieli na nowe Ferrari. BTW: Czy można już odkleić ten temat ? Hmm jak to się zmieniają poglądy. Jakieś 100 stron temu w tym topicu jak ktoś napisał cos podobnego o Doomie3 to prawie został zlinczowany. :roll: Ja się mimo wszystko dorzycę panu Carmackowi do tego Ferrari i kupię sobie wersję pl. :D No chyba, że wyjdzie wcześniej HL2 na co się zanosi (gratulacje dla LEM). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooler !!! Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 zdania nie zmieniam DOOM 3 IMO to porazka na clalej lini a co do ustawien to wszystko mam prawie na max i rozdzieczosc 1024x768 wiec chyba cos nie cos widze no chyba ze jest wiecej ustawien grafiki ja tylko znalazlem: video settinng i advenced options jesli sie myle to prosze o pomoc gdzie sa jakies inne ustawienia bo 995 nowych gier ma bardziej zaawansowany setup ustawien graficznych stary quake 3 mial ich wiecje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 loo jezu topic sie odkleił!! kropelke trzba!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 btw, skoro temat o d3 ma 110 stron......to temat o hl2 bedzie mial......400 stron?:P czy serwer to wytrzyma? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooler !!! Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 powiedzcie czemu jak ustawie sobie grafike w doom 3 tak jak chce i wchodze pnownie to nie pamieta mi zmian (pisze ze zmiany zadzialaja przy ponownym uruchomieniu gry) niestety u mnie nie dzialaja jak juz kilka razy wcisne zatwierdz zmiany napis ten nie wyskakuje i odplama jakas misje i kurcze nie wiem juz czy zmiany zadzialaly czy mam 1280x1024 czy nadal 640x480 sorki za lamerskie pytanie ale teoche mnie ta gra zadziwia jesli chodzi o ustawienia grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja w tą gre gram po trochu (tzn teraz to już bardziej zmuszam sie :D) tylko ze względu na grafike i hmm...klimat, który też jest w sumie marny. Po prostu gram żeby grać a właściwie to czekam nie na to żeby większy potwór wyskoczył tylko żeby zobaczyć jakiś ciekawy efekt graficzny :D Chodze i podziwiam nowe przełomowe rozwiązania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...