Walker3d Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Witam Czy jest możliwość tak zmodyfikować forum aby zamknięte topici automatycznie spadały na sam dół pierwszej strony danego działu a potem standardowo mogłyby "zdychać" śmiercią naturalną i schodzić na dalsze strony . Nie wiem czy to jest wykonalne ale bardzo ułatwiłoby to przeglądanie nowych wątków ponieważ teraz np. co drugi topic jest zamkniety i jest małe zamieszanie . Myślałem też o tym aby taki zamknięty topic spadał od razu na ostatnie miejsce w danym wątku ale wtedy autor nie mógłby go znaleść a tak to będzie go miał na pierwszej stronie tylko że na dole . Czekam na wypowiedź Marco i ParanoiK'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Przydałoby sie cos takiego. "Zamknięte" często utrudniają przeglądanie tematów. Powiem więcej. W przypadku totalnie bezsensownego umieszczenia/treści tematu Moderzy powinni miec mozliwosć zupełnego usunięcia topiku. Mam tu na myśli choćby parę topików, któe pojawiły się na Extremalnym. Z jednej strony ktoś produkuje się o FSB 260 na AMD a zaraz pod tym jakiś goguś wyskakuje z tematem jak podręcić Athlona. Komedia normalnie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Jest modyfikacja, która powoduje, że zamknięte tematy od razu są przenoszone na sam koniec działu (ostatnia/e strona/y), w którym się znajdują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 a potem takie tematy, oczywiscie poza plumtopiciem moglyby sie same kasowac, powiedzmy po tygodniu. odchudziloby to dosc znacznie baze, bo jest tych topicow od cholery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 (...) W przypadku totalnie bezsensownego umieszczenia/treści tematu Moderzy powinni miec mozliwosć zupełnego usunięcia topiku. (...)Przecież mamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 (...) W przypadku totalnie bezsensownego umieszczenia/treści tematu Moderzy powinni miec mozliwosć zupełnego usunięcia topiku. (...)Przecież mamy.To dlaczego z niej nie korzystanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 A nie korzystamy? To skąd te topiki z wyzwiskami "dlaczego zniknął mój temat"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 (...) W przypadku totalnie bezsensownego umieszczenia/treści tematu Moderzy powinni miec mozliwosć zupełnego usunięcia topiku. (...)Przecież mamy.To dlaczego z niej nie korzystanie??Nicky pomyśl czasem zanim coś napiszesz i zdejmij te oceny z podpisu :twisted: bo najwyraźniej nie przekładają się one na Twoje racjonalne myślenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 (...) W przypadku totalnie bezsensownego umieszczenia/treści tematu Moderzy powinni miec mozliwosć zupełnego usunięcia topiku. (...)Przecież mamy.To dlaczego z niej nie korzystanie??Nicky pomyśl czasem zanim coś napiszesz i zdejmij te oceny z podpisu :twisted: bo najwyraźniej nie przekładają się one na Twoje racjonalne myślenie...Pozostawie to bez kometarza, chociaż zawsze uważałem że moderatorzy powinni świecić przykładem, pod względem kultury osobistej, ale pewnie sie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 A userzy to nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 boshe.....znowu-moder VS user panowie bez walki-wracamy do tematu. moim zdaniem pomysl dobry....ale to juz moderzy musza ocenic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Pozostawie to bez kometarza, chociaż zawsze uważałem że moderatorzy powinni świecić przykładem, pod względem kultury osobistej, ale pewnie sie myle. Normalnie sie wzruszyłem tym Twoim przemówieniem... :lol: Prawda jest taka, że zachowujesz się jak byś pozjadał wszystkie rozumy, zaczepiasz każdego (w tym przypadku Miope) dlatego chciałem Ci przypomnieć, że to działa także w drugą stronę... :twisted: Co do moda to najlepiej, aby powstał taki który będzie wywalał tematy zamknięte od razu na śmietnik np. po dwóch dniach od zamknięcia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A może wywalać też userów nieaktywnych przez dajmy na to rok czasu, wiem że było już poruszane, ale myśle, że w jakiś sposób odciąży to bazę. Wiem że czasami userzy przypominają sobie o koncie na tłiku, ale chyba jest to mały odsetek. Ponadto można umieścić w regulaminie zapis o usuwaniu kont nieaktywnych po roku czasu i wtedy nikt by nie mógł mieć pretensji - w koncu regulamin :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Tak kasujmy konta, informacje o nich zajmują całe gigabajty i po ich skasowanu stanie się cud i baza się się zmniejszy do -100TB(minus 100) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Prawda jest taka, że zachowujesz się jak byś pozjadał wszystkie rozumy, zaczepiasz każdego (w tym przypadku Miope) dlatego chciałem Ci przypomnieć, że to działa także w drugą stronę... :twisted: Miałem prawo sie zdenerwować bo troche wysiłku koszotowało mnie zdanie matury z dobrymi ocenami. Co do Miope to nie chciałem żeby to zabrzmiało jak zaczepka, porostu sporo przedlądam forum i często widze zamknięte tematy, które zaśniecają forum i utrudniają szukanie. Co do moda to najlepiej, aby powstał taki który będzie wywalał tematy zamknięte od razu na śmietnik np. po dwóch dniach od zamknięcia 8) Uważam że to świetny pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zwykle tematy zamknięte są usuwane w przeciągu kilku dni od zamknięcia. Zostawiane są wcześniej zwykle po to, aby user nie zakładał kolejnego bzdurnego topiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zwykle tematy zamknięte są usuwane w przeciągu kilku dni od zamknięcia. Zostawiane są wcześniej zwykle po to, aby user nie zakładał kolejnego bzdurnego topiku.święte słowa !! Poza tym, jak kolejny "świeżak" zobaczy zamknięty topic innego użytkownika, to może wyciągnie wnioski, czego nie należy robić na forum? BTW Nicky, dobrze że ty jesteś taki trendziak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 z przyjemnością moge ręcznie usuwać durne wątki wraz z durnymi urzytkownikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 ;] [; ;] [; ;] [; tylko, żebyś się nie zgrzał ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 mam wprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 mam wprawe To polecam wejsć na ekstremalne i wypie.przyc połowe strony która nie jest zupełnie zwiazana z tematem a zajmuje dobrą połowe tego działu i zalega tam od niepamiętnych czasów Upadate: Ekstremalne liczy 35 wątków. 18 z nich nie ma nic wspólnego z ekstremalnym podkręcaniem ( według autorów ma :? ) 3 są zamkniete reszta śmiecia nie, te zamknięte niby ku przestrodze lezą jeszcze od czerwca ( mowa o najmłodszym z nich) Aż sie prosi żeby połowe wywalic bądź przenieść tam gdzie ich miejsce, to ze nie są związane z extreme to tez nie znaczy ze nie sa wartosciowe jak np topic o budowie zasilacza do ogniwa Petliera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...