Skocz do zawartości
Walker3d

Zamknięte topici

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy jest możliwość tak zmodyfikować forum aby zamknięte topici automatycznie spadały na sam dół pierwszej strony danego działu a potem standardowo mogłyby "zdychać" śmiercią naturalną i schodzić na dalsze strony . Nie wiem czy to jest wykonalne ale bardzo ułatwiłoby to przeglądanie nowych wątków ponieważ teraz np. co drugi topic jest zamkniety i jest małe zamieszanie .

Myślałem też o tym aby taki zamknięty topic spadał od razu na ostatnie miejsce w danym wątku ale wtedy autor nie mógłby go znaleść a tak to będzie go miał na pierwszej stronie tylko że na dole .

Czekam na wypowiedź Marco i ParanoiK'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydałoby sie cos takiego. "Zamknięte" często utrudniają przeglądanie tematów. Powiem więcej. W przypadku totalnie bezsensownego umieszczenia/treści tematu Moderzy powinni miec mozliwosć zupełnego usunięcia topiku. Mam tu na myśli choćby parę topików, któe pojawiły się na Extremalnym. Z jednej strony ktoś produkuje się o FSB 260 na AMD a zaraz pod tym jakiś goguś wyskakuje z tematem jak podręcić Athlona. Komedia normalnie.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) W przypadku totalnie bezsensownego umieszczenia/treści tematu Moderzy powinni miec mozliwosć zupełnego usunięcia topiku. (...)

Przecież mamy.
To dlaczego z niej nie korzystanie??
Nicky pomyśl czasem zanim coś napiszesz i zdejmij te oceny z podpisu :twisted: bo najwyraźniej nie przekładają się one na Twoje racjonalne myślenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) W przypadku totalnie bezsensownego umieszczenia/treści tematu Moderzy powinni miec mozliwosć zupełnego usunięcia topiku. (...)

Przecież mamy.
To dlaczego z niej nie korzystanie??
Nicky pomyśl czasem zanim coś napiszesz i zdejmij te oceny z podpisu :twisted: bo najwyraźniej nie przekładają się one na Twoje racjonalne myślenie...
Pozostawie to bez kometarza, chociaż zawsze uważałem że moderatorzy powinni świecić przykładem, pod względem kultury osobistej, ale pewnie sie myle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostawie to bez kometarza, chociaż zawsze uważałem że moderatorzy powinni świecić przykładem, pod względem kultury osobistej, ale pewnie sie myle.

Dołączona grafika

Normalnie sie wzruszyłem tym Twoim przemówieniem... :lol:

Prawda jest taka, że zachowujesz się jak byś pozjadał wszystkie rozumy, zaczepiasz każdego (w tym przypadku Miope) dlatego chciałem Ci przypomnieć, że to działa także w drugą stronę... :twisted:

Co do moda to najlepiej, aby powstał taki który będzie wywalał tematy zamknięte od razu na śmietnik np. po dwóch dniach od zamknięcia 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może wywalać też userów nieaktywnych przez dajmy na to rok czasu, wiem że było już poruszane, ale myśle, że w jakiś sposób odciąży to bazę. Wiem że czasami userzy przypominają sobie o koncie na tłiku, ale chyba jest to mały odsetek. Ponadto można umieścić w regulaminie zapis o usuwaniu kont nieaktywnych po roku czasu i wtedy nikt by nie mógł mieć pretensji - w koncu regulamin :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że zachowujesz się jak byś pozjadał wszystkie rozumy, zaczepiasz każdego (w tym przypadku Miope) dlatego chciałem Ci przypomnieć, że to działa także w drugą stronę... :twisted:

Miałem prawo sie zdenerwować bo troche wysiłku koszotowało mnie zdanie matury z dobrymi ocenami.

Co do Miope to nie chciałem żeby to zabrzmiało jak zaczepka, porostu sporo przedlądam forum i często widze zamknięte tematy, które zaśniecają forum i utrudniają szukanie.

Co do moda to najlepiej, aby powstał taki który będzie wywalał tematy zamknięte od razu na śmietnik np. po dwóch dniach od zamknięcia 8)

Uważam że to świetny pomysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwykle tematy zamknięte są usuwane w przeciągu kilku dni od zamknięcia. Zostawiane są wcześniej zwykle po to, aby user nie zakładał kolejnego bzdurnego topiku.

święte słowa !! Poza tym, jak kolejny "świeżak" zobaczy zamknięty topic innego użytkownika, to może wyciągnie wnioski, czego nie należy robić na forum?

BTW Nicky, dobrze że ty jesteś taki trendziak ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam wprawe

To polecam wejsć na ekstremalne i wypie.przyc połowe strony która nie jest zupełnie zwiazana z tematem a zajmuje dobrą połowe tego działu i zalega tam od niepamiętnych czasów

Upadate:

Ekstremalne liczy 35 wątków. 18 z nich nie ma nic wspólnego z ekstremalnym podkręcaniem ( według autorów ma :? )

3 są zamkniete reszta śmiecia nie, te zamknięte niby ku przestrodze lezą jeszcze od czerwca ( mowa o najmłodszym z nich)

Aż sie prosi żeby połowe wywalic bądź przenieść tam gdzie ich miejsce, to ze nie są związane z extreme to tez nie znaczy ze nie sa wartosciowe jak np topic o budowie zasilacza do ogniwa Petliera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi