Fraag Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 to nie jest napewno wina wydajnosciu gf'a. moj qmpel gra na gf 256 w 800x600:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 U mnie chodzi bardzo płynnie i dzwiek jest super tylko nie wiem jak włączyc EAX może ktoś pomoże??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A u mnie okazało się że to nie wina gry poniewaz gram teraz w Black Howk Down i mam tak samo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukair Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Czesc!!!! Potrzebuje jakich kodow do C&C Generals, dzieki ktorym bede mogl sie dostac do 6 misji chinczykow, formatowalem partycje z winem i zapomnialem o save-ach. Szkoda mi teraz czasu zeby znowu przechodzic to samo ;) pozdrawiam lukair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Czesc!!!! Potrzebuje jakich kodow do C&C Generals, dzieki ktorym bede mogl sie dostac do 6 misji chinczykow, formatowalem partycje z winem i zapomnialem o save-ach. Szkoda mi teraz czasu zeby znowu przechodzic to samo ;) pozdrawiam lukair szukałes na STP ,Timsofcie i podobnych stronach :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Trainer: wszystkie misje masz tutaj. Następnym razem poszukaj najpierw na www.gamefaqs.com :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jak nie pomoże to moge Ci wysłać sejwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukair Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 dzieki all, szukalem po stronach ale sporo jest o C&C w necie, i nigdzie nie moglem wydobyc tipsow do generals ;) thx jeszcze raz :) pozdrawiam lukair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 po co komu kody i treinery do tej gry?? Ja calosc przeszedlem w jeden weekend. Gierka jest prosta jak budowa cepa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 prawda 2 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ale prosze o to jeden kod: graj Rosja. otworz konsole i wpisz: Russia:Yuri_Relived :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukair Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 prosta that's true :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Gdyby nie overlordy, komancze, wściekły tłum i toxic tractory nawet bym na grę niespojżał. Jak na RTS zła niejest, ale jak na C&C jest :D. Jak na mój gust trochę źle są siły zrównoważone. W skrimiszu wystarczy u amerykańców colonela Barona wybudować i już można rozwalić przeciwnikom całą bazę bez żadnyh strat prawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Mam taki problem - po zainstalowaniu Generals'a kopjuje crack'a, odpalam gierke i ... [gluteus maximus] :evil: Pojawia się czarny obraz i gra się wyłącza :evil: Mam Win XP (niedawno instalowany), a sprzęt jest odpowiedni bo kiedyś jush w niego grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Poszukuje patcha do C&C Generals !!!! Zna ktos dobre miejsce gdzie go znajde?? :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 wiecie moze dlaczego wysypuje z C&C podczas gry po LANie (ten kto postawi serwer) :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja znam chyba dobre :D, bo czy może być lepsze miejsce do szukania patcha niż strona producenta? ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/generals/g...oadablePatches/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-blady- Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Zapewne wysypuje ci sie wtedy gdy zakladasz serw na lanie i po kilku nastu sekundach czy minutach wybucha wszystko .Jak chodzi cio o to ,to musicie przeinstalowac gre mnie cos takiego tesh meczylo reinstalka chyba po 2 razie pomogla tak to jest z piratami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpatkows Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Jak w tytule... Ja sam sie nie moge doczekac az to wpadnie w moje lapki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 bardzo fajne ja juz koncze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Ja gralem. Fajne ogolem :] nowe jednostki mi sie podobaja i oczywiscie 3 nowe kampanie, wiec jest w co grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r6 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ja mam problemy - gra wiesza sie na twardo. tylko reset ratuje sprawe. mam winxp pro, radeon 9600 pro. dodam, ze jeszcze w zadnej grze nie spotkalem sie z czyms takim. sciagnalem najnowsze drivery do grafiki. macie moze jakis pomysl apropos tej sprawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ja mam i all chodzi miodnie :) giera zajebista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ja mam problemy - gra wiesza sie na twardo. tylko reset ratuje sprawe. mam winxp pro, radeon 9600 pro. dodam, ze jeszcze w zadnej grze nie spotkalem sie z czyms takim. sciagnalem najnowsze drivery do grafiki. macie moze jakis pomysl apropos tej sprawy? kup nvidie :) u mnie smiga spoko w full detalach na byle jakich sterach :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r6 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja mam problemy - gra wiesza sie na twardo. tylko reset ratuje sprawe. mam winxp pro, radeon 9600 pro. dodam, ze jeszcze w zadnej grze nie spotkalem sie z czyms takim. sciagnalem najnowsze drivery do grafiki. macie moze jakis pomysl apropos tej sprawy? kup nvidie :) u mnie smiga spoko w full detalach na byle jakich sterach :D Pozdro :) ale widze, ze Bartezjusz ma 9700 PRO i nie ma problemow:) nic, postaram sie pobawic, moze przeistalowanie cos da. zobaczymy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Zagrałem na próbę sobie 1 misję USA. Gra jest suuuper!!! :D Więcej takich paków, które imo są osobną grą! Gra mam wrażenie, że szybciej chodzi, co poniektóre efekty leprze niż w pierwowzorze. Będzie wkońcu w co grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.master Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mam problem z grą C&C Generals. Raz ją zainstalowałem i było ok następnego dnia włączam kompa a gry ani śladu. Teraz jak chce ją instalować to zanim się włączy instalacja wykakuje błąd skryptu. POMÓŻCIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 A MOZE Wywal drania z rejestru :)Nie wiem czy juz to zrobiles .?? I zapodaj jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horant Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam! Jedno pytanie. Gram w rozdzialce 1024x768, detale na high, brak AA i FSAA, gra pomyka pomyka w cut-scenes w ok 25 fps, w ciagu gry jest niewiele ponad 30. To normalne? Ta gra ma grafike troche przedepokowa i troche mnie niepokoi, ze moj komp z nia nie wyrabia :-) sprzet taki jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Niestety, to normalne. Ew. Możesz poinstalować pathe, ale w moim przypadku ( na R 8500) nie wiele to dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...