noob999 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 kto chce niech gra imo ;)in moje imo tez masz racje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no to kiedy zagramy:D nie moge sie doczekac aby zmierzyc sie z kims z tweak'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 mala zmiana planow.. jest inny server Polski 9 ososbowy tam zagrajmy bo umnie maly problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ok nessay tylko powiedz kiedy ci pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Hej czytam od tej strony. Kiedyś miałem drugi wóz. Jednak format i poleciało :) Macie cheeta na turbo, to bym z Wami zagrał. Nie mam ochoty na 60 wygranych pod rząd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Co do klucza do lfs'a to on wam nic nie da bo po wpisaniu tego klucza w grze, gra laczy sie z serwerem i sprawdza jego autentycznosc. Pozatym klucz ktory nie byl aktywowany traci swoja waznosc po 1h. Jest rowniez wbudowany ciekawy mechanizm zabezpieczajacy przed kopiowaniem - tzn jak sie zmieni cos w kompie (sprzet, OS) to trzeba gre od nowa aktywowac :( Aha jeden gracz ma tylko 3 klucze :( Od siebie powiem wam zebyscie sobie w miare mozliwosci kupili pelna wersje bo zabawa na nowych trasach, oraz nowymi autami jest przednia. :D Sam posiadam i wiem co mowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 a ile kosztuje pelna wersja? i jak za nia zaplacic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 a ile kosztuje pelna wersja? i jak za nia zaplacic? PRICE AND METHODS OF PAYMENT: The price of Live for Speed S1 is £12. You are able to pay by the following methods: - online internationally using a Visa / Mastercard or UK debit card - by cheque (UK residents only) - bank transfer via PayPal Troche duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Pograłem trochę na różnych serwerach i wstyd panowie. Tam gdzie pojawiają sie Polacy, zaczyna się chamstwo. Jasne, że nie wszyscy, ale coś w tym jest. A już zupełne przegięcie znalazłem na polskim serwerze, gdzie szanowny admin usunął mnie z gry po pierwszej kolizji z komentarzem "Ch..ju, masz bana" :oops: Dodam tylko, że on sam wsześciej walił mi w d..pę jak opętany. Ubaw po pachy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Pograłem trochę na różnych serwerach i wstyd panowie. Tam gdzie pojawiają sie Polacy, zaczyna się chamstwo. Jasne, że nie wszyscy, ale coś w tym jest. A już zupełne przegięcie znalazłem na polskim serwerze, gdzie szanowny admin usunął mnie z gry po pierwszej kolizji z komentarzem "Ch..ju, masz bana" :oops: Dodam tylko, że on sam wsześciej walił mi w d..pę jak opętany. Ubaw po pachy :( Bo żeś trafił na <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane srwery. U mnie tak nie było . Jeżeli ktoś nagminnie hamował na innych to dostawał kicka , zazwyczaj pomagało . Tylko raz założyłem bana i to na jakiegoś barana który wlazł żeby sobie pobluzgać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 niewiem czy mi sie wydaje, ale spadla punktecja za wygranie wyscigu online. w poprzedniej wersji bylo to chyba 10ptk, a obecnie sa tylko 3 :( moze jest juz gdzies dostepny kod do fulla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no wlasnie. jak ktos znajdzie klucz, czy jakis inny sposob na odblokowanie LFS to niech zapoda na forum, przynajmniej w singla bedzie mozna pojezdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Z kodami się nie spodkałem ale mam juz 120 punktów na moje ukochane turbo :) Szkoda że tak skoplikowali sprawe z tymi cd-keyami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 co do zdobywania punktow, bo niektorzy bardzo narzekaja. ustaw sobie PRO, 1 okrazenie, kilku przeciwnikow i po 17 okrazeniach bedziesz mial TURBO. nic prostszego. najlepiej jezdzic na torze rallycrossowym bo jest krotki i (bardzo) latwo wygrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jak ktos bedzie mial cd keya to niech poda na priva bo bym se chociarz w singlu pojezdzil. Z gory thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Niestety nie da rady tak Koz@k bo musisz dokończyć rejestrację przez net... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Poczekajcie- może jakiś crack niedługo wyjście :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 mam nadzieje ze nie wyjdzie zaden crack itp. Nad ta gra napracowaly sie te 3 osoby i stworzyli niezlego sima. Nie uwazacie ze naleza im sie pieniadze za prace? Pewnie wiele osob z tego forum kupilo collina 3 i inne gry ktore zachecaja pudelkami a NIC nie oferuja. Gra jest warta 17EUR zdecydowanie. Mozliwosc zabawy online lub poprawiane wlasnych czasow to jest to co miloscnicy simow lubia. BTW jezdzi ktos w tego sima z tego forum? Hmm i jak martwia was punkty na zdobycie turbo to powiem wam ze turbo jest jeszcze poprostu nie dla Was. Trzeba sporo doswiadczenia zeby ta bestia nauczyc sie jezdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jesli nie macie jeszcze turbo. a chcecie pojezdzic, wystarczy w menu glownym kliknac na "SP REPLAYS" i odpalic replaya "TEMP" potem tylko esc i "TEST DRIVE" enjoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Trzeba sporo doswiadczenia zeby ta bestia nauczyc sie jezdzic.troche przesadzasz... a moja metoda na turbo: 5 laps ustawiamy swojego cara na gti dodajemy graczy AI pro zmieniamy auto na RWD i za kazda wygrana jest 48 pkt ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 napisz jeszcze jaki czas masz na lapa na tym turbbo, ten symulator nie polega na odblokowaniu aut ale na nauczeniu sie nim jezdzic. Mam za soba setki okrazen turbo i stale uwazam ze robie bledy w prowadzeniu tego potwora. GTI uczy podstaw jazdy autem a potem dostaje sie autko z napedem tylnym.. Tutaj naprawde trzeba jezdzic a nie grac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 z tego co widze to dalem metode na odblokowanie turbo a nie napisalem ze to moje hobby -_-;;;;;; 1:30:cos wiec imho nie jest zle moj nick to noob.pl jakby co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 1.30 to brawo jestes w swiatowej czolowce. Moj nick to Q. Niestety ja jezdze gto 1.38, a turbo 1.35 wiec nie ma sensu jezdzenie ze mna :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 eee tam z tego co pamietam kolesie wyciagaja 1:27:cos czy jakos tak a na servie przewaznie mam 1:31 i wiecej, wiec spox :) ...jak skoncze okrazenie zanim mnie wywali (Pepperoni wie cos o tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaM Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a moze wiecie skad mozna ściągnąc jakies dobre setupy do samochodów ponieważ mimo moich starań w dostrojeniu samochodu jestem sporo wolniejszy od innych ludzi szczególnie na długich prostych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 http://forum.racesimcentral.com/forumdispl...?s=&forumid=205 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a ja mam pytanie jak zmienic w ustawieniach zeby byl manual w single player wogole zeby skrzynia byla manualna :):?)???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 1.30 to brawo jestes w swiatowej czolowce. Moj nick to Q. Niestety ja jezdze gto 1.38, a turbo 1.35 wiec nie ma sensu jezdzenie ze mna :cry:1.30 zlym wynikiem nie jest bo sam tyle nie robie, ale swiatowa czolowka robi 1.27. ja turbo nie jezdze, ale po 20 okrazeniach zrobilem juz 1.33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a w jaki sposób go odblokować jest jakiś numer ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 M79 ja nie potrafie przejechac turbo pierwszej szykany w sposob jaki ogladam na replayach u najlepszych. Ciagle probuje i 1.34.560 przejechalem ostatnio ale to byl fart. 8) Musze kupic kierownice konkretna i zaczac wiecej trenowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...