lukasrz Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 moze zrobimy dzis np o 20 lub 21 napad na jakis serwer ?:> i sie spotkamy na nim:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 jestem za może ktośzrobi liste numerów GG i sie jakoś zgadamy konkretnie wieczorem moje GG 6441387 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Moje gg, 8201023, PS. Prosze o serwerek do gry bez patcha 1.2 oile można ;] tzn. 1.0 i 1.1, 1.2 nie chce mi wejść nawet nie wiem czemu :( ;] Czekam na ip serwerka, a może ja je znajde? :> P.S. Ja oczywiście jakopilot helikoptera bojowego, desantowego, myśliwca, kierowca czołgu i małego dżipka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Moje GG 3712424 Mam nadzieje, że tym razem dojdzie to do skutku :D Drunk_ZoZol ==>> poszukaj na http://forum.battlefield.pl/ w sprawie patcha, teraz raczej każdy ma 1.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Moje GG 3712424 Mam nadzieje, że tym razem dojdzie to do skutku :D Drunk_ZoZol ==>> poszukaj na 1574132[/snapback] Chyba z tym graniem muszę poczekać aż się chłodniej zrobi. W pokoju mam 30 st. komp przy włączonym C&C ma 42 st. - normalnie z włączonym C&C mam 34-35 st. Nawet nie chcę wyobrażać sobie temperatur w trakcie grania przy podkręconym procku i grafie :blink: :? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 no właśnie w tym problem ;] po zainstalowaniu 1.2 gra mi sie nie uruchamia, to samo z 1.1 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis MP Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Oki mam parę serwerków czekam na chętnych oczywiście ver full mój gg 6860897 drużyna POLSKA USMC ping 94 mapa duża 64 zajętych już 32 !!! Jak będzie lagować zmnienimy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 no dobra, ja mogę wejść, tylko powiedz czy serwer jest 1.0 czy 1.1 lub 1.2 ;] bo na dwa ostatnie nie wejde ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desconosido Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 ja chetne pogram w full, jaki to serwer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Drunk ZoZol co Ty masz za wersje gry?? JA sie jutro przylacze jakos pod wieczor. Mozna zorganizowac jakas wieksza gierke tak kolo 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis MP Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) 85.236.101.51 drużyna Polska USMC sorki zmiana ten jest juz pełny na 208.51.201.222 reszta to samo Edytowane 30 Lipca 2005 przez elvis MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Drunk ZoZol co Ty masz za wersje gry?? (...) Najprawdopodobniej pirata. Patch nie działa z pirackimi wersjami. Miałem ten sam numer dopóki nie kupiłem oryginał -> to mnie skłoniło -> nie żałuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 O 22 dzisiaj gramy w Full wersje każdy kto ma ochote niech zostawi swoje GG albo niech wejdzie o 22 beda podane namiary , znajdziemy jakis pusty serwer wbijemy sie i poczekamy na ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Jak ktos lubi infantry to polecam: Lehnitz Infantry no Tanks 85.114.128.134:16567 20 slotow Strike at Karkand, bez pojazdow, patrzac od strony US pierwsze dwie flagi szare, trzecia MEC, intensywne walki o center flag:) Wysoki poziom (czesto graja tutaj goscie z czolowych klanow EU)... Znakomity serverek do wycwiczenia skilla:) BT2 to mój pierwszy multiplayer, nie wiem jak wyglądają realia gry w klanach Gra w klanie to jazda;) pure teamplay cos pieknego:) Ustalanie taktyki na ATC (Advanced Tactical Center) http://www.foolishentertainment.com/index.asp?p=4&s=1, kazdy ma przyporzadkowana funkcje, ruchome spawny itd... Klanowki w CB... 30 sek do spawnu... cisza przed burza, wszyscy skoncentrowani, ostatnie wskazowki na teamspeaku... lekko podwyzszony puls;) gl hf... live... -jedziemy! -commander scan i uav! -piechota lewa, czolg i apc prawa! -ok zrzuacam arty na piechote, Jozek;) uwazaj czolg cie zajezdza od tylu! supply obok ciebie! -panowie kurna heli startuje, walcie w HELI!!! -ok heli zniszczone! -przejmuje dwojke, spawnowac sie na mnie!!! szybko!!! -ok mamy dwojke, ustawiac sie do locka! wszyscy na pozycje!! -kurna koles u nas w bazie!!! zrzucam arty... itd;)... Jezeli masz czas i checi to na co czekasz?; ) dawaj do klanu, sporo polskich klanow teraz rekrutuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) pirat;] chętnie bym kupił oryginała ale pytanie: Po co? jak i tak mi został tylko miech neta? :( ;] pożyjemy zobaczymy, ale zapewne za pare miechów, dołącze do przyszłego klanu Battlefield 2 Tweak.pl, trzymajcie dla mnie miejsce dla pilota ;] oile powstanie taki klan ;] Dobra, mogę grać, ale tylko i wyłącznie w wersje 1.0 ;] może ja poszukam jakiegoś przyzwoitego serwerka? :> Edytowane 30 Lipca 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Mam dziwny problem z wlaczeniem gry :( Klikam 2x na exe, ekran na chwile robi sie czarny, juz niby ma sie odpalac i wywala spowrotem do pulpitu :( To samo po wgraniu Patcha 1.02 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis MP Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 To co może na poczatek : 85.236.100.113 Drużyna: POLSKA MEC wielkość 32 ver full Zapraszam sztandar-a , AndyN-a Jonathan-a Drunk_ZoZol-a i każdego kto chce zagrać po stronie drużyny POLSKA czekam na chętnych do drużyny mój nick ElvisMP78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Mam dziwny problem z wlaczeniem gry :( Klikam 2x na exe, ekran na chwile robi sie czarny, juz niby ma sie odpalac i wywala spowrotem do pulpitu :( To samo po wgraniu Patcha 1.02 :( 1574451[/snapback] uzywasz jakiegos progsa do zmiany odswiezania w windowsie? to daj "restore original settings" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) No uzywam refreshforce, zaraz sprawdze i dam znac Update : No wow, teraz mam troche wiecej czarnych plansz, oczywiscie dalej wychodzi na pulpit :( Edytowane 30 Lipca 2005 przez Pinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Już myślałem że specjalnie dla mnie postawiłeś serwer(bądź znalazłeś) w wersji 1.0 ... ale sie nagrałem ;], może wiecie jak oszukać gre ? że niby mam 1.2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIM1991 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Pinki w czasie gry wychodzi ci na pulpit??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Już myślałem że specjalnie dla mnie postawiłeś serwer(bądź znalazłeś) w wersji 1.0 ... ale sie nagrałem ;], może wiecie jak oszukać gre ? że niby mam 1.2 ;] 1574562[/snapback] Pewnie ze wiemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Pocztą leci juz do mnie dodatkowe 1GB ramu. Myślicie, ze teraz bedzie "git parówka" ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 gra ogólnie nie jest zła ale i tak ssie pałę, w porównaniu "realizmu" do Americas Army to BF2 jest jak Arcade (5 strzałów w głowę ze snajpy zabija dopiero wroga) a Americas Army to blizej do symulatora, grafika jest porządna ale to nie żaden nowy engine tylko cały czas ten sam + shadery i bugi z memory leaks znane od wersji BF1942, BF Vietnam itp. tak więc ja zostaje przy BF 1942 przynajmniej jest "przejrzysty" i nie ma tylu krzaków i pierdół co przeszkadzają w grze, interfejs BF2 jest mało czytelny i może się schować z interfejsem z BF 1942 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) @ .:Solid_Snake:. powiem ci ze czytalem ze gra ludziom z 1GB RAM-u i 512MB na pokladzie grafiki i przycina ;) ogolnie cos jest nei tak z gra :] i trzeba super patcha :) Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 @ .:Solid_Snake:. powiem ci ze czytalem ze gra ludziom z 1GB RAM-u i 512MB na pokladzie grafiki i przycina ;) ogolnie cos jest nei tak z gra :] i trzeba super patcha :) 1575371[/snapback] Z 1GB mam takie coś: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11018 już parę razy zaliczyłem zgon przez to cholerstwo ... A jak pokazuje ten wątek: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...er=asc&start=30 "1GB-dobrze, 2 GB-lepiej" (czy jak to tam było ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Z 1GB mam takie coś: 1575571[/snapback]Nie czytalem tamtego topiku dokladnie ale powiem ci jedno: BF:2 jest o wiele czulszy od testow jakie uwaza sie ( na tweaku) za 100% stabilnosci kompa. Ja mialem przypadek ze BF wieszal sie w najmniej oczekiwanym momencie, czasami po 20min, czasami po 5. Komp przechodzil pomyslnie wszyskie testy, Godlmem, Mem Test, wszystkie marki, samrki SuerPi, Sp2004 Prima. Co pomoglo? zmniejszenie magistrali o 5mhz i bf zaczol normalnie chodzic, ja bym zwiekszyl napiecia na wszystko :wink: isprawdzil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Z 1GB mam takie coś: 1575571[/snapback]Nosz kufam dobijajcie mnie wiecej -.* Bede mial dodatkowe 1024 ramu Czyli: Dimm 1: Kingston HyperX 512 3200A Dimm 2: Kingston HyperX 512 3200AK2 Dimm 3: Kingston HyperX 512 3200AK2 Dimm 4: ---------- Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Nosz kufam dobijajcie mnie wiecej -.* Bede mial dodatkowe 1024 ramu Czyli: Dimm 1: Kingston HyperX 512 3200A Dimm 2: Kingston HyperX 512 3200AK2 Dimm 3: Kingston HyperX 512 3200AK2 Dimm 4: ---------- 1575607[/snapback] He he he. Figa z makiem :D Zajrzyj do manuala. Z trzema kostkami NF4 nie odpali AFAIK. Lepiej tam zajrzyj ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ktos wyzej napisal, ze ze SNipery trza 6 strzalow w glowe... ze jak? Troche dziwne, wrecz beznadziejne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...