Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

witam.ma pytanie czemu po przeinstalowaniu bf2 nie mam odblokowanej wczesniej broni?? mur.gif taki stan rzeczy juz tra kilka dni mad.gif czy ktos wiem czy mozna cos z tym zrobic czy moze sie pogodzic z faktem ze je utracilem unsure.gif

Jak założyłes nowe konto to proste , ze zaczynasz od zera , jeśli odzyskałes konto to nie ma możlwości żebyś unlocka utracił bo to jest zapisane na serweze EA przy Twoim koncie

Demka możesz ogladać wchodząc w zakładkę społeczność i po lewej masz demka które możesz ściągnąć a po prawej demka w Twoim katalogu które możesz oglądać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanko:

Czy mozna w jakis sposob ustawic rozdzielczosc 16/9 np: 1366x768 albo 1280x720 ???

Wlasnie sobie wymyslilem ze fajnie byloby zagrac na 26 calowym TV ale pytanie czy mozna ustawic taka rozdzialke ??

W dostepnych w menu opcjach nie mam takiej rozdzielczosci (gram chwilowo na demie) moze w pelnej wersji jest taka mozliwosc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak założyłes nowe konto to proste , ze zaczynasz od zera , jeśli odzyskałes konto to nie ma możlwości żebyś unlocka utracił bo to jest zapisane na serweze EA przy Twoim koncie

nie!! :mur: wlasnie ze nie zalozylem nowego konta tylko je odzyskalem bo musialem gre przeinstalowac i wgrac ja od nowa bo ciagle mialem klopoty z dostaniem sie na serwery.ciagle mi pokazywalo ze mam inny mod :sad: no i po wgraniu podstawy,dodatku i patcha oraz zalogowaniu sie na swoim starym koncie nie mam odblokowanej broni grenadiera a mialem!!!ponadto zamist polskiej flagi przy swoim nicku mam flage usa!!a wiem ze zaznaczalem ze jestem z polski :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Turniej województw wszystkich graczy klanowych i nieklanowych którzy chcieliby wziąśc udział można się dopisywać.

ZAPISY

Zapraszam szczególnie graczy z podkarpacia do mojego teamu :]

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć mam jeszcze jedno małe pytanie. Mianowicie: jśli gram na serwerze rankingowanym i naprzykład zdobyłem troche punktów i chcem wyjść z rundy przed jej zakończeniem, to czy te punkty z tej rundy dopiszą mi się do konta czy może przepadną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam wszystkich do testowania pierwszego Polskiego serwera 64slotowego,udostepnionego przez fimre GamesNET.

To juz duzy krok zblizajacy nas do stworzenia w pelni profesionalnego serwera rankingowego.

Jednak bez naszej dalszej incjatywy sie nie obedzie.

Musimy go zapchac bo brzegi i wyciskac z niego ile fabryk dala.

wiec prosze o przekazywanie numeru IP na innych serwerach

krajowych oraz zagranicznych

i dzielenia sie uwagami odnosnie jego dzialania w tym dziale.

Prosze tez o dalsze wpisywanie sie na liste w http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?...14e8dbc3436bd90

tutaj niech same uwagi beda wpisywane

ulatwi to prace administratorowi.

numer IP serwera 212.203.134.117:16567

dozobaczenia w grze

Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam pewien problem! A mianowicie dzisiaj przy probie zaladowania serwera wyskakuje komunikat "You have been permanently banned from this Game Serwer via PunkBuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN f51f445f" O co w tym chodzi?! Jeszcze wczoraj bylo ok! Dodam jeszcze ze mapa sie laduje ale gdy wezme "Wejdz do gry" to wlacza sie rozgrywka i po 2-3 sekundach wyskakuje ten komunikat! Sprawdzalem kilka serwerów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie mam juz tej gry, ale mialem tak na niektorych serverach, a nigdy nie cheatowalem. Mysle ze to kwestia czasu, nie dlugo powinno byc ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy to mniej wiecej tyle ze twoj GUID jest zbanowany globalnie czyli mozesz wyrzucic gre do kosza ,bo na zaden serwer gdzie jest Punkbuster nie wejdziesz cheatowales albo cos przeskrobales pewnie.

Najlepsze jest to ze nigdy nie uzywalem kodów i nie bede! Nie gralem od mieisaca w BF2 i wlasnie wczoraj wlaczam a tu zonk! Zrobilem inne konto do sprawdzenia czy bedzie dzialac i to samo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze jest to ze nigdy nie uzywalem kodów i nie bede! Nie gralem od mieisaca w BF2 i wlasnie wczoraj wlaczam a tu zonk! Zrobilem inne konto do sprawdzenia czy bedzie dzialac i to samo!

Witam!

Mam pewien problem! A mianowicie dzisiaj przy probie zaladowania serwera wyskakuje komunikat "You have been permanently banned from this Game Serwer via PunkBuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN f51f445f" O co w tym chodzi?! Jeszcze wczoraj bylo ok! Dodam jeszcze ze mapa sie laduje ale gdy wezme "Wejdz do gry" to wlacza sie rozgrywka i po 2-3 sekundach wyskakuje ten komunikat! Sprawdzalem kilka serwerów!

:lol2: pewnie masz piracki cdkey i jest on zbanowany lub jakis hack do gry. moze wina instalowanych MODow ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam od wczoraj dokładnie to samo i założę się, że ma to coś wspólnego z wersją gry "zakupioną" z netu :P i cdkeyem. Tak więc teraz trzeba już grać tylko na serwerach bez punkbustera mi się wydaje:(

Mam jeszcze takie pytanko. Podczas grania w tryb singleplayer czy istnieje gdzieś opcja, żeby włączyć odblokowanie całej planszy i żeby było np 63 botów + ja?? Bo takie granie na niecałej mapie z 15 zawodnikami to trochę nudne jest :(

Edytowane przez CaSspeR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol2: pewnie masz piracki cdkey i jest on zbanowany lub jakis hack do gry. moze wina instalowanych MODow ?

Niestety musze Cie rozczarowac ale mam oryginalna wersje! Troche poplatalem 2 ostatnie posty ale mysle ze kazdy wie o co chodzi takze nie rozumiem tego niepotrzebnego czepiania sie! Mam zainstalowanego BF2 z patchem 1.12 bez jakis innym modow! Zawsze gralem uczciwie i w zgodzie z innymi wiec skad ten ban? To jest nieodwracalne? Nie chce stracic konta bo mialem na nim 2800pkt a to zawsze cos! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do was takie pytanie czy za tydzień do dwóch odblokuje mi ktoś broń z dodatku Jednostki Specjalne. Mam ten dodatek ale potrzebna mi kasa i nie przypadł mi do gustu więc go sprzedaje. Został mi ostatni poziom do zrobienia ;) nie ta belka :D więc będzie ktoś chętny mnie poratować za jakiś czas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli dostałeś bana to już raczej nieodwracalna - zablokowany został twoj guid i raczej juz na tym nie pograsz. W tym wypadku bić tylko do suportu i wyjaśnić zaistniałą sytuację :/

Widocznie ea mialo jakis blad bo juz wszystko jest ok! Dziwna sprawa, ale mam nadzieje ze juz nie bedzie takich pomylek!

PS.Utworzyl sie juz konkretny klan do BF2 wsrod tweak'owców?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisalem ci wczesniej ze to minie, a ty zaczeles panikowac ;]

tez tak mialem.

Nie tyle panikowac...(no moze troche) co denerwowac! EA jest firma na duza skale dlatego nie powinna pozwalac sobie na takie delikatnie mowiac "niedogodnosci"! Pozdr, wracam do swiata BF2 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do was takie pytanie czy za tydzień do dwóch odblokuje mi ktoś broń z dodatku Jednostki Specjalne. Mam ten dodatek ale potrzebna mi kasa i nie przypadł mi do gustu więc go sprzedaje. Został mi ostatni poziom do zrobienia ;) nie ta belka :D więc będzie ktoś chętny mnie poratować za jakiś czas?

Ja ci moge odblokować :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi