poca Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 zgodnie z zaleceniem crosisa pisze tutaj. mam zaznaczone tak przy "Powiadom o Prywatnej Wiadomości:" a nie wyskakuje mi okienko gdzie moge przejść do skrzynki. dostałem już kilka privów i ani razu nie wyskoczyło tyko jak zauważe obok profil że mam wiadomość to dopiero sie skapne, używam skina comantose A moze masz blokade pop-up'ow :> Wez sobie odblokuj na domene tweak.pl i problem z glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Pocahontas słusznie prawi. Wyczyść jeszcze cache i cookies. Sprawdź też czy przypadkiem nie nasz włączonej blokady pop-up'ów na ogniomurku (jeżeli używasz). Niektóre mają taką opcję. Okienka wyskakują. Sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 A było włączone już są thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ja mam na neostradzie konto pocztowe... dochodzą ale coś mi sie zdaje że nie wszystkie.. ale może mi sie tylko tak zdaje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Panowie moderzy, po ostatnim banie, czy co to było przestały mi dochodzić wiadomości. Czy znów jest to problem globalny, czy kary ciąg dalszy. A tak na marginesie IMHO jeśli się kogoś banuje, pasowało by o tym równiesz powiadomić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Sprawdz ustawienia w profilu, problemow z powiadomianiem nie ma napewno . Jezeli nadal nie dziala do pisz do administratorow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 A co do banów to powód się wyświetla przy próbie logowania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 @xan: Wiadomości przestały mi przychodzić od momentu jak dostałem bana, ustawione mam wszystkom tak jak trzeba. @ParanoiK: Po tym jak dostałem bana, przy próbie logowania wyświetla się coś takiego : Zostałeś wyrzucony z tego forum, skontaktuj się z administratorem itd. Tylko, ze nie da się skontaktowac, bo ciągle wyświetla się ten komunikat. A w samym komunikacie nie ma nic o powodach zbanowania. Żeby przynajmniej jakaś pamiątka została typu pkt. karny z wyjaśnieniem który pkt. reg. się złamało, to przynajmniej by się wiedziało od kogo się dostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 W komunikacie chyba powinien byc powód, tyle ze nie został wpisany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...