Skocz do zawartości
fenriz

Powiadomienia o wiadomościach :/

Rekomendowane odpowiedzi

zgodnie z zaleceniem crosisa pisze tutaj.

mam zaznaczone tak przy "Powiadom o Prywatnej Wiadomości:" a nie wyskakuje mi okienko gdzie moge przejść do skrzynki.

dostałem już kilka privów i ani razu nie wyskoczyło tyko jak zauważe obok profil że mam wiadomość to dopiero sie skapne, używam skina comantose

A moze masz blokade pop-up'ow :>

Wez sobie odblokuj na domene tweak.pl i problem z glowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pocahontas słusznie prawi. Wyczyść jeszcze cache i cookies.

Sprawdź też czy przypadkiem nie nasz włączonej blokady pop-up'ów na ogniomurku (jeżeli używasz). Niektóre mają taką opcję.

Okienka wyskakują. Sprawdzałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie moderzy, po ostatnim banie, czy co to było przestały mi dochodzić wiadomości. Czy znów jest to problem globalny, czy kary ciąg dalszy.

A tak na marginesie IMHO jeśli się kogoś banuje, pasowało by o tym równiesz powiadomić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@xan: Wiadomości przestały mi przychodzić od momentu jak dostałem bana, ustawione mam wszystkom tak jak trzeba.

@ParanoiK: Po tym jak dostałem bana, przy próbie logowania wyświetla się coś takiego : Zostałeś wyrzucony z tego forum, skontaktuj się z administratorem itd. Tylko, ze nie da się skontaktowac, bo ciągle wyświetla się ten komunikat. A w samym komunikacie nie ma nic o powodach zbanowania. Żeby przynajmniej jakaś pamiątka została typu pkt. karny z wyjaśnieniem który pkt. reg. się złamało, to przynajmniej by się wiedziało od kogo się dostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi