Piotr_Sz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Tak jak w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Około 10 godzin... Jeśli jestem w domu. Są dni, że "tylko" 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 za dużo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 LPC... Słuszna uwaga... Ale teraz studia, praca, siłownia... Skutecznie zniwelują wizyty przy kompie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 za dużo ;)Też to miałem napisać. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Chyba byl juz kiedys taki topic albo fora mi sie pomylily :mrgreen: No ja w sumie codziennie caly dzien ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 w tygodniu 2-3 a w weekend to prawie nonstop ale to zalerzy od pogody bo jak jest ladnie to rowerek jest nonstop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Tak jak w temacie.rtfm.killfile.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Jak nie mam nic innego do roboty to siedze. Czesto nie mam poprostu nic innego do roboty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 za dużo ;)Też to miałem napisać. :mrgreen: re :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 duzo za duzo... a to glownie przez Reddragon'a o_O, czasem trzeba siedziec i do 24 albo pozniej i liczyc ataki itp. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 W ciągu tygodnia 1h jak sie da to troche więcej. W wekendy/swieta/dni wolne siedze owiele owiele owiele wiecej ale nie caly dzien ;] no jak jest brzydka pogoda to nie zostaje mi nic innego jak komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zalezy od dnia, ale tak 2 - 12 godzin dziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 10-16h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zależnie od dnia tygodnia, wygląda to mniej więcej tak: od poniedziałku do czwartku - 6-7 :) h w piątki - 8 :D h w soboty - 14 :twisted: h w niedziele - 12 :twisted: h :arrow: Chyba :wink: trochę za długo ale nie potrafie się powstrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 wakacje - 12h lekko :lol: (reszta na dworzu, no i spanie:P) rok szkolny - zależy... 2h - 4h... weekend - z 8h - 12h będzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 w tygodniu- 0,5 h - 3h weekend- 3h-6h kiedyś było do 10h :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 w sumie tez za duzo, ale jak nie mam nic innego do roboty to siedze bo wole posiedizec na irc niz ogladac TV. wstane rana usiade przy komputerze i jak po poludniu nie wyjde na dwor to dalej siedze :D wieczorem jakis film i spac :-P a jak jest fajnie to raczej w kosza pogram rower itp :-) ale stanowczo za duzo :evil: aha w sumie komputer mam wlaczony 24/7 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 w pracy 8h + w domu 7h (tez praca). tak naprawde to ja juz żygam kompem :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 W tygodniu po 5h after school ;) A w weekend to zalezy ;) Ale gdzies tak 8h napewno ;) Z rana i poznym poznym wieczorem ;) Rzadko w ciagu dnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 w tygodniu 0-2h, reszta sql/dworex weekendy 2-3h, reszta dworex ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zależnie od dnia tygodnia, wygląda to mniej więcej tak: od poniedziałku do czwartku - 6-7 :) h w piątki - 8 :D h w soboty - 14 :twisted: h w niedziele - 12 :twisted: h :arrow: Chyba :wink: trochę za długo ale nie potrafie się powstrzymać. 14h 8O 8O toz to cały dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 W soboty to zdażało się nawet po :twisted: 17 :twisted: h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 podczas tygodnia 6-7h w domu i 2 w szkole w weekend 7h max;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 W wakacje spedzlaem od 4-8, max 10 godzin, ale jak jest szkola to max 2-3 godzinki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 za dużo ;)Też to miałem napisać. :mrgreen: re :) The same. Niestety za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Rowniez duzo za duzo... Ale coz zrobic, jak bez tego sie juz nie da zyc. W wakacje to bylo od 7h do 14, a teraz juz jest szkola i niestety wypadaloby troszke mniej, wiec jest tak w granicach 2-5h, a bedzie pewnei jeszcze mniej :( No ale moze wtedy sie troche uwolnie wreszcie od komputera po wakacyjnym pzesiadywaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Duzo za duzo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 kiedys sie zdarzalo 8-10 h dziennie......... w wakacje 4-6 bo nie bylo czasu a w roku szkolnym okolo 4 :) ... max 4 :P wiadomo dlaczego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Nigdy nie liczyłam ile godzin siedzę przed monitorem, bo najczęściej tracę wtedy poczucie czasu. Ale tak mniej więcej wakacje: dużo, ok. 8-10 h, czasem bywało 'from morning...till night' rok szkolny: mam nadzieję, że będzie mniej...przynajmniej w czasie sesji Heh, czuję się jak na spotkaniu AA. Wszyscy mówią otwarcie o swoim nałogu.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...