marco Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Nadeszla smutna (zalezy dla kogo ;) chwila i czuje sie mimo wszystko zobowiazany do paru slow, przemowienia i wogole (nie prosze nie klaskac i mam nadzieje ze nikogo za serce tym zamocno nie chwyce wiec prosze nie popadac w depresje ;). Otoz generalnie jest tak, ze znikam na jakis czas z zycia forum i serwisu. Jeszcze przez kilka dni mnie ujrzycie z pare razy przeokazji porzadkowania spraw technicznych i w recenzji sprzetu Wifi na stronie glownej wiec bedziecie miec pare niepowtarzalnych okazji nacieszenia sie moja obecnoscia ;) Nie nie znikam na stale (widze te rozczarowane mordy ;) ) Czasami cos w cieniu zrobie, na maile jesli beda sensowne odpowiem chociaz nie obiecuje ze szybko ;) [czytaj: w weekend moze ;) ] Co do biezacych spraw forum - wiadomo kto jest moderatorem, a sprawy administracyjne zostawiam w dobrych rekach ParanoiKa ktory obiecal opiekowac sie naszym dzieckiem i nic nie popsuc (albo niezaduzo ;)) Do niego tez prosze kierowac cala korenspondencje ktora dotychczas kierowaliscie do mnie (no dobra listy milosne i gratulacyjne nie ;) Na koniec dobra/zla wiadomosc. Wroce. Wiec w sumie do zobaczenia a nie zegnajcie. Moze w listopadzie, moze wczesniej, moze pozniej, nie wiem. W kazdym razie bylo mi milo przez ponad 2 lata uczestniczyc w projekcie forum.purepc.pl i mysle ze nie byl to czas stracony. Czas od niego troche odpoczac, zeby wrocic w pelni sil, z nowymi pomyslami i wieksza mam nadzieje iloscia czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 nara :P Tam sa drzwi.. Mozesz nie wracac.. j/k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 :wink: powodzenia na nowej drodze marco- z Bogiem :wink: :wink: BTW ciekawe co sie bedzie działo za dyktatury ParanoiKa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 :wink: powodzenia na nowej drodze marco- z Bogiem :wink: :wink: BTW ciekawe co sie bedzie działo za dyktatury ParanoiKa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i teraz bać się czy cieszyć 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Powodzenia !!!!! . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 :wink: powodzenia na nowej drodze marco- z Bogiem :wink: :wink: BTW ciekawe co sie bedzie działo za dyktatury ParanoiKa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A co? Wcześniej nie było mojej dyktatury? ;]]] marco: chciałbym ci zadedykować kawałek - Stachurksky - Zostańmy razem ;PPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 do zobaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 see you soon ps. jeśli można sie zapytać co bedziesz robił jak nie bedziesz sie użerał z nami i z forum ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 No to się nawet nie zdążylśmy zaprzyjaźnić na poważnie. ;[ Wracaj "może wcześniej niż w listopadzie" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 wakacje / praca / kobieta / dziecko... :?: 8O tyle lat.... a teraz chcesz nas tutaj na łasce paranoika zostawić.... :cry: :P Napisz chociarz dlaczego. Powodzenia, wracaj szybko. :D BTW. 3 dni temu stuknął mi 2 rok na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 O siaaaa ;] ;] ;] ale fart, że się już w sierpniu podlizałem Paranoikowi wysyłając mu kartkę z wakacji ke ke ke. A tak poważnie... Marco :) brakować mi będzie tej rozmowy z tobą na GG, z której zawsze nic nie wynoszę, bo nie wiem o czym do mnie mówisz :). Z Paranoikiem to już tak nie jest, bo on tylko "ssij" "ssij" i "zasysaj" (jakiś slang podwarszawski, czy co?). No to chłopie... wracaj szybko i trzymaj looz (BTW pozdrów wnuczka ;] to tak apropos tych zapytan o twoje dziecko ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 clap clap clap :P o nie paranoik bedzie wladal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 krotko mowiac Paranoik ownzz lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Kurna, szkoda, nawet jeżeli to tylko czasowa strata to i tak szkoda. Biedny ParanoiK sam będzie teraz musiał mieszać w kodzie :| PS: MeHow, vaseline mode roxx :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 no wlasnie o to mi chodzilo hehe :> :> :> :> BTW reed, to taka masz wielka reke, czy takiego malego jeżyka? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 no wlasnie o to mi chodzilo hehe :> :> :> :> BTW reed, to taka masz wielka reke, czy takiego malego jeżyka? :> Jeżyk to 12 letni Dziobak, więc sam zgadnij :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Hmm, marco zapragnął od nas odpocząć na Seszelach :wink: Ciekaw jestem na ile zdoła sie zrealizować powiedzenie - "Nie ma kota , myszy harcują"? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 haaaaa marko przejzałem cie!!!!!!!!!!!! miales "szoostke" w sobote i robisz sobie wypad do cieplych krajow .... bez nas ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 :wink: powodzenia na nowej drodze marco- z Bogiem :wink: :wink: BTW ciekawe co sie bedzie działo za dyktatury ParanoiKa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A co? Wcześniej nie było mojej dyktatury? ;]]] no moze monarchia absolutna ;]]]] :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 .... no moze monarchia absolutna ;]]]] :lol: :lol: No to ParanoiK będzie sobie musiał zapewnić następców, bo rozumiem, że ma to być monarchia dziedziczna. W sumie fajna robota to zapewnianie dziedzica. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Heh tak oglnie po co to?? Przeciez nie znikasz na zawsze. Mogles napisac tylko ze nie bedzisz tak czesto pracowal na rzecz forum... Zycze powodzenia w tym czym bedziesz tak zajety przez najblizszy czas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Tak lepiej brzmi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 a mi to najbardziej będzie brakowało awatara kolegi towarzysza Marco :? :oops: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 eee - co sie dzieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ja chwilowo nie mam ani av ani opisu, więc mogę przywłaszczyć :mr.green: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ja chwilowo nie mam ani av ani opisu, więc mogę przywłaszczyć :mr.green:ni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 moze lepiej trzeba bylo powiedziec jak jakis kolo z jakiegos filmu (jakis terminator czy cos) "I'll be back!" :mr.green: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 moze lepiej trzeba bylo powiedziec jak jakis kolo z jakiegos filmu (jakis terminator czy cos) "I'll be back!" :mr.green: ale to nie ja odchodze 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 nie mowie do ciebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...