Skocz do zawartości
marco

Pozegnanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nadeszla smutna (zalezy dla kogo ;) chwila i czuje sie mimo wszystko zobowiazany do paru slow, przemowienia i wogole (nie prosze nie klaskac i mam nadzieje ze nikogo za serce tym zamocno nie chwyce wiec prosze nie popadac w depresje ;).

Otoz generalnie jest tak, ze znikam na jakis czas z zycia forum i serwisu. Jeszcze przez kilka dni mnie ujrzycie z pare razy przeokazji porzadkowania spraw technicznych i w recenzji sprzetu Wifi na stronie glownej wiec bedziecie miec pare niepowtarzalnych okazji nacieszenia sie moja obecnoscia ;)

Nie nie znikam na stale (widze te rozczarowane mordy ;) ) Czasami cos w cieniu zrobie, na maile jesli beda sensowne odpowiem chociaz nie obiecuje ze szybko ;) [czytaj: w weekend moze ;) ] Co do biezacych spraw forum - wiadomo kto jest moderatorem, a sprawy administracyjne zostawiam w dobrych rekach ParanoiKa ktory obiecal opiekowac sie naszym dzieckiem i nic nie popsuc (albo niezaduzo ;)) Do niego tez prosze kierowac cala korenspondencje ktora dotychczas kierowaliscie do mnie (no dobra listy milosne i gratulacyjne nie ;)

Na koniec dobra/zla wiadomosc. Wroce. Wiec w sumie do zobaczenia a nie zegnajcie. Moze w listopadzie, moze wczesniej, moze pozniej, nie wiem.

W kazdym razie bylo mi milo przez ponad 2 lata uczestniczyc w projekcie forum.purepc.pl i mysle ze nie byl to czas stracony. Czas od niego troche odpoczac, zeby wrocic w pelni sil, z nowymi pomyslami i wieksza mam nadzieje iloscia czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:wink: powodzenia na nowej drodze marco- z Bogiem :wink:  :wink:  

BTW ciekawe co sie bedzie działo za dyktatury ParanoiKa  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

A co? Wcześniej nie było mojej dyktatury? ;]]]

marco: chciałbym ci zadedykować kawałek - Stachurksky - Zostańmy razem ;PPPPPPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O siaaaa ;] ;] ;] ale fart, że się już w sierpniu podlizałem Paranoikowi wysyłając mu kartkę z wakacji ke ke ke.

A tak poważnie... Marco :) brakować mi będzie tej rozmowy z tobą na GG, z której zawsze nic nie wynoszę, bo nie wiem o czym do mnie mówisz :). Z Paranoikiem to już tak nie jest, bo on tylko "ssij" "ssij" i "zasysaj" (jakiś slang podwarszawski, czy co?).

No to chłopie... wracaj szybko i trzymaj looz (BTW pozdrów wnuczka ;] to tak apropos tych zapytan o twoje dziecko ;] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:wink: powodzenia na nowej drodze marco- z Bogiem :wink:  :wink:  

BTW ciekawe co sie bedzie działo za dyktatury ParanoiKa  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

A co? Wcześniej nie było mojej dyktatury? ;]]]

no moze monarchia absolutna ;]]]] :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi