nrl Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Bemx2k » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Czasem wszystkie nie są w ulach? Poszukaj dokładniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 do "steamowcow" - pojawil sie update gry, czy sa znane szczegoly co dokladnie poprawia? a skad masz takie info ??? jakoś nigdzie nie znalazłem nic o żadnym update... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Jestem po drugiej rundce czyli po ok 8h i dopiero początek 4 etapu. Wszystko badam a jest co badać :D. Gra dla mnie pod prawie każdym aspektem jest świetna. Plazmidy i ich użycie to po prostu r0XoR jeden wielki. Wreszcie fajne użycie broni (nie licząc tommiego - shot for life). Upgradyy, niepowtarzalność (dosłownie), można wracać wstecz (nie zawsze ;p) i grafa i dźwieki stoją na wysokim poziomie. Dla mnie to hit który nie raz przejdę :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Tak zachowuje sie 8600gt i 1950XT 256MB w yej grze http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...OCKwelcome2.swf http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...SHOCKcrash2.swf http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...OCKmedical2.swf Edytowane 2 Września 2007 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Tak zachowuje sie 8600gt i 1950XT 256MB w yej grze http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...OCKwelcome2.swf http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...SHOCKcrash2.swf http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...OCKmedical2.swf Jakoś karty ze stajni NVidia nie zachwycają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Do tych wszystkich wymienianych już zalet chcę dodać humor, którym gra jest równie mocno nasiąknięta :-D , zgrabnie przeplata się z okrucieństwem, przemocą i obsceniczną brutalnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 ok 2 pytania: [1] w grafice opcja vertical sync powinna być wyłączona prawda? [2] pytanie do grających na widescreenie - gracie tak jak gra ma domyślnie czy ktoś instalował tą "łatę", która niby wprowadza rzeczywiście tryb panoramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ad1) Nie musi , ale może być wyłączona. Jedni wolą miec np 75 fps tak jak odswierzanie monitora i brak ścin a drudzy 120 fps ze ścinami. Ad2) To może kto inny odpowie bo ja wolę kwadraty ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ci ktorzy jada na low endowym sprzecie nie maja zbytnio wyjscia z vsync. Trzeba wyłączyć bo czasami te 5fps na niekorzysc vsync jest za bardzo odczuwalne. A ze scinaniem obrazu to ja juz jestem za pan-brat i mi nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Na "ścinki" jest sposób.W opcjach sterownika trzeba włączyć >Potrójne buforowanie< , ale trzeba zaznaczyć ,że opcja ta dotyczy trybu OpenGL. Żeby wymusić Triple Buffering w D3D 9 trzeba użyć Rivy Tuner, i narzędzia D3D Overrider.Przy włączonym V-sync opcja również się przydaje -może zwiększyć nieznacznie wydajność. Osobiście mam Vsync zawsze włączone- zrywanie obrazu jest zbyt irytujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 sorki za takie pytanie, ale nie mam czasu poszukac. Uruchomie gre na bartonie czy znowu sa te instrukcje sse2 potrzebne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Działa na Athlonach XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zabić dziewczynkę i zabrać Adama czy uratować ją... za pierwszym razem ją uratowałem bo kobita z balkonu mnie przekonała ale za drugim razem parę minut później zabrałem jej adama i dostałem 160 dol. zamiast 80 kiedy ją uratowałem. No ale nie znam za dobrze angielskiego i coś tam jest mowa o tym że jeśli uratujemy dziewczynkę to dostaniemy jakieś profity później. Może ktoś dokładnie opisać o co tutaj chodzi z tym wyborem? Co dostajemy zależnie od wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja tam nie miałem serca, zeby zabic dziewczynke. Tak samo nie zabijałem wszystkich Big Daddy, tylko tych z dziewczynkami. Edytowane 3 Września 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Przez włączone vsync ścinki sa nawet na 8800gtx'ie. Po wyłączeniu gra w ogóle nie skacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Panowie małe pytanko co zrobić żeby odblokować więcej slotów na moce bo mam dwie moce i więcej nie mogę dodać a stoję przy tej maszynie z plazmą i chce sobie wybrać coś nowego nie tracąc starych trików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Przez włączone vsync ścinki sa nawet na 8800gtx'ie. Po wyłączeniu gra w ogóle nie skacze :)Nam nie chodzi o scinki w FPS. Scinanie obrazu. Wylacz vsync i rusz myszka po horyzoncie a zobaczysz ze ekran sie lamie w polowie. A pozniej wlacz vsync to nic takiego nie ma ale niestety wsuwa sporo FPS wiec to tylko na mocne maszyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Keniger - » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak bedziesz je ratowal to co trzecia uratowana da ci pluszowego misia z 200 adamami, wiec wyjdziesz tylko 40 adamow mniej na 3 dziewczynkach Edytowane 3 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Z tego wychodzi zeby latwiej bylo na poczatku to sie bawic w rzeznika a pozniej mercy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ja bylem od samego poczatku 'mercy' ;) Nie za bardzo podchodzilo mi 'harvest' [; Poczulem sie chwile jak w C&C :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Tak zachowuje sie 8600gt i 1950XT 256MB w yej grzeNieżle pojechałeś z zegarem na 8600 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Tak zachowuje sie 8600gt i 1950XT 256MB w yej grze http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...OCKwelcome2.swf http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...SHOCKcrash2.swf http://i200.photobucket.com/albums/aa13/ch...OCKmedical2.swf Moze troche wiecej informacji o tych wykresach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Moze troche wiecej informacji o tych wykresach ?a reszta systemu ? czemu 8600 bez oc.. wg. mnie cos nie tak bo mi w 1440x900 high demko chodzilo 30fps mniej wiecej. Edytowane 3 Września 2007 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Panowie małe pytanko co zrobić żeby odblokować więcej slotów na moce bo mam dwie moce i więcej nie mogę dodać a stoję przy tej maszynie z plazmą i chce sobie wybrać coś nowego nie tracąc starych trików. Ja też nie wiem jak odblokować więcej slotów na moce. Odpowie ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Ja też nie wiem jak odblokować więcej slotów na moce. Odpowie ktoś ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sloty kupujesz w automatach gdzie sa plazmidy (Garden coś tam ...) w czerownych butlach - ale ne w kazdym autoamcie takowe dostaniesz ;] Edytowane 3 Września 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) No ,a ja już nie wiem co mam robić. Gra jest troszkę dziwaczna ,ale wciąga niesamowicie ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jestem w Medical Pavilion ,natrafiłem tam na dość rozgarniętą dziewczynkę i jej... przyjaciela. Uratowałem ją no i teraz nie wiem co mam robić. Kręci się z tym robotem ,czy co to jest u licha jest, i jak tylko się zbliżę to mówi że jej się nie podobam i żebym sobie poszedł czy coś podobnego. Mam ją zostawić czy zabić ,a może jej przyjaciela ? ;) Zwiedziłem już chyba wszystkie pomieszczenia prócz jednego ,do którego nie mogę znaleźć klucza. Coś pominąłem ? Po 30 minutach gry mogę śmiało jej dać 9/10. Grafika ,dźwięk 5.1 ,grywalność. Rozmaite moce ,które urozmaicają samą grę. Coś pięknego ;) EDIT. Ok już sobie poradziłem z poziomem. Dzięki alCatraz. Edytowane 3 Września 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Devil, » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Klucz jest w pokoju, sięgnij sobie przez okno telekinezą ;) Edytowane 3 Września 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Wlasnie przeszedlem sobie Demko i musze powiedziec, ze jestem pod wrazeniem. Graficznie i dzwiekowo giera jest rewelacyjna, kilka bardzo ciekawych pomyslow i jest hit. Jest za to jeden minus, przynajmniej w demie, LINIOWA :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Wlasnie przeszedlem sobie Demko i musze powiedziec, ze jestem pod wrazeniem. Graficznie i dzwiekowo giera jest rewelacyjna, kilka bardzo ciekawych pomyslow i jest hit. Jest za to jeden minus, przynajmniej w demie, LINIOWA :( wow, a kto mówił, że nie będzie? Gra cały czas prowadzi cię za rączkę jednakże ważny jest sposób w jaki to robi- mistrzowski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Są konkretne zamknięte choć niemałe lokacje, trzeba wykonywać powierzone zadania i pomykać do przodu z góry zaplanowaną ścieżką. Można jednak wracać do już poznanych miejsc i robić rzeczy, których nie mogliśmy wcześniej ze względu na marną broń czy słabe plazmidy. Chodzi mi o przemieszczanie się pomiędzy całymi levelami. Na dodatek w zależności od naszego postępowania wobec dziewczynek będziemy mogli ukończyć grę w dworaki sposób. Tak mi się przynajmniej wydaje ponieważ doszedłem do momentu, który by na to wskazywał. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Spotkanie z Ryan'em jest bardzo konkretne(o fak!) i rzuciło trochę więcej światła na tę całą historię. Nie liczę dokładnie ile już godzin spędziłem przy tej grze ale czuję, że licznik mi się niedługo przekręci. Wstawilem spoilera - costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...