Jabar83 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 FPS dostosowuje się do odświeżania monitora, czyli jak dobry procek to będziesz miał stały FPS. Masz LCD, więc będzie to 60 FPS. Żadnych spadków FPS nie powinno być. No i przede wszystkim obraz się nie rozjeżdża jak się np. gwałtownie obrócisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 w source vsync powoduje maly lag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) FPS dostosowuje się do odświeżania monitora, czyli jak dobry procek to będziesz miał stały FPS. Masz LCD, więc będzie to 60 FPS. Żadnych spadków FPS nie powinno być. No i przede wszystkim obraz się nie rozjeżdża jak się np. gwałtownie obrócisz.Jak masz LCD to możesz mieć nawet 75 i więcej tylko w zależności jakiego masz lcd :). Poza tym kto w cs source gra z vsync na on to ja nie mam pojęcia przy bardzo dużej ilości FPS nie ma efektu dzielenia ekranu tak w połowie poprostu nie wychwytuje już tego oko jest tak szybko.(mówię o FPS rzędu 150-350) Edytowane 13 Stycznia 2009 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jak masz LCD to możesz mieć nawet 75 i więcej tylko w zależności jakiego masz lcd :). Poza tym kto w cs source gra z vsync na on to ja nie mam pojęcia.Ja gram i się gra wyśmienicie. W cs 1.5 też grałem swego czasu na vsync on, to samo w 1.6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Witajcie zakupiłem sobie Counter Strike source i mam problem z instalacją nie mogę wybrać partycji po za C pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 gra instaluje sie tam gdzie masz steama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Wyłącz steam i przenieś go na inną partycję, nic się nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 ok dzięki już sobie poradziłem jakie znacie numery ip polskich serwerów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 http://www.game-monitor.com/search.php?gam...&country=PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Polecicie jakiś serwer dla początkującego :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Najlepszy na początek będzie ten serwer 127.0.0.1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Jaki jest obecnie najtańszy sposób na pozyskanie CS'a? Są jakieś promocje typu kup HL a dostaniesz CS w zestawie, jakieś promocje? Czy może alledrogo? Bo na steam'ie 20€ przy dziesiejszym kursie to taniej wychodzi pudełkowa wersja za 90 parę złociszy. Doradźcie coś bo bym pograł po paru latach przerwy. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 http://allegro.pl/item580810708_cs_source_..._all_banks.html wystarczylo wejsc na allegro i wpisac counter-strike w wyszukiwarce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro.Czyli nie do końca legalne jest sprzedawanie cd-key'ów na allegro? Zostaje kupić w sklepie całego CSS'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 hah, a co w tym nielegalnego? mogl po prostu napisac cos w opisie co nei spodobalo sie allegro (typu "napisz na gg, mozemy zalatwic to poza allegro), nie zaplacil rachunku, albo skopiowal opis czyjejs aukcji. Masz mase innych aukcji z kluczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 ciagle jest masa innych aukcji z source'm ponizej 40 zl ;) tylko jedna zamkneli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 CS:S wyłącza się samoczynnie podczas gry w Viscie HP. Powodów pewnie może być pierdyliard, ale sytuacja o tyle dziwna, że gra działała przez ok. 1,5 m-ca, a dopiero teraz pojawił się problem. Jest to kopia z poprzedniego dysku, nie instalowałem Steama na nowo. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 moze standardowy - wywal clientregistry.blob, niech sprawdzi od nowa pliki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie nie. Usunięcie blowjoba to pierwsza rzecz, którą zrobiłem, ale nie bangla. Podejrzewałem sterowniki od grafy, ale też nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 zainstaluj steama na istniejaca juz wersje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 hello there, mam pewien klopocik misiaki :> zapodalem wczoraj siodemeczke pro x64, no i przy loadzie mapy albo jej zmianie gra sie przywiesza, czasem ruszy normalnie ale w wiekszosci przypadkow pooprostu stop i tyle, czasem po parunastu sekundach wraca do zycia a czasem trza crashowac ... Coz to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Trza sprawdzić elo procesor, bo siódemeczka jest veri veri wrażliwa na niestabilność, zapodaj go na 3 GIGA i zobaczysz czy trza crashowac /S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 tak jak sadzilem, nie masz racji ;] dalem wszystko na def i dalej to samo =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Misiaaaku, wywal wszystko z Steam\steamapps\_\counter-strike source\cstrike\maps\soundcache i Steam\steamapps\_\counter-strike source\bin i niech ci się od nowa ściągnie/rozpakuje. Jaki masz ustawiony plik strony there? Edytowane 17 Października 2009 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) wywalilem i to samo, ale z konsoli po wstaniu wzialem to ! Error: Material "maps/de_deltamill/de_mcdonalds/whiteseat_178_263_105" uses unknown shader "patch" Error: Material "maps/de_deltamill/de_mcdonalds/whiteseat_571_263_105" uses unknown shader "patch" Error: Material "maps/de_deltamill/de_mcdonalds/whiteseat_-461_-1790_-85" uses unknown shader "patch" Error: Material "maps/de_deltamill/de_mcdonalds/whiteseat_564_-846_-140" uses unknown shader "patch" Begin loading faces (loads materials) End loading faces (loads materials) Initializing renderer... SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props/pi_arch64x32.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props/pi_arch64x32.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props/pi_arch128x32.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/shrub_01a.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/shrub_01a.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/shrub_01a.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/shrub_01a.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/shrub_01a.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/tree_deciduous_card_01_skybox.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/tree_deciduous_card_01_skybox.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/tree_deciduous_card_01_skybox.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/tree_deciduous_card_01_skybox.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/tree_deciduous_card_01_skybox.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/tree_deciduous_card_01_skybox.mdl) SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props_foliage/tree_deciduous_card_01_skybox.mdl) niet ogarnia connected hit surface has no samples hit surface has no samples hit surface has no samples hit surface has no samples hit surface has no samples hit surface has no samples hit surface has no samples hit surface has no samples hit surface has no samples Failed to load sound "admin_plugin\actions\ggwelcome2.mp3", file probably missing from disk/repository tych model cos tam wczensiej na oczy nie widzialem ... "there?" ? oO Edytowane 17 Października 2009 przez iNs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ktoś jeszcze ciora? Jeżeli tak, to szukam dobrego serwera GUNGAME (polskiego). Do tej pory grałem na serwerze vectry, ale ostatnio został skrzywdzony jakimś dziwnym updatem i grać się odechciewa. Także będę wdzięczny za sprawdzone adresy IP ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ktoś jeszcze ciora? Jeżeli tak, to szukam dobrego serwera GUNGAME (polskiego). Do tej pory grałem na serwerze vectry, ale ostatnio został skrzywdzony jakimś dziwnym updatem i grać się odechciewa. Także będę wdzięczny za sprawdzone adresy IP ;] tru dat :/ tez bym nie pogardzil takowym ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 213.25.113.254:27017 - Piekielny GunGame. Dawno tam nie grałem, ale zawsze ponad 10 slotów zajętych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Source do kupienia na Steamie za 3,75€ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Source do kupienia na Steamie za 3,75€ Zaopatrzyłem się wczoraj. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...