ojejku Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Gdzie można kupić tego rFactora?Topic ma 3 strony, pytanie było kilkakrotnie, oficjalne źródło to może się domyśleć 10 letnie dziecko. Ehh ... sory ale ręce opadają.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Wybacz Ojejku ale myslałem, że jest za kasę a jak zobaczyłem, że jest za free to pomyślałem, że warez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Doszedłem co i jak z replay-em ,poprostu siedzę i podziwiam siemka to się podziel, jak wydłużyć czas replaya do np 10 min ??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 siemka to się podziel, jak wydłużyć czas replaya do np 10 min ??? pozdrawiam lol ? w któres z głównych opcji w menu jest podmenu "replay fridge" czy jakoś tak nie pamiętam ;] jestem w pracy więc nie zobacze... Tam ustawiasz długość replayu i czy ma nagrywać etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) lol ? w któres z głównych opcji w menu jest podmenu "replay fridge" czy jakoś tak nie pamiętam ;] jestem w pracy więc nie zobacze... Tam ustawiasz długość replayu i czy ma nagrywać etc... :oops: thx faktycznie :oops: próbował ktoś ten Shanghai international Circut http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Shanghai%20KRC Edytowane 14 Września 2006 przez gallp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 wie ktos kiedy zbiorka na PRS sie konczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 A nei lepiej zapytac o to na PRS ? :) jehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 a myslisz, ze tego nie zrobilem? :) jehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2cool Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) witam, mam problem z wersją demo, odpalam grę, pokazuje sie okienko, do wyboru jest free tial i buy, oczywiscie klikam free trial, pokazuje sie logo rfactor, ekran na chwile robi sie czarny, nastepnie wraca do pulpitu, nadal jest poprzednie okienko tylko ze juz teraz z samą opcją buy... jakies pomysły ? :sad: EDIT heh, w cfg/shader level wystarczyło wybrać DX7 zamiast Auto :P sry za spam ^^ Edytowane 14 Września 2006 przez 2cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) directX, sterowniki karty? - standardowa procedura, probowales? Edytowane 14 Września 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Jakiego masz antywirusa? jak NOD to wyklucz folder z gra ze skanowania - jak jakis inny to tez tego sprobuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Jakiego masz antywirusa? jak NOD to wyklucz folder z gra ze skanowania - jak jakis inny to tez tego sprobuj U mnie na NODzie wszystko ładnie śmiga. Ale może dlatego, że to starasza wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Nowe skriny Ferrari z FSONE06 http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=319...mp;postcount=40 No masakra te modele :o Będzie rzeź ;] trzeba jeszcze troche poczekać hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 WoW :D wygląda przecudnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Żeby odpalić tego moda FSONE06 trzeba mieć fulla? Ściągnięte pliki wystarczy przekopiować do katalogu rFactora, czy trzeba mieć jakiś programik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Każdy mod który chcesz odpalić wymaga FULL. A fsone06 jest tylko bet 0.4 udostępniona, bez dźwieków/kokpitów i modele niektóre low. Trzeba poczekać aż zakończą pracę nad nim. Edytowane 15 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Wszystko fajnie :) tylko nie wiem dlaczego o MOMO zapomnieli. Na jakich ustawieniach FF i reszty najbardziej optymalnie jest pod MOMO? Pamiętam, że w GTRku jest FF na 90%, a jak tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Dobrze że coraz nowsze i lepsze mody robią do rfactor'a, jak widze screnny z fsone 2006 wygląda to zarypiście i jeszcze będzie ctdp na 2006 :D Edytowane 15 Września 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Rh też, MMG też (to Ci od f179)... btw do CTDP wyszły nowe dźwięki ;) http://rapidshare.de/files/33252916/Sound_...NoelF1.rar.html Zrobione przez maniaka (; Ściągałem próbki w .mp3 i zrobiły na mnie wrażenie... Sprawdźcie, ja dopiero w niedziele zobaczę ;] Edytowane 16 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Gra mnie niestety niemiło zaskoczyła... Włączam, zmieniam sterowanie, wyjeżdżam na wyścig, stoję w boksie i pierwsze wrażenie - ta gra jest z 97'? Wszystko ma nienaturalne kolory, a ludzik w boksie jest jak wycięty z kartonu i nieudolnie przykryty jakąś teksturą w niskiej rozdzielczości... Ruszam. Zbliża się pierwszy zakręt - zwalniam. Skręciłem i zaskoczyła mnie podsterowność jakbym jechał starym jelczem po lodzie. Grę usunąłem następnego dnia, bez prób jazdy w F1 i bez instalowania modów. A szkoda, bo się napaliłem, że znalazłem następcę LFS. :( A może mój zawód, to kwestia braku kierownicy?... Edytowane 17 Września 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) I właśnie tym odróżniamy niedzielnych kierowców od simracerów :lol: :lol: :D A i nawet nie porównuj do LFS'a bo to profanacja ;). Edytowane 17 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Ja prosze o "mniej wiecej" ustawienia na Monze bo w ciagu 2 dni urwalem tylko 1s. 1:28:433 to moj rekord. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Pożyczyłem na łyk-end kier. Logitech Formula Force EX i ni jak nie mogę zjechać do 1,32 sec. na Monza. Oczywiście bez helpów ale to pewnie wina kierowcy. Sysak jak masz możliwość to pożycz cokolwiek ale poniżej w.w. modelu nie schodź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Bez kiery nie ma co podchodzić bo na klawie jazda jest udręką, a co do porównywania LFS>rfactor - to chyba nie jest nalepszy pomysł :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Sysak twoja opinia to jeden wielki LOL. dawno sie tak nei usmialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Ludzie kto ma MOMO niech mi powie na jaką ma ustawioną wartość "FF Strenght" ? Mile widziane także inne ustawienia pod MOMO. Przecież wszystkie podsterowności i nadsterowności wynikają ze złego ustawienia kiery. Ubolewam, że nikt z programistów o to przede wszystkim nie zadbał, przecież to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Sysak - czym sterowałeś jak wpadłeś zrobiłeś Jelczem spina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Sysak - czym sterowałeś jak wpadłeś zrobiłeś Jelczem spina?Pewnie sterował klawiaturą tego jelcza :E :lol2: Edytowane 17 Września 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) ale to nie po polsku napisałem :D sysak - nie martw się, w Carbon'a będzie można jeździć na klawce :D Edytowane 17 Września 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 http://www.youtube.com/watch?v=70B3W_KOMYM FSONE06 ferrką na monzie... słaba jakość i bez dźwięku ;) ale maniacy f1 zobaczą :P Mimo to wygląda to rewelacyjnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...