Walker3d Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Żywiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 1. Lech 2. Żubr a jak kasy nie za duzo albo jakas studencka impra w akademie to VIP z Biedronki :) a poza tym to piwa pije coraz mniej bo po wodce tak kac nie meczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ale wy dziwne rzeczy pijecie.. Heineken i Calsberg to zawracanie d*** - herbata, a nie piwo Zywiec tez 5% i do tego mnie mdli - smakuje jak woda z mydlem... Warka Strong ma 2 radzaje - slodka i nie slodka (czarna i czerwona lub na odwrot) - tej slodkiej nie lubie, ta 2 moze byc, Special sux Tatre mozna pic, ale tylko mocna... Ogolnie mocne preferuje, niektore sa dla mnie za gorzkie, inne za slodkie - najlepsze sa takie po srodku.. IMO the best jest DEBOWE (z tych co pilem) IMO the worst jest FOSTERS (czy jakos tak - taka zielona puszka, australijskie piwo AFAIK) - nie zblizac sie nawet do niego.. gorsza woda od Zywca, bo z cukrem - we 2 z kumplem pilismy.. a raczej probowalismy wypic po 3 lykach na glowe piwo skonczylo w zlewie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 nie polecam REDD'Sa Malinowego - sux jakich malo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 nie polecam REDD'Sa Malinowego - sux jakich malo!właśnie że nie, jest lepszy od zwykłego 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Najleprze sa Leszki PILS i PREMIUM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 haha a teraz cos dla ludzi z mala kasa :) Wczoraj kupilem taki wynalazek jak "Barley" strong or smth z browaru van pur za cale 1,5 zl za puszke ;) I powiem ze calkiem niezle jak na swoja cene :) 6,6 vol i takie troszke slodkawe ale schlodzone jest nienajgorsze :P - a jak na ta cene to rewelacyjne ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 za 1.89 masz broka....wiec..... dla mnie barley suxx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 czasem 39 gr ratuje zycie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 wczoraj sprobowalem Pilsner Urquell i jak na moj gust to tragedia a malinowy Redds calkiem nizely chociaz jakos bardziej mi podchodzi zwykly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Tyskie, Zloty Bażant ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Polecam, raczej regionalne, piwo Zwierzyniec. Bardzo fajne i w rozsadnej cenie. I troche z wyzszej polki: Staropramen - czeskie, ale dobre. Co do opinii: A ja pijem tyskie tak jak moi bracia wole wspierać polskie browary niż obcym kieszenie napychać, POLSKIE JEST NAJLEPSZE!!!!!!!!! Osobiscie nie znam prawdziwie polskiego dobrego browaru o ogolnopolskim zasiegu. Tyskie, jezeli pamiec mnie nie myli, to Kompania Piwowarska - firma glownie z poludniowo-afrykanskim kapitalem (RPA) . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 oczywiscie TYSKIE , LECH i LOMŻA mała. A jak brak funduszy na picie to DRAGON z lider price :DDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 oczywiscie TYSKIE , LECH i LOMŻA mała. A jak brak funduszy na picie to DRAGON z lider price :DDDDDD jest ktoś wreszcie kto lubi moje regionalne pifko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artchas Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 oczywiscie TYSKIE , LECH i LOMŻA mała. A jak brak funduszy na picie to DRAGON z lider price :DDDDDD jest ktoś wreszcie kto lubi moje regionalne pifko nie czytasz dokładnie wszystkich postów :P widzę, że rozwija się kategoria pt. "piwo do 2zł". moje typy: 1.brok 2.barley 3.romper 4.rejs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Hmm co do millera to sie niezgodze .. piwo drogie i niedobre :/ . Heineken i Calsberg najlepsze browce : > . OT : A dzisiaj piłem b.dobra wódke nazwa. " Niagara" tania i dobra ^^ , i prosze niewyskakiwać mi z czerwoną kartką =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 tyskie ale b. rzadko bo sie latek nie ma tyle ile trzeba :wink: więc tylko na ogniskach wycieczkach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ale wy dziwne rzeczy pijecie.. Heineken i Calsberg to zawracanie d*** - herbata, a nie piwo podzielam opinie, ale to ostatnio modne bo czesto w TV pokazuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiz- Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 U mnie ostatnio moda na zubry jest, maja pierwsze miejsce w kategorii cena/jakosc ;D. Swego czasu uwielbialem debowe mocne, niestety teraz zalatuje spirytem kazda koncowka tego piwka. W lato pilo sie leszki, ale teraz juz jakos mam ich dosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Jedynie Warka Strong :D wszystkie hajnekeny i carsbergi odpadają na starcie, a najgorszy to jest chyba pilsner tego się pić nie da :wink: PS. Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja opinia ( i kilku moich kumpli ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Warka strąg dobra dobra , ale juz sie przepilem nia. Polecam tego DRAGON ( 1,70zł) a smakuje jak LECH ! a Vodeczka to oczywiscie BALSAM POMORSKI vodeczka miodzik i kosztuje tylko 16zł. A jest lepsza od BOLS, SOBIESKI itd... ^^ . CZERWONA KARTKA to juz przesada 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 hmmm :-) dembowe mocne,,, ale the best - lubelska perła! i normalna (6.2) i mocna (7,8 ) kosi wszystko inne :-D KLIK MI TU ENLARDŻ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 najlepsze jest desperado wchodzi jak soczek:) tylko czemu to musi byc takie drogie... wiec zazwyczaj łoje krolewskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja preferuje zielonego Lecha, Żubra i Tyskie :) Żywca nie lubie bo bardzo czesto zdaza sie tak, ze kupie 5 i kazdy ma inny smak :/ Od czasu do czasu kupie Budweisera na czesc kumpla z klanu, ktory ma taki nick :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 pilsner urquell 12 , budweiser 12 , bambrinus 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 1. warka - tylko strong 2. tatra - niestety to juz nie to, co kiedys a nie polecam sarmackiego... piwo z mazur... plastikowa butelka... 1 litr... 5,7% na ten 1 litr... cena: 1,40 za litr... to mowi samo za siebie... ale jesli nie ma nic innego do trzeba pic... ale tak po 4 butelce staje sie znosne ;) a z nie piffka to polecam vodke eristoff... najlepszy mocny trunek jaki pilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Panowie a co sądzicie o piwku Koźlak :?: Dla mnie bardzo dobre piwko 7,8 % :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fleischman Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ja preferuje Heinekena, Carlsberga, Pilsnera, Warka strong też niezła. Z ciemnych piw to Belfast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 jep koźlak jest QL ;-] tak do smaku polecam jeszcze Porter - Łódzki,, nie dość że smakowo wypas, imo wymiata inne portery, to jeszcze ma 10% sensu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...