kvazi555 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no no... na takim sprzecie 8k w 3dm05? zze sie tak zapytam kpisz? Jak by ci chodziło o 3dm03 to wynik jest całekim w normmie jak sprzet jest nie krecony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afterglow Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 przeciez to niemozliwe zeby wyciagal Ci 7,4k w 3DM05 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 chlopak pomylil napewno z 3dmark2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Chciałem się dowiedzieć jakie macie wersje biosu kart 1. Leadtec PX6600GT THD Extreme (05.43.02.39.00) 2. Leadtec PX6600GT THD (05.43.02.16.00) Jeśli macie nowsze wersje to proszę przesłać na miramp@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JemioloSeba Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam! Chciałem sie doradzić. Mam do kupienia nowa karte Gigabyte 6600GT w wersji Turbo Force. Ma taktowanie zegara 300 a pamieci na 1120. Sądzicie, że cena 660 zł jest Ok czy moze lepiej za ta kase cos innego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Karta działa pięknie bo wlasnie ją testuje. Quake4 w Ultra śmiga jak złoto. Teraz zostało mi tylko podjąć decyzje. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 JAKIE STEROWNIKI DO GEFORCE 6600GT GALAXY 128/128 na AGPx8 ?? Kiedys mialem: -71.89 teraz- 71.84 Moze: 66.93 ??? Chodzi mi o WYDAJNOSC W GRACH (np. Counter-Strike) i o ogolną stabilizacje icon_smile3.gif POZDRAWIAM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zhir Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Witam! Chciałem sie doradzić. Mam do kupienia nowa karte Gigabyte 6600GT w wersji Turbo Force. Ma taktowanie zegara 300 a pamieci na 1120. Sądzicie, że cena 660 zł jest Ok czy moze lepiej za ta kase cos innego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Karta działa pięknie bo wlasnie ją testuje. Quake4 w Ultra śmiga jak złoto. Teraz zostało mi tylko podjąć decyzje. Pozdro 1716449[/snapback] jasne - a swinie lataja... :lol2: :lol2: :lol2: :lol: :lol: :lol: Edytowane 24 Października 2005 przez zhir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no no... na takim sprzecie 8k w 3dm05? zze sie tak zapytam kpisz? Jak by ci chodziło o 3dm03 to wynik jest całekim w normmie jak sprzet jest nie krecony 1716356[/snapback] 8k w 2003 to norma ? ja wyciągnąłem około 5,5k na standardowym 1024x768 i sprzęt jak w podpisie bez kręcenia karty to coś chyba wysokie te normy macie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) 8k w 2003 to norma ? ja wyciągnąłem około 5,5k na standardowym 1024x768 i sprzęt jak w podpisie bez kręcenia karty to coś chyba wysokie te normy macie :blink: 1716964[/snapback] Zajrzyj do linka w moim sigu... Krecenie dalo mi jakies 1k - 1.5k punktow. Edytowane 24 Października 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crn Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Sorry oczywiscie pomylilem. 7400 w 3dm03. Po podkrecenu 550 - 1170 mam 8020. Wydawalo mi sie ze powinno pojsc lepiej, no ale moze to wina systemu bo juz konkret zawalony. Nie moge tez sie uporac z podkreceniem bartka ale to juz zdaje sie kwestia na inny temat. Chyba poprostu plyta za slaba i nie ma szans zeby pokombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@S_DUBI_PL Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 mam geforce 6600 gt i jakoś podkręciłem go do częstotliwości 600 na 1250 na jakimś [ciach!]ianym zasilaczu i jakoś mi śmiga bez zająknięcia tylko chłodzenie se z leksza zmodyfikowałem . a mam pytanie czy daje coś zwiększenie napięcia na procesorze karty graficznej ,czy ktoś tego próbował i z jakim efektem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JemioloSeba Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 jasne - a swinie lataja... :lol2: :lol2: :lol2: :lol: :lol: :lol: 1716960[/snapback] Czemu nie wirzysz?? Która część mojej wypowidzi wzbudziuła na tobie taka reakcje? Naprawde mam tą karte i za takie pieniądze. Quake 4 tez smiga w Ultra wiec nie rozumie twojej wypowiedzi. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Witam! Chciałem sie doradzić. Mam do kupienia nowa karte Gigabyte 6600GT w wersji Turbo Force. Ma taktowanie zegara 300 a pamieci na 1120. Sądzicie, że cena 660 zł jest Ok czy moze lepiej za ta kase cos innego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Karta działa pięknie bo wlasnie ją testuje. Quake4 w Ultra śmiga jak złoto. Teraz zostało mi tylko podjąć decyzje. Pozdro 1716449[/snapback] 300MHz to ona ma w trybie 2D nie chcę cię martwić ale w 3D ma 500MHz Całkiem fajna karta, co prawda ja za swojego 6600GT dałem ponad stówę mniej, ale za to mam najgorsze oc na tym forum B) 8k w 2003 to norma ? ja wyciągnąłem około 5,5k na standardowym 1024x768 i sprzęt jak w podpisie bez kręcenia karty to coś chyba wysokie te normy macie :blink: 1716964[/snapback] Mój najgorszy pod względem oc 6600GT na tym forum na starej, mało wydajnej płycie, ciągnie na standartowych zegarach 7300pkt w 2k3 po oc i małej kombinacji norweskiej doczłapał do 8k więc twoje 5,5k wymaga natychmiastowej interwencji, najlepiej zacząć od odsyfienia windowsa, pokombinowania ze sterami skończywszy na formacie, który jest dobry na wszystko ;) Edytowane 24 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ja mam 8300 w 2003 :] a 3800 w 2005 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saneone Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) ostatnio wentylator na moim GB 6600 GT PCIE zaczal glosno dzialac... co moge wlozyc zamiast zeby do oc sie nadawalo? czy silencer czy moze cos innego? Edytowane 25 Października 2005 przez saneone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybcish Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Sprecyzuje mam ABITA SA6R AGPx4 2X256 KINGSTONY 2-2-2-5 msi 6600 vtd DIAMOND wiesza mi się karta HSi się grzeje na maxa co zrobić wymieniłem radiator na karcie na VM-102 aerocool i jeszcze bym chciał wstawić jakieś fajne radiatory na pamięci co byście mogli mi doradzić Jak dam wentyl bezpośrednio na hsi śmiga jak złoto ale czemu tak się grzeje robię nawet radiaror z miedzi zobaczę czy styknie na tego HSI już mnie wkuża.Dajcie jakąś pocieszającą wiadomość Edytowane 25 Października 2005 przez zybcish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 45-48, dlaczego nie edytujesz postów? skasuj ten ostani i text wklej do poprzedniego bo dostaniesz %, używaj przycisku edit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 mam pytanko. w area 51 w jednej z misji na początku jest tunela na końcu tunelu jest lustro, nagle bije się itp - to nieważne, ważne jest, że po tym fakcie nagle na ekranie mam jakieś dziwne przekłamania, w sumie na środku ekranu, znika toto na jakieś ekundy jak np. patrze się na podłogę, potem znowu. czy to wina karty ? radiator jest letni, temp. 56 C w idle po grze 59 C, więc chyba niskie ?! od razu mówię, że w 3dmarku, q4,call of duty 2,duneon siege 2 jest wszystko pięknie ! co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zhir Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Czemu nie wirzysz?? Która część mojej wypowidzi wzbudziuła na tobie taka reakcje? Naprawde mam tą karte i za takie pieniądze. Quake 4 tez smiga w Ultra wiec nie rozumie twojej wypowiedzi. Pozdro 1717152[/snapback] to ciekawe - daj screena... :lol: :lol: :lol: ultra w q4 "zabija" 6800GT wiec nie wiem co rozumiesz pod pojeciem "smiga"... :lol2: Edytowane 25 Października 2005 przez zhir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crn Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Nie wiem czy moge umiescic to pytanie w tym watku ale poniekad dotyczy one 6600gt. Otoz jak sprawdzic temp karty. Mam riva tuner ale nie moge znalezc tam tej opcji. wlaczam jakies monitorowanie (predkosc GPU i pamieci) ale ajk chce uruchomic plugin od temp to sie nic nie pojawia. Ponadto chcialbym zmniejszyc obroty wiatraczka w 2d i tego tez mi sie nie udalo zrobic. Nie wiem czy szukam w dobrym miejscu. Prosze o pomoc doswiadczoncyh. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@S_DUBI_PL Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 nie ma się co przejmować to taka norma na tym sprzęcie , podkręć sobie tylko troche karte riva tuner i będzie spoko . po podkręceniu powino z lajtem osiągnąś granice 8000 pt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 a mam pytanie czy daje coś zwiększenie napięcia na procesorze karty graficznej ,czy ktoś tego próbował i z jakim efektem <_< 1717052[/snapback] Patrz mój podpis :lol: . 6800GT się chowają :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Mój najgorszy pod względem oc 6600GT na tym forum na starej, mało wydajnej płycie, ciągnie na standartowych zegarach 7300pkt w 2k3 po oc i małej kombinacji norweskiej doczłapał do 8k więc twoje 5,5k wymaga natychmiastowej interwencji, najlepiej zacząć od odsyfienia windowsa, pokombinowania ze sterami skończywszy na formacie, który jest dobry na wszystko ;) 1717336[/snapback] miałeś racje !! ;) wskoczyłem na mój 2gi system, win 2003 - jeszcze niezaśmiecony... stery 77.77 zapodałem 3dmarka03Pro 3.1.3 na standardowych ustawieniach przy kompie semp 2800+ (10x200) 512 ramu no i Leadtek bez OC czyli 500/900 wynik znacznie sie poprawił bo 7309pkt B) karta bez problemu chodzi jako 560/1100 więc może poszłaby na wiecej (nie sprawdzałem) co sie z tym wiąże po OC powinno przekroczyć 8k tak jak mówisz tymbardziej że pamieci w tej chwili to tylko 900Mhz .... juz sie nie martwie wynikami - dzieki za odp :) heh to tylko wina zagraconego systemu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wild555 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam, mam pewien problem z Gigabyte GF6600GT AGP,mianowicie od niedawna pojawily mi sie kropki w lewym górnym rogu ekranu to jest dziwne ze zauwazylem to dopiero tu na forum jak skroluje strony to te okolo 6-7 pikseli ,kropek zostawia slad widoczny na ekranie nie mam pojecie co to maze byc bo sprzet nie podkrecany ,wsztsko dzialalo do wymiany plyty i procesora na A64 3000Venice i K8N Neo2 Platinum, zasilacz mam Chiefteca 420 DFwiec mysle ze to nie zasilanie. nie wiem jak wkleja sie tu picture bo zobaczylibyscie jak to wyglada i co dziwne zawsze czy to film czy stronki sa te kropki na swoim miejscu.Zmienialem bios plyty zmienilem bios karty i nic , jesli chodzi o wydajnosc to wszystko ok, gierki ok , system bez zawieszen, moze ktos cos wie jak jest przyczyna ??? w tej chwili mysle jeszcze ze monitor zwykly koneskopowy moze sie przepala?? ale jak otworze np. moje dokumenty to widac na bialym tle jesli ponownie otworze to sie kasuja te punkty aby przy nastepnym ruchu myszki pojawily sie.... sam nie wiem juz czego sie doczepic i mam dylemat co to jest choc nie przeszkadza zbyt to jednak nie moge tego rozgrysc??? Moze ktos mial podobny problem, p.s co do ustawien i driverow to zmienialem w biosie fast writes, side band adressing ale nic nie pomaga ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Ponowie sowje pytanie, bo jakos przeszlo bez echa: czy ktos posiadajacy na karcie chlodzenie Pentagrama moglby zrobic fotke wnetrza kompa? Interesuje mnie, ile to chlodzenie miejsca zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Też bym prosił o tą fotke! Mam zamiar kupic aluminium + miedz, co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Ponowie sowje pytanie, bo jakos przeszlo bez echa: czy ktos posiadajacy na karcie chlodzenie Pentagrama moglby zrobic fotke wnetrza kompa? Interesuje mnie, ile to chlodzenie miejsca zajmuje. 1720725[/snapback] http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/surmacz/f..._gpu/free6a.jpg prosze bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Jeny, co za wieza... musialbym karty w kompie przekladac, bo nie chce zeby mi sie kawal metalu o Audigy 2 opieral :? Sieciowke mam na tyle waska, ze radiator od Pentagrama powinien wejsc obok. Z innej beczki - po tym zdjeciu widac, ze rzeczywiscie moga sie tam bez problmu zmiescic radiatorki na pamieci, jak juz ktos tu pisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@S_DUBI_PL Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 mam celerona 1.7 płyte główną av42 dysk 80 GB i karte 6600 GT na częstotliwościach w 2D 500/1250 i w 3D 600/1250 moje osiągi w 3dkarku2001 to 8500 a w 3dkark2003 7400 czy to dobre wyniki na takim sprzęcie czy jeszcze coś podkręcić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A po diabla Ci 500 w 2D? Skrec to do standardowych 300, bo to tylko zbedne meczenie karty - w Windowsie Ci przeciez fps nie zabraknie ;) A wyniki chyba w porzadku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...