Gość wortigern Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 no bo ja nie fiem czego sluchac :P posluchalem plyty looptroop czy jakos tak 3 dni i juz mi sie znudzila, to samo outlawz... 4 dni i juz nudne a pana z avataru slucham caly czas i mi sie nie nudzi :D caly czas dreszczyk przy Hail mary ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Wykonawców masz od ... albo i wiecej... :> Poprosisz to Jin lub wnt Ci raraz kilkanascie płyt podadzą.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jeżeli nie słuchałeś jeszcze to posłuchaj Big L - The Big Pikczer. intro -> trzęsienie systemu, na dedli kombinejszyn - feat z Pacem i jeszcze kilka dobrych kawałków ( skłamał bym pisząc że cała cd mi się podoba -.-' ). Bigel, kolią flembojant bejbi ;D :rolleyes: co do twórczości 2paca bede wałkował to aż do śmierci (; ltr też nigdy sie nie snudzi, można powiedziec ze odpowiadaja mi najbardziej ideologicznie.. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Wykonawców masz od ... albo i wiecej... :> Poprosisz to Jin lub wnt Ci raraz kilkanascie płyt podadzą.. ;] 1439823[/snapback] to ja poprosze :> ale cale plytki jesli mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 na szybko: Amoni Scarsayzie - [heir to the throne] - hip hop prosto z texasu rulu Amoni Scarsayzie - Intricate Texture Cage - [Movies for the Blind] - szalony bialy raper. Ostatnio podchwycil Go Necro Necro - [ Gory Days] - horror rap Shabazz the Disciple - [The Book of Shabazz (Hidden Scrolls)] - wu fam Jedi Mind Tricks - [Violent By Design (Deluxe Edition)] - must have. Killarmy - [Fear, Love and War] Killarmy - [Dirty Weaponry] Killarmy - [silent Weapons for Quiet Wars] - najlepszy zespol wu - famu a imo najlepszy jakikiedykolwiek istnial. Jak cos bedziesz chcial wiecej to wal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 THX wunat oczesci tych raperow slyszalem wczesniej... dzisiaj postaram sie cos przesluchac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Moglby ktos poradzic mi jakas fajna plytke z tych klimatow:D Pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Moglby ktos poradzic mi jakas fajna plytke z tych klimatow:D Pozdro:) Z 'tych' powiadasz? [; A dokladniej, jakie to sa 'te' klimaty? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Z 'tych' powiadasz? [; A dokladniej, jakie to sa 'te' klimaty? [; 1454790[/snapback] Pewnie chodzi o: Soul / Rap / R&b ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Ale jest roznica czy chce cos pokroju g unit, czy jedi mind tricks... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Mi to mówisz.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Mi to mówisz.. :> 1456384[/snapback] fan g-unit? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 fan g-unit? :razz: 1456605[/snapback] Yep... Jakiś problem? :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Yep... Jakiś problem? :blurp: 1463190[/snapback] Jestes mój źą nyga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 polecam.. New York by ja rule/fat Joe/jadakiss ale ja rula i tak nie lubie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) a co myslicie o nowej plytce Black Eyed Peas: Monkey Business ? Mi sie podoba nawet, zreszta poprzednia tez bardzo lubiałem ^^ Edytowane 1 Czerwca 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Wyszła już? No to do EMpIkU na przesłuchanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 spodziewałem się trochę mocniejszych klimatów, takie leciutkie to wszystko :) ogólnie płyty się fajnie słucha jakoś zapadł mi kawałek ze Stingiem - Union Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) a ogladaliscie teledysk don't phunk with my hearth ? ^^ no Union tez mi sie podoba chociaz stinga nigdy niesluchalem Edytowane 3 Czerwca 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Nie pamietam ile slucham juz plyty Kameleon, ale mi sie jeszcze nie znudzila i nie znudzi... Kawalek Perspektywy rozwala pod kazdym wzgledem... Polski rap wznosi sie wciaz na coraz wyzszy poziom! jest tu ktos, kto slucha polskiego rapu? [nie mylic rapu z [ciach][ciach][ciach][ciach]...!] Pozdro dla kumatych! 'Rap to bizness, to te czasy Kazdy zaciera lapy i szuka w nim kasy...' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Takie ostatnio zatrzesienie rapem w PL i na swiecie. Na VIVA nonstop rap. Szkoda, ze to wszystko niskiego lotu sprawa. Az zaczalem powracac do staroci. Teraz w drodze do pracy slucham tylko starych nagran, ktore znam niemal na pamiec. I powiem jedno. Takiego poziomu juz NIE BEDZIE. Pierwsza plyta Wu Tang Clan, Dela Soul, Easy-E, Erick and Parish Making Dollars, Das EFX, Brand Nubian, Eric B & Rakim. Jak zapuszczam te plyty to chce aby podroz do pracy trwala caly dzien. Teraz nie znam juz wogole kapel jakie wychodza. Polowy z tego co wymieniacie nie slyszalem. RAP z USA stal sie taki nachalny do wyzygania, ze zaczalem sluchac angielskiego HH z Londynu bo mnie ten amerykanski źą yo jezyk juz wqr***. Teraz wstyd sie przyznac, ze sie RAPu slucha bo odrazu mysli kazdy o MTV i VIVA - pfe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherubim Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 eh, rozumiem cie doskonale Kaeres niema to jak oldskulowy rap :rolleyes: ten bit, te podklady i teksty, klasyka nigdy sie nie nudzi. Najczesciej slucham 2Pac'a i Wu Tang Clan. Ostatnio zaczelem bardziej zaglebiac sie w czarna muze, slucham soul, reggae, ska, jazz, itd... Musze wam polecic wspaniale radio internetowe (dziala w WinAmpie), strumien: słuchaj, a stronka radia www.WeFunkRadio.com milego sluchania, pis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Takie ostatnio zatrzesienie rapem w PL i na swiecie. .... 1490088[/snapback] Troszke sie z toba nie zgodze. Rap sie zmienia, to nie ulega watpliwosci, ale co do poziomu to jest on obecnie na tym samym jak nie na wyzszym poziomie w porownaniu do wyzej wymienonych artystow. Na wielu syfach jest zawieszana etykietka rap, ale to robia media i ludzie ktorzy nie maja pojecia czym jest hiphop. Zeby dzisiaj dojsc do slodyczy tej muzyki trzeba poswiecic troche wiecej czasu niz kiedys, bo zrobila sie kwasna otoczka z roznego rodzaju 'odpadow'. To co jest w mtv czy vivie pomine, bo serce mi sie kraje jak czasem pstrykam pilotem i trafiaja sie te stacje. Rzeczywiscie jak ktos sie dopytuje w jakich muzycznych klimatach najlepiej sie czuje to mam problem z udzieleniem odpowiedzi bo jednak osoba postronna slyszac w odpowiedzi hiphop skojarzy sobie albo 'elo ziomka' albo 'gangstera z Manhattanu' otoczonego cycatymi laleczkami. eh, rozumiem cie doskonale Kaeres niema to jak oldskulowy rap :rolleyes: ... 1490535[/snapback] Radyjko przyjmne, ale mam nadzieje ze piszac o old schoolu nie miales na mysli 2pac'ka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Nawet 2Pac jest kultowy gdy patrze na te dzisiejsze JaRule, DMX, 50 centy. Jego plytka Me Against the World jest jedna z plytek, ktorym zawsze bede oddawal szacunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Popieram, 2pac to byl ktos, przynajmniej jego piosentki mialy jakis okreslony temat, a dzisiaj wkolko to samo, [ciach!]ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 jak sie szuka, to sie znajdzie to co dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 jeżeli znudził wam się amerykansky hh, to polecam "House of Pain" kolesie nieźli są ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherubim Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ...ale mam nadzieje ze piszac o old schoolu nie miales na mysli 2pac'ka. 1490660[/snapback] pierwsze plyty 2pac'a pasowaly szczegulnie to tego okreslenia (2PACALIPSE NOW; STRICTLY 4 MY N.I.G.G.A.Z...), ale niema sie co oszukiwac dzis 2Pac jest "staruszkiem" nieliczac tych "nowych" plytek, ktore zreszta i tak napewno sa dostosowywane do dzisiejszych gustow. mowie o tym ze ten styl jaki prezentowal 2Pac dzis juz nie powroci wiec jest swego rodzaju old schoolem. przynajmniej ja tak uwazam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftd Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) Takie ostatnio zatrzesienie rapem w PL i na swiecie. Na VIVA nonstop rap. Szkoda, ze to wszystko niskiego lotu sprawa. Az zaczalem powracac do staroci. Teraz w drodze do pracy slucham tylko starych nagran, ktore znam niemal na pamiec. I powiem jedno. Takiego poziomu juz NIE BEDZIE. Pierwsza plyta Wu Tang Clan, Dela Soul, Easy-E, Erick and Parish Making Dollars, Das EFX, Brand Nubian, Eric B & Rakim. Jak zapuszczam te plyty to chce aby podroz do pracy trwala caly dzien. Teraz nie znam juz wogole kapel jakie wychodza. Polowy z tego co wymieniacie nie slyszalem. RAP z USA stal sie taki nachalny do wyzygania, ze zaczalem sluchac angielskiego HH z Londynu bo mnie ten amerykanski źą yo jezyk juz wqr***. Teraz wstyd sie przyznac, ze sie RAPu slucha bo odrazu mysli kazdy o MTV i VIVA - pfe :( 1490088[/snapback] Niestety ale masz racje,wiekszosc wartosciowej muzyki jest znana garstce osob, albo w ogole.Nie wiem czemu tak cicho u nas chocby o chlopakach z Justus League,plytach wydawanych w Stones Throw,Def Jux, czy np Bad News recordings...Zapewne chodzi wlasnie o teledyski ktorych jak na lekarstwo,ale to nic, trzeba wspierac prawdziwych artystow a nie przereklamowane gnioty bez wyrazu i wartosci,pokoj Edytowane 13 Czerwca 2005 przez ftd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 jeżeli znudził wam się amerykansky hh, to polecam "House of Pain" kolesie nieźli są ;] 1492047[/snapback] eeer a House Of Pain to niby skad byli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...