Sid Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Właśnie - jak macie to ślijcie :) PS. Właśnie zasysam obydwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jak dla mnie dno... tzn. z Liberem mieli jakis pomysl ale wyszlo jak w przedszkolu, techno jazda sux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A ja kcem "Zupe z kapcia" :D Kumpel opowiadał że brali warzywa w siatkach, w całości do gara... Później kroili kapcia na części i do gara... No i jeszcze kwestia w stylu: -Moja mama mówi, że dobry kucharz ugotuje nawet zupe z gwozdzi. I dwa gwoździe trafiły do gara... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: More... More... More... Więcej... More... More... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jak dla mnie dno... tzn. z Liberem mieli jakis pomysl ale wyszlo jak w przedszkolu, techno jazda sux W pelni sie zgadzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 link do techno jazdy nie działa. ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 "techno jazda" - co to wogule ma być ?? - w którm momencie sie śmiać ? "liber" - wiem co to ma być ale ... - w którym momencie sie śmiać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Eeeee... w tym śmiesznym... No gnz bądz młodzieżowy... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Unfortunately, the link you have clicked is not available....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Też oglądnęłem te dwa odcinki i moja opinia - elo ziomlaskie elofilmiki dla elziomków słuchających elovivy :| Jedynie techno jazda (parodja manieczek) mnie rozśmieszyła w miare, bo słucham techno... Ta rozmowa z librem - to miało być śmieszne wogóle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ...zaczyna się "komentowanie" ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ...zaczyna się "komentowanie" ;/A co? Maja wypowiadac sie tylko ci ktorym sie to podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 I znając życie zaraz zaczną się kłótnie i temat zostanie zamknięty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A co? Maja wypowiadac sie tylko ci ktorym sie to podoba? 1314213[/snapback] Bingo... tak było by najprosciej... Ale niestety nie może tak być... Dlatego się nie wypowiadam - dajmy tym którym to się podoba w spokoju wymieniać sie sugestiami... Jeżeli powstanie kolejna kłótnia (tak jak prawie w Soul/Rap itd) zamkne temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Ty ludzka świnio, kiedy cię ujrzałem, zanimówilem i oniemiałem. Twe knurze cyce włosem poszyte niepasują mi i mojej ekipie ni w pyte (by Kołcz) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Bezele roXuja !!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 co kto lubi prawda, ale tematu nie musicie rozwalać :P niech ktos sie poswięci i zacznie używac osła bo tam na nim jest sporo bezeli tylko niestety słabo idą;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 no co jest z tymi bezelami ? :] ma ktos odcinki jakies jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 nikt nic nie ma ciągnijcie sobie z osła:> powiem tyle, ze wczorajszy odcinek był tak betonowy że nie było sie z czego smiac....nawet telezakupy mamgo zjebali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 A bedzie ktos łaskawy i da rozpiske kiedy to leci ? ;] Wdzieczny bede bardzo ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 pt 17.00 pon 20.00 śr 15.00 tak było, a jak jest to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 sobota 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Kurna, a mi viva coś przerywa :|, ktoś wie co można z tym zrobić żeby było ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Kurna, a mi viva coś przerywa :|, ktoś wie co można z tym zrobić żeby było ok? 1326357[/snapback] Wykupić abonament a nie ciągnąć od sąsiada? ;) [joke] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 A bedzie ktos łaskawy i da rozpiske kiedy to leci ? ;] Wdzieczny bede bardzo ;> 1325926[/snapback] www.bezele.pl - zapraszam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Wykupić abonament a nie ciągnąć od sąsiada? ;) [joke] 1326614[/snapback] Dekoder mam swój, a viva jest programem fta :>. Już się dowiedziałem, że trzeba z anteną kombinować bo viva słabo nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...