oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Spylon wymiotłeś wszystkich/wszystko... Co do MaSella to nigdy nie ogarniałem jak można chodzić w butach do kosza (to są do kosza? bo pewności nie mam...) normalnie... i Ty je nosisz na codzień i do wszystkiego? nieźle [; Mechl!k pytałem parę stron temu o lando, ktoś napisał że szybko szmaty się robią poza tym opinii brak <_< A dlaczego tak sądzisz? Jakoś nikt na ulicy się ze mnie nie śmieje i w mieście nie zauważyłem kogoś, kto miałby takie same buty jak ja, więc to jakby nie było jest swego rodzaju hmmm wyróżnieniem, choć to może złe słowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o buty do kosza, to jakieś cztery lata temu przywiozłem sobie z USA dwie pary butów Reebok ATR w kolorze białym i czarnym. Zapłaciłem tam za nie odpowiednio 19$ i 29$. Buty były skórzane, bardzo dobrze wykonane, wygodne i nie do zdarcia. Gdyby nie to, że są na mnie za małe, to pewnie dalej bym w nich śmigał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) A dlaczego tak sądzisz? Jakoś nikt na ulicy się ze mnie nie śmieje i w mieście nie zauważyłem kogoś, kto miałby takie same buty jak ja, więc to jakby nie było jest swego rodzaju hmmm wyróżnieniem, choć to może złe słowo ;)Hmm. Może to tylko mój umysł/gust jest ograniczony (w sumie bardzo możliwe, bo np. jeszcze rok temu twierdziłem, że nigdy nie założę białych butów ;-) ) ale te Twoje są po prostu takie hmm "Oł dzizajs!" :lol: BTW. Sam od trzech miesięcy mykam w takim czymś. http://www.allegro.pl/item208801620_nowe_b...ing_45_bcm.html Lubię je bardzo. I lubię promocję w croppie z bilecikami, bo o ile na alledrogo za to samo w innym kolorze krzyczą sobie 280zł KLIK, to w naszym ulubionym joł-sklepie kosztowały 199zł co wraz z 4 bilecikami, w tym jednym wysępionym od przypadkowej dziewczyny dało piękną cenę 149zł- czyli tyle co za allegrowe lando czy cormaxy. Nie wspomnę już o możliwości, zobaczenia buta na żywo i przymiarki, która uratowała mi tyłek, bo przez neta kupiłbym jak zwykle 44, a te vansy idealne dla mnie były w rozmiarze 43, więc oszczędziłem sobie nerwów. I za co niby mamy lubić allegro? W tym wypadku byłoby 2x drożej i 2x mniej wygodnie ;-) Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie twierdzę że nie są wygodne, po prostu jak dla mnie wyglądają dziwnie do niektórych ciuchów ale mniejsza o to ;) Np. ja nigdy tego nie założę, bo przy mich 169cm wzrostu wyglądał bym komicznie :P Sysak, a masz newslettera croppa? Tam dość często dają różne zniżki itp. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Nie wspomnę już o możliwości, zobaczenia buta na żywo i przymiarki(...) Heh, już nie pamiętam kiedy coś kupiłem w sklepie. W Croppie buty to porażka, tak samo jak ubrania. A reszta sklepów typu Flow, Burak itd to ma to wszystko jednakowe. Pojedyncze modele ADIO, DC lub C1rca. Może się komuś przyda. To mój ulubiony sklep http://supersklep.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dziś doszły do mnie butki Nike Capri Si. Buty są starannie wykonane, wygodne i świetnie się prezentują :) Fotki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Tylko, że zaraz się całe uwalają i wtedy jest kaplica... Chyba sobie kupię znowu hiszpańskie, tylko, że czarne :lol2: bo el0 są i do tego kapelusz kowbojski, jakąś odznakę i będę szeryfem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 ...będę szeryfemKup buty z ostrogami, będziesz większe wrażenie robił! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Takie sobie kupilem: link allegro Dalem 30$. Pod tym wzgledem lubie JuEsEj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Takie jednak zamówiłem, a jako że jest promocja i t-shirt dostaje się gratis to wybrałem Es'a za 149 PLN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Te co pokazales to sa etniesy a nie esy ; o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ale jako gratis wybrał sobie t-shirt es'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dokładnie. ES'a będę miał t-shirt. Może trochę zagmatwałem wcześniej, ale się koti połapał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 ok to sorry ;D. Swoja droga ladne te etniesy. A t-shirt esa bys jeszcze pokazal ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Jak szaleć to szaleć :D Edytowane 26 Czerwca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 JROX gdzie taka promocja ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 www.supersklep.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A do mnie przyszły dziś Nike Court Tradition. :P Całe bialuśkie, z niebieskimi elementami. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kilka swiezutkich bucikow, wg bardzo ladniutkich: K-Swiss Borel Two Strap Lacoste Camden Embroidered Jak sie podobaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Pierwsze odpadają, ale drugie mogą już być :) Białe buty mi się podobają, ale ich nigdy nie kupie bo są białe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Polecam buty 310 Motoring model Hurricane, mam je i jak dla mnie super... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 A do mnie przyszły dziś Nike Court Tradition. :P Całe bialuśkie, z niebieskimi elementami. ;] I jak ladniejsza w realu czy na zdjeciu? , wygodne chociaz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) k-swiss borel two strap nie sa swieze, chcialem je kupic pare miechow temu ale nie bylo w polsce, czarna wersja jest ladniejsza ;) apropo nike capri, ktore nosze juz jakis czas, puscilo mi pare szwow w tylnej czesci buta, poodrywala sie biala guma z tylu na piecie, i w miejscu zgiecia po lewej i po prawej stronie odkleja sie czarna guma, ale ogolnie sa spoko ;) Edytowane 29 Czerwca 2007 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Jest w Polsce jakiś dustrybutor tych K-swiss'ów? Podobają mi się te Edytowane 29 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 I jak ladniejsza w realu czy na zdjeciu? , wygodne chociaz?Ładne i baardzo wygodne. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Jak je troche rozchodzisz to nie będziesz chciał zdejmować :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 KAX_ a masz linka np do tych bucikow zeby je w Irlandii kupic to by mi kuzynka przeslala bo buciki bardzo ladne a jak z cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Linka miałem do sklepu w USA model nazywa się Davock i cena coś ok 60USD czyli niedrogo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 http://www.nextag.com/kswiss-davock/search-html tutaj 60usd a tutaj 40 http://www.shoebuy.com/k-swiss-davock/1861...e-_-none-_-none ale euro czy usd he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Ceny tu i tu w USD, te za 40USD są dla dzieci niżej masz dla dorosłych za 60USD :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...