jonathan Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Nike dla mnie w wiekszosci modeli starcza na miesiac dwa Narazie rekordzista sa buty do streetballa ktore poszly mi po dwoch grach i nie chcieli mi uznac gwary. Najbardziej cenie sobie reeboki, robia naprawde solidne i mocne buty, jak sa szyte to wiadomo ze wytrzymaja naprawde dlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) najbardziej wytrzymałe buty jakie miałem do grania to .. hmmm ... majkele XVIII :D ekstra buty. grałem w nich ponad 2 sezony ! normalnie na hali, 3 do 4 treningi na hali w tygodniu, mecz w weekend, obozy. i najbaridzje ucierpiała podeszwa. starał sie i pieta mi ise obija. do tego jeszcze takie normlane slady od uzywania, przetarta skora, wkladka tez ucierpiała, nawet je rdza chwyciła (buty oczywisie :P) a do chodzenia to nei pamietam xD gdybym gdzies dorwał te buty http://www.1but.pl/index.php?o=6&color...01&offset=1 to bez zastanowienia bym je wział , sa przepiekne i w ogole zaje biste :P miałem takie tylko czarne, no ale niestety sie zuzyły :P Edytowane 27 Lipca 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 <wow> A ja myslalem ze tych butow nikt nie uzywa poza zawodowymi koszykarzami. Mam nadzieje ze na ulce w tym nie wychodzicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Lepsze to niz ferrari i inne "meskie" buty. Przynajmniej sa wygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 No ja też bym wolał chodzić w full pr0 koszykarskich zupełnie zbędnych na chodniku jak w FerRaRi, albo BmW :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 popieram, nie wiem jak można chodzić w takich pantoflach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 omg ale wy macie problem -.- o jeju takich pantofli bym nie zalozyl to nie zakladaj kogo to obchodzi -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 chyba tutaj mówimy o butach, więc mówię, że takich gejowatych butów nie preferuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Czyste gazeciarstwo czemu tak uwazasz ? Edytowane 28 Lipca 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Osobiscie ferrari, bmw, a tezke inne butki pumy (oprocz kilku modeli - Puma French syci) mi takze nie odpowiadaja i ich tez bym nie kupil. Jednak i tak sa lepsze niz te koszykarskie gumowce. Na boisko czy hale czemu nie, ale nigdzie poza te obszary bym w nich nie wyszedl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Ostatnio właśnie stanąłem przed dylematem co wybrać... co półka to albo Ferrari, albo BMW...ale że 1) wierny Adidasowi, 2) nie mógłbym chodzić w czymś w czym chodzi połowa spotykanych przeze mnie na ulicy osób wybrałem AdiRacer Low Closure...zdecydowanie zadowolony jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) te sa ładne http://www.1but.pl/items/item_2351_0.jpg tylko kto zgadnie co z nimi jest nie tak ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ... to jest .... damski but xD a przymierzam sie do kupna czegos takiego http://www.1but.pl/index.php?o=6&color...2&offset=41 Edytowane 28 Lipca 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Te i te najacze nawet wporzo, choc meskie troszke lepsze ;) Gdyby nie spoiler nie bylbym swiadom ze to kobiecy bucik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Hehs.. a to juz o czyms swiadczy.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Eh, mnie tu pewnie wyśmiejecie z moimi propozycjami :) ale co tam. Muszę sobie kupić buciki ale mam w kieszeni tylko ~100 zł. Jakos specjalnie na oryginalności mi nie zależy (to apropo Pumy) :P ale chciałbym żeby buciki były w miarę porządne i prezentowały się znośnie. Na allegro widziałem w tych cenach coś takiego: http://www.allegro.pl/item218665227_puma_f...tnie_pary_.html http://www.allegro.pl/item219857748_puma_f...arno_biale.html heh ferrari :) wszelkie ADIDAS GOODYEAR http://www.allegro.pl/item219371002_super_...hur_roz_45.html hmmm... jakies rady, sugestie?? Buty będą służyły tylko i wyłącznie do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Grać w nich nie będe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Arthur - NIE ! Za tą cenę polecam obejrzeć buty z tej oferty: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5617924 Gość ma CAŁKIEM niezłe buty: Albo: Albo: Cena bardzo przystępna, a nie wyglądają źle, zapewniam. Są dużo ciekawsze niż większość tych, które można spotkać "na ulicy". No i na pewno lepiej niż podrabiane Pumy za 99 zł. Sam się przymierzam do któryś z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 zavader masz "oryginalny styl" :P Ktoś strone wcześniej napisał, że kupił nike mootai.... ja też je mam i nie chodze w nich... chociaż, że je rozchodziłem sporo to sie nie ułozyły do mojej stopy, a raz idąc zaryłem czubkiem o ziemie (żwir) i sie oporowo porysowały... jeszcze żadne buty mi sie tak nie porywowały od żwiru (codziennie chodzę po tej ulicy) jakaś słaba ta skóra. Czy takie głebokie rysy da się zakryć czarną pastą do butów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Te i te najacze nawet wporzo, choc meskie troszke lepsze ;) Gdyby nie spoiler nie bylbym swiadom ze to kobiecy bucik. Arthur - NIE ! Za tą cenę polecam obejrzeć buty z tej oferty: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5617924 Gość ma CAŁKIEM niezłe buty: Cena bardzo przystępna, a nie wyglądają źle, zapewniam. Są dużo ciekawsze niż większość tych, które można spotkać "na ulicy". No i na pewno lepiej niż podrabiane Pumy za 99 zł. Sam się przymierzam do któryś z nich. Jak na nie popatrzyłem, to stwierdziłem, że to nie musi być zaleta. ;-) Są okropne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 nom, jak dla mnie oryginalność nie liczy się aż tak jak dla ciebie zavader. Po prostu kiedy idę ulicą, nie patrzę co inni mają na nogach. Czemu arthury nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 arthury sa dosc kiepsko wykonane "buty skate" przeznaczone sa rowniez na deskorolke, do czego w ich przypadku sie nie nadaja, kumpel mial takie, czubki i podeszwy zniszczyly sie po 2 dniach intensywnej jazdy, popatrz za butami w croppie ostatnio byly przeceny po ok 50% nawet dobrych marek, typu Vans, etnies, es Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) warto? user gwarancji na to że są orginalne nie daje, ja za ta cene tez sie orginalow nie spodziewam ale mysle ze warto fajne buciki :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240370 Edytowane 29 Lipca 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 A ja w ramach konieczności zakupu trzewików letnich wybrałem Vansy Old Skool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 chyba tutaj mówimy o butach, więc mówię, że takich gejowatych butów nie preferuję A jakie to takie gejowate buty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Zavader, ja rozumie oryginalność na ulicy, ale bez przesady ;) Fuj, blee i w ogóle :| Arthury rzeczywiście są do *%^$*&* (co kto woli ;) ) Miałem jedne, pochodziłem może z miesiąc i do tej pory służą mi do "roboty", bo na ulice sie nie nadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Co powiecie o tym?? http://www.allegro.pl/item218842568_super_...z_dc_41_46.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 IMO jak by były całe ze skóry i miały "normalną"* podeszwe to bym brał :P * Taka jest dla mnie normalna i jedyna słuszna podeszwa :P BTW. Teraz są za 160zł, a ja dałem 240zł i podkoszulek za 150zł gratis, a już się bałem że zrobią lepszą promocje po tym jak je kupie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 a ja chyba je wezme... nie widzę nic innego sensownego w tej cenie Tylko czy to oryginały? Ps. a na te od zavadera sie jednak nie odważę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Co wy macie do pumy. Ja mam takie ktorych nikt nie ma :P moze kilka osob w polsce je ma wiec co wy gadacie o tym ze wszyscy je maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) nie wiem jak inni ale ja mialem na mysli pumy z tymi elo-pro znaczkami ferrari, np te ktore pokazal Jonathan mi sie bardzo podobaja, proste ale nie prostackie (czyt. bez udziwnien w postaci znaczkow itp) ;) no i co najwazniejsze czarno-biale B-) Edytowane 30 Lipca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 pokaz xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...