kogut Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 OK, misja zakończona :). Poczytałem trochę i znalazłem czy w zasadzie poleca się buty firmy Joma. Spełniają oba warunki czyli są i dobrej jakości i w świetnej cenie - w zależności od modelu (tutaj pojawia się coś takiego jak stopa supinująca, pronująca i neutralna) można je wyrwać na necie/allegro za 100-150 zł. W moim wypadku powinny się sprawdzić JOMA TITANIUM VI, 100 zł + koszt wysyłki i jest bajerka :D opis i test modeli - bieganie.pl - Sprzęt, Buty Nice! :> Podziękować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 nosze sie z zakupem jakis trampiszczy, nie wiem jeszcze dokladnie ktore, sa dwa typy-w sam raz zeby rzucac moneta :-P Trampki Converse M7650 (46) białe Chuck Taylor (942497308) - Aukcje internetowe Allegro Buty Keds CHAMPION CVO white (43.5) białe (964365013) - Aukcje internetowe Allegro biale buty to zawsze problem, ladnie wygladaja przez pare tygodni... mowi sie trudno, wiosna/lato ja po prostu musze miec biale kapcie :) buty w linkach nie sa skorzane, tym bardziej problem jest jeszcze wiekszy. mialem dwie pary zamszowych adasiow-czarne i brazowe. nie uzywalem zadnych dedykowanych szczotek, zawsze mokra szmata a od czasu dawaj do pralki ;) czarne sie podarly w paru miejscach, a brazowe maja juz 3 lata i mimo malego przetarcia trzymaja sie super! wydaje mi sie, ze na taki bialy zamsz to szmatka nie pomoze, jak juz to do pralki. brat mi w dodatku mowil, ze jak jest deszczowo/wilgotno na zewnatrz to lepiej ich nie zakladac-dzins farbuje i jest [gluteus maximus] blada (?). nie wiem ile w tym prawdy, nie mam z nim teraz kontaktu. moze ktos z was sie z tym spotkal? moze ktos z was nosil cos podobnego i powie mi cos na temat eksploatacji ? ;) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Też chciałem sobie kupić trampki białe. Ba! Jestem na nie napalony. Powiedziałem sobie jednak, ze nie dam za (bądź co bądź) jednorazówki 190 zł. Dlatego popatrz w H&M. Tam są całe, piękne białe za 50 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 To nie jest zamsz ino płótno - brudzi się tak samo i jeszcze gorzej farbuje ale do pralki nadaje się bardziej niż skóra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 @bajtelo - nie nazwałbym ich jednorazówkami. Kombinowałem z masą trampek - H&M, HD i inne takie..pod względem wytrzymałości do Converse nie mają startu. Rekordowe HD rozpadły się po nieco ponad 2 miesiącach Oo. Teraz zaczynam drugi sezon w takich jak podał wyżej kukifas (tylko niebieskich) i w zasadzie tylko lekko zdarte zewnętrze strony pięt są. Też się teraz nad białymi zastanawiam, tylko niskimi i chyba się wokół tych - Converse zakręcę.. Co do deszczu - imho się ogólnie średnio trampki nadają do chodzenia w taką pogodę - szybko przemakają. Co do farbowania się nie wypowiem bo póki co tylko czarne/niebieskie używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Chodziło mi o to, że to są białe trampki właśnie. Takie zaś po prostu trzeba prać, bo inaczej ich się nie wyczyści. Co za tym idzie pewnie za długo nie potrzymają. Idąc dalej - nie jest dobrym rozwiązaniem kupowanie drogich par. Lepiej nabyć więcej tych tańszych np. z H&M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazuzu Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Macie jakąś szybką rade na obcierające buty? Lewy but mnie obciera na gorze stopy, tam gdzie zaczyna się język od buta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Jak mówiłem tak zrobiłem, od paru tygodni śmigam w Reebokach Club Legendach III Ogólnie fajnie wyglądają ( wiadomo - gust ) i wydają się dość wytrzymałe ( już trochę w nich kopałem w piłeczkę ). Wadą w moim przypadku jest ( już niemalże było ) to, że długo dopasowują się do stopy. Za 100zł super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Gdzie je wyrwałeś za 100zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Polecę również te club legendy, fajne buciki. Czarna wersja ładniejsza, imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Ja sobie za to sprawilem takie sofixy: REEBOK NPC STRIPES 2 RETRO Jako ze mialem juz jedne NPC, tylko ze inny model, to wybor padl na cos podobnego, ale wszedzie byl problem z rozmiarem. Tutaj stwierdzilem, ze za 150zl nie ma co wybrzydzac i zamowilem. Butki przyszly, tylko jest jedno ale: Made in China :| a poprzednie in Vietnam. Poprzednie NPC bankowo oryginalne, a te wygladaja taka samo, jakos tez i nie wygladaja jak tandetne podroby. I jeszcze do biegania takie cuda: REEBOK HEX EXEC HEXALITE Wygodne i mam nadzieje, ze beda wytrzymale w miare... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Nie wiem jak nowe, ale tak z rok temu Hexalite potrafily sie sie rozleciec w ciagu dwoch miesiecy i to przy zwyklym uzytkowaniu ; czyli chodzenie i nic wiecej. Wada to pekajacy "system" vide plaster miodu ; daj znac jak jest teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Ja ich nie mam zamiaru uzywac dluzej niz 2-4h tygodniowo od swieta ;) Pozatym.... za 150zl nie bede plakal, jak po roku sie rozwala. Edytowane 30 Marca 2010 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Akurat szukałem tanich bucików coby przelatać końcówkę zimy a tu takiego linka podsuwasz :D Kupiłeś je? Jak tak to jak się sprawują? Mam na nie ochotę ze względu na cenę oraz pewność oryginalności. W dodatku jeszcze bardziej staniały! Nie ma problemu by je kupić za 100zł, szok. Reebok Buty Męskie Club Legend I 46 od CitySport (900783834) - Aukcje internetowe Allegro http://sklep.sizeer.com/obuwie-sport,t,B,S...iii,15595.bhtml Buty sportowe - Reebok, Nike,Adidas, Puma, Lacoste, And1, Converse, Mustang, CAT, Iguana, Bergson, Kappa, Merrel, Umbro, Skechers W dodatku wszędzie mają mój rozmiar, wysyłka tania, tylko kupować! Ale właśnie mam zastrzeżenie co do śmigania w nich podczas zimy... Gdzie je wyrwałeś za 100zł ? Wcześniej wszędzie była promocja i kosztowały po 100-115zł, teraz ciut droższe ale jakby dobrze poszukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Jako że ostatnio mowa o trampkach. Zwykle kupuje obuwie trampko-podobne, luźne i szerokie. Ostatnio zakupiłem buty w H&M, aż 3 pary, coś mniej więcej takiego http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=4817184 (1 - całe czarne do kostki, 2 - całe czarne niskie i 3 - niebieskie, niskie z białą podeszwą) i po zaledwie kilku dniach zaczęły tak cuchnąć że szok. Zwykle mi się to nie zdarza (dbam o higienę itp), więc wychodzi na to że został w nich użyty jakiś śmierdzący klej(?). Na razie wszystkie 3 pary są po praniu i jakby lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Ja ostatnio zainwestowałem w takie butki :) Nike Air Twilight Mid 003 R. 44 BASICSPORT DUNK (894811295) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Bardzo wygodnie się w nich chodzi, jak dla mnie źle nie wyglądają jedyne co, to patrząc na tę aukcję chyba trochę przepłaciłem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Upatrzylem sobie je w zimie na jdsports, teraz chcialbym je kupic... i nie moge juz ich znalezc. Poza zdjeciami na dysku nie mam zadnych danych. Ktos wie co to za model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) jaki to dokładnie jest model? Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zepsuty link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Z tego co się doczytałem to ten model nie został wydany do sprzedaży masowej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Zastanawiam się nad tymi bucikami, wyglądają zacnie: Sklep e-SIZEER - REEBOK MATCH ROYALE - Obuwie - Lifestyle - Lifestyle Nike Air Offense Cropp -nie ma nazwy- Jest tu jakiś użytkownik wyżej wymienionych butów? :) Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Z tego co się doczytałem to ten model nie został wydany do sprzedaży masowej :( um, to sa po prostu chuck taylor'y tylko zamiast zwyklego materialu uzyli skory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) http://www.juicycerebellum.com/200427.htm Minutes after Del's initial ogling over his Chuck Taylor's, he lifts them up and shows them to his granny (Adrian L. Ricard). When Granny asks what he's wearing, he says something like, "Converse All Stars, vintage 2004." So much for the film's historical accuracy. As anyone with any pride in their shoe collection knows, Converse All Stars will only be considered vintage through 2002. When Nike bought them in 2003, they turned into nothing but another novelty item to be shilled in mediocre Will Smith movies. hmm Converse All Star Leather Hi (Chuck Taylor ) - Shop Converse all star / Chuck Taylor Unisex basketball / lifestyle shoes Style:1S581 Color:Black Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) Siemka, pytanie mam (troche i może dziwne :) ). Czy orientuje sie ktoś co to za model Adidasów tego koleżki w 2:10 tego klipu - ??? Czy to jakiś model z serii ZX ? Szukałem troche i podobne wydały mi sie ZX 8000, ale to chyba nie one :/ Edytowane 16 Maja 2010 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Słabo widać ale to nie właśnie ZX 8000 Aqua? edit: na 100% to one Edytowane 17 Maja 2010 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Swoją drogą świetne buty, tylko ta cena :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 No to chyba faktycznie one ;) Co do ceny...no tanie nie są, ale no w mordeczkie strasznie sie najarałem na nie, zaczynam rozeznanie czy ktoś moglby jakiś rabat skrecic i łykam je :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Ja z Reebokiem mam złe doświadczenia. Siostra kupiła mi w prezencie w Kanadzie i po jednym sezonie popękały. Teraz (w sumie mam je ponad 2 lata) chodzę w Badlanderach Adidasa i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Co powiecie na te Reeboki? REEBOK BERLIN J07293 R.43 od DISTANCE (1049240341) - Aukcje internetowe Allegro Boje się, że szybko mogą się rozkleić, bo podeszwa nie jest wzmocniona szwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 dużo dziewczyn w takich biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...