Syrob Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja swoją x360 kupowalem w marcu, produkcja z lutego 2006, w takim fajnym sklepie w Łodzi :-), napęd hitachi-lg wiec narazie niemodowana i tak sie zastanawiam czy moze to bedzie 1wszy moja kopsola z oryginalami (ceny na allegro sa przystepne) mam 7 oryginalow kazdy kupilem ponizej 100 pln PS apropo napedów hitachi-lg ma ponoc wiele lepsza korektę błedów (gdzies na xbox-scene wyczytalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) odnosnie zewnetrznego napedu HD-DVD oraz HDMI w ps3 zrodlo xboxonline jesli dobrze zrozumialem to nawet jesli ktos bedzie mial sprzet do pelnego HD to i tak z playerow HD sygnal bedzie obciety w dol poprzez zabezpieczenia antypirackie , i teraz pytanie : po co mi pelne HD jesli nie bede mogl go obejrzec filmu w calej krasie?? ,czy ludzie od zabezpieczen i wytwornie filmowe sadza ze ktos wyda duze pieniadze i bedzie zadowolony ze nie moze wykorzystac wszystkich mozliwosci!!! ,a dotyczy to kazdego zrodla HD abstraciach!ac nawet od konsol ps3 czy x360 , jesli cos zle skumalem niech mnie ktos poprawi Niedawno w temacie o PS3 był link do stronki gdzie to można było znaleźć, jak to znajde to zamieszcze. EDIT -> O, to chyba było tu :klik: jak widać z newsa, to o rozdziałkę przy PS3 bym się niemartwił :D Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ponizej link do trailera - "virtua tenis 3" virtua tenis 3 jednym zdaniem -wiecej szybciej ladnie :) Ja nie bardzo widze czym to sie rozni od 2. Gralem w ta gre setki godzin i nadal gram na DC. Sorry ale nie widze nawet roznic wizualnych poza ciutke lepszymi teksturami. Animacja wydaje sie byc nawet gorsza. Zenada <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja nie bardzo widze czym to sie rozni od 2. Gralem w ta gre setki godzin i nadal gram na DC. Sorry ale nie widze nawet roznic wizualnych poza ciutke lepszymi teksturami. Animacja wydaje sie byc nawet gorsza. Zenada <_<ja już pisałem chyba w temacie o PS3 że jak dla mnie żadna rewelka - owszem cut scenki spoko wyglądają, ruchy zawodników w miare, ale już wygląd samej nawierzchni podczas gry i wogóle całe otoczenie nie powalają. Zwróćcie uwagę na moment w którym pokazana jest wymiana na korcie betonowym (albo sztuczna nawierzchnia) - gdyby mi ktoś nie powiedział że to next gen to bym się w życiu nie zorientował :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) No to teraz się pokuszę na komentarz stylizowany na pewien charakterystyczny styl pisania. No tak. Gra wygląda tylko trochę lepiej niż jej część 2. Zagranie iście w stylu sony tylko wykonane przez microsoft. i gdzie niby ten nextgen? Skoro gry wyglądają tak samo. prawda jest taka że microsoft oszukuje graczy w żywe oczy i wyciąga z nich na siłę kasę, tak jak to robi tez sony, o czym nie od dziś wiadomo. W końcu po co mam wydawać 1500-1800zł na konsole microsoft skoro mogę mieć to samo za kilkaset złotych na DC? tu szczególnie widać jak microsoft kpi sobie z graczy, a największą kpina z graczy jest właśnie xbox360 - konsola która mimo bogatszego wnętrza nie ma nic lepszego do zaoferowania od poprzedniej generacji konsol. Polityka microsoftu jest jawna kpina z użytkowników ichnich produktów, zaczynając od windowsa, kończąc na xboxie. Na każdym kroku tylko jakieś problemy, co chwile nas ichnie produkty zawodzą. Jak tak można? Naprawdę powinniśmy zorganizować ogólnoświatowy bojkot produktów ms, może to nauczy ta firmę szacunku dla klienta. I nie pisze tego, bo mam cos do konsoli, tylko do firmy microsoft, i mam nadzieje ze ci zajadli fanboyowie MS wreszcie przejrzą na oczy, jaka chamską firmą jest firma, która ich tak bardzo zaślepiła. Koniec stylizacji. Przepraszam, po prostu musiałem, to było silniejsze odemnie. A zdanie moje prawdziwe jest takie: Kiszka z tą grą, mogli się bardziej postarać... Dzięki Bogu że mnie tenis nie interesuje... Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Edytowane 11 Czerwca 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 "My na prawdę w pełni wykorzystujemy wszystkie zalety wspaniałej grafiki Xboxa360..." Taaaa jasne :wink: FM na Xboxa była przesłodką grą grafika ładna fizyka też na niezłym poziomie. Jak dla mnie FM była bardziej realistyczna od GT tylko te tryby wyscigów były takie dość nie ciekawe ;/. Jak by to powiedzieć ja nigdy nie brałem mocniejszego samochodu od najmocniejszego samochodu przeciwnika mimo, że AI było na hard. No ale na łatwizne można na chama zawsze brać auto po tuningu 2 razy mocniejsze od konkurencji ;/ Troche to zabawe psuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 igomako: czy moglbys nie podsycac niepotrzebnie niezdrowej atmosfery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 igomako: czy moglbys nie podsycac niepotrzebnie niezdrowej atmosfery?wiem co masz na mysli, juz nie bede. to było silniejsze odemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 wiem co masz na mysli, juz nie bede. to było silniejsze odemnie.sory ale to było silniejsze ode mnie. Nie wiem kto czuje sie oszukany ale na 100% nie ja. Ja oczekiwałem coraz lepszych gier z grafiką na wysokim poziomie i jak narazie to dostaję a wiem, że będzie jeszcze lepiej. Teraz specjalnie z myślą o zwiększeniu radości z grania na tej konsoli mam zamiar zakupić sobie TV LCD. igomako jeśli czujesz się oszukany to twój problem,(tak na marginesie to masz tą konsolę ??) ja jakoś nie znam osoby która posiada xbox 360 i poczuła się oszukana. Bardziej w innych dziedzinach to odczuwam a na 100 % nie tu. Ostatnio zakupiłem za 1 tys z małym kawałkiem gf 7900 GT myślałem, że taka stara gra jak COD 2 będzie pięknie chodzić na moim sprzęcie. Jak ja się zdziwiłem. Ta karta nie jest warta tylu pieniędzy. Dlatego teraz jak jeszcze raz mi przyjdzie myśl o zmianie czegoś w kompie to się mocno w łeb pier...nę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A nie zauważyliście, że igomako tak po prostu ironicznie to napisał, wczuwając się w osboby które wiecznie narzekają na wszystko, a swoje zdanie na końcu napisał... Kurde przecież nawet kursywą to napisał, a wy podejmujecie dyskusje z tym tekstem :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A nie zauważyliście, że igomako tak po prostu ironicznie to napisał, wczuwając się w osboby które wiecznie narzekają na wszystko, a swoje zdanie na końcu napisał... Kurde przecież nawet kursywą to napisał, a wy podejmujecie dyskusje z tym tekstem :lol: :wink:no widzisz nie doczytałem :] Ale tekst zostawie jakby ktoś inny coś takiego napisał z głębi seca ;) a co do moich odczuć w końcówce mojego posta to szczera prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Golden Axe Pics for X360 and PS3! http://www.retroplayer.tv/content/view/34/27/1/0/ DevilMod 360 Details Revealed http://www.grmods.com/modchips/devil/mod360-switch.htm What's the Deal With Square Enix and the Xbox 360? Even with the success of the Xbox 360, Microsoft's console has yet to be given full support by Japanese third-party companies. There are Japanese companies that support the Xbox 360, but the help they're giving for Microsoft to finally "conquer" the Japanese gaming community isn't really very effective. Take the major games developer Square Enix for example. We all love Square Enix because of the Final Fantasy series, and they've given some games exclusively for the Xbox 360, but how come you still sense that's not enough support? Is it because although you know Microsoft and Square Enix are talking about working together, you don't really see Square Enix making kick-ass games for the Xbox 360? In a pre-E3 2005 press conference, Square Enix announced the porting of the popular game Final Fantasy XI to the Xbox 360. This could have been really good news except you had to keep in mind SE has also announced an all-new Final Fantasy VII for the PS3. And FF XI has already been around for five years. During E3 2006, Square Enix announced the cross-platform concept PlayOnline which will enable PC users and Xbox Live users to play together in a world it has created. Translation: SE will be porting an existing MMO from PC to the 360. No new game again. Square Enix also announced a bunch of exciting games during E3, none of which were for Microsoft's console (that's if you don't consider Project Sylph for the 360 exciting). Dragon Quest Sword was being developed for the Wii; the Nintendo DS was getting Final Fantasy: Crystal Chronicles; Final Fantasy Agito XIII was being developed for mobile phones; and, the PS3 was getting FF XIII and a Final Fantasy CG movie. Don't be too sad for the 360, though, as other developers had announced new games for this console, most of them exclusive. Still, it would have been great if Square Enix would provide more great and original games for the Xbox 360 and take advantage of the features of this console. That would be bliss. Microsoft zaktualizował listę gier Xboxa, które można uruchomić na Xboxie360. Lista obejmuje 21 tytułów, oraz sześć dostępnych w zasadzie tylko na terenie Japonii. Oto pełen wykaz: 1. 4x4 EVO 2 2.Amped® 2 3.Bad Boys 2 4.Big Mutha Truckers 5.DOOM 3 6.Dreamfall: The Longest Journey 7.Fatal Frame 8.FlatOut 9.Grabbed by the Ghoulies 10.Intellivision Lives 11.LEGO® Star Wars 12.Minority Report 13.MLB SlugFest 20-04 14.The Punisher 15.RalliSport Challenge 16.Silent Hill® 4: The Room 17.Spawn® Armageddon 18.Spider-Man 19.Star Wars Battlefront 20.State of Emergency 21.Zapper Japanese-only: 1.Bistro Cupid 1 2.Flight Academy 3.Othello Seminar 4.Igo Seminar 5.Shogi Seminar 6.Mahjong Seminar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Troche offtop, ale zobaczcie jak prezentuja sie gierki na plazmie LG MW-71PY10 Full HD 1080P 71" ;) BTW cena tego cuda to ponad 100k PLN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 full HD?? ,tylko przekonwertowany sygnal z 720p na 1080p bo przeciez x360 nie obsluguje 1080p ,tak wiec sygnal jest sztucznie podniesiony w gore ,a z samych zdjec niestety nie wynika czy taki obraz jest lepszy niz w dedykowanym 720p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Z drugiej strony, moze byc 1080i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 full HD?? ,tylko przekonwertowany sygnal z 720p na 1080p bo przeciez x360 nie obsluguje 1080p ,tak wiec sygnal jest sztucznie podniesiony w gore ,a z samych zdjec niestety nie wynika czy taki obraz jest lepszy niz w dedykowanym 720p hdtvpolska.com Plusy: Konsola X360 w 1080i zagrała gry rewelacyjnie. To zrobiło na wszystkich największe wrażenie DVD filmy także wyglądały dobrze. (1080i) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ok, to od teraz piszemy na temat i nie rozmawiamy o wersjach pirackich. Masz pirata - jesteś złodziejem, ale przynajmniej nie chwal się tym na forum. :evil: Słowa te kieruję do wszystkich użytkowników jako przestrogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Stary a po co od razu taki bulwers, kupilbym oryginala bo teraz to pewnie po 4 dyszki chodzi na allegro, wiec to akurat nie problem dla mnie. Bardziej chcialbym uslyszec jasna odpowiedz czy to bedzie dzialac, w pirackie gry nie bawie sie juz od dawna, bo stwierdzilem ze oryginaly "smakuja lepiej". Poza tym po co mam kupowac oryginal skoro nawet nie wiem czy ten manewr bedzie dzialal (zaznaczam ze to zalezy tylko od tego czy da sie uruchomic wersje ze zmieniona werjsa jezykowa). Nadal czekam, moze ktos jednak sie orientuje. Poza tym mam oryginal KOTOR2 PC wiec kupowanie tej samej gry na kazda mozliwa platforme to IMO jest troche przegiecie. Oryginal jest, teraz chce go odpalic po prostu na innym sprzecie, that's all. EDIT. Aha i dzieki wielkie za skasowanie posta, zawsze powtarzam : nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) @maSTHa212 Z tego co mi wiadomo backup'y gier, ktore wyszly na pierszego X'a nie dzialaja na X360. PES6: current-gen vs. next-gen :) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Santi który obrazek jest z next gena ? :) oba obrazki są kiepskie wiec cieżko stwierdzić..... a miał być taki przelom w grafice Edytowane 15 Czerwca 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Santi który obrazek jest z next gena ? :) "Tyn" na ktorym Adriano ma zamiast potu blizny ew. rozstepy na czole :D Cobra 289 i 427 bedzie w TDU. ;) http://xboxyde.com/news_3081_en.html Ladnie to wyglada. :P Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (ciach) Aha i dzieki wielkie za skasowanie posta, zawsze powtarzam : nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu. Moze i mnie nieco ponioslo, ale napisales "sciagnac to nie problem" i mnie krew zalala ;) No offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 @maSTHa212 Z tego co mi wiadomo backup'y gier, ktore wyszly na pierszego X'a nie dzialaja na X360. Ale dotyczy to tez tych egzemplarzy z czytnikami ktore czytaja backupy z gierek na X360?? Ostatecznie podlacze sobie laptopa pod tv ale to z tego co mi wiadomo Kotor2 na Xboxa jest mniej okrojony niz wersja na PC, poza tym ma zdecydowanie mniej bugow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Witam serdecznie Przeglądam sobie ostatnio posty dotyczące PS III i XBox360. Zastanawiam się nad którąś z nich. Znacie może jakieś zestawienie tych konsol? Czy mogę je podłączyć do zwykłego wyjścia Audio/Video? Powiedzcie mi jeszcze proszę bo wiem, że jest kilka wersji konsol... Którą najlepiej kupić? Pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca 2006 przez MohSETH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam serdecznie Przeglądam sobie ostatnio posty dotyczące PS III i XBox360. Zastanawiam się nad którąś z nich. Znacie może jakieś zestawienie tych konsol? Czy mogę je podłączyć do zwykłego wyjścia Audio/Video? Powiedzcie mi jeszcze proszę bo wiem, że jest kilka wersji konsol... Którą najlepiej kupić? Pozdrawiam Najlepiej idź gdzieś do salonu jakiegoś i poproś sprzedawcę, żeby zaprezentował Ci tą pierwszą z konsol. Wtedy się wszystkiego dowiesz ! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 PS3 nie ma jeszcze wiec nie ma co porownywac. Xbox ma dwie wersje http://www.xbox.com/en-US/hardware/xbox360...60customize.htm tutaj jest czym sie roznia. Zdecydowanie polecam wesje premium. Wychodzi sporo taniej niz dokupowanie w sumie niezbednych elementow. Nowe screeny z Splinter Cell Double Agent http://xboxyde.com/news_3084_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Dzięki wielkie za pomoc. Poczekam jeszcze troszkę może będzie już coś wiadomo o premierze PS III. Jak oglądam te screeny to na moim leciwym PC dawno już czegoś tak pięknego nie widziałem:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Ale dotyczy to tez tych egzemplarzy z czytnikami ktore czytaja backupy z gierek na X360?? Ostatecznie podlacze sobie laptopa pod tv ale to z tego co mi wiadomo Kotor2 na Xboxa jest mniej okrojony niz wersja na PC, poza tym ma zdecydowanie mniej bugow.Oczywiscie, ze chodzi o konsole zmodowane. Przeciez w X360 bez zmienionego firmware nie odpalisz kopii zapasowej. Sprawdz tez czy Kotor2 jest kompatybilny z X360. Wiem, ze nie wszystkie gry z X'a beda chodzily na nowej konsoli. Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nowe screeny z Splinter Cell Double Agent http://xboxyde.com/news_3084_en.htmlten nowy SC to będzie coś! jeśli gra będzie odpowiednio długa to pozycja 'must have' pewna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 sc4 to jest jedna z gier dla ktorych jestem skłonny kupic x360... (a to cos jednak znaczy xP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...