Gość lipa_ml Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ja na moim mam 3,8 ghz 1,4v (nie wiem czy dac 1,5v czy to nie za duzo) czas 38s z tym ze na windows 32 bit i na jednej kosci 512 mb ddr 667 goodram jaksadziecie dokupienie drugiej do duala da kopa w tym teście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Daj 1.5, nic mu nie będzie. Druga kość to podstawa, ponieważ Intel bez duala to jak hmmm krzesło z dwoma nogami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 a skąd ściągnąć cinebench 2003 bo wszedzie gdzie szukam to 95 moze ktos zapodac linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Poszukaj w tym temacie chyba 1 albo 2 strony wstecz. Kurcze mozę Yotom by spróbował coś wycisnąc ze swojej maszyny na Cinebenchu <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 to pisz do niego szybko pw bo sie go pozbywa, o ile juz sie nie pozbyl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Tomek strzelil focha po zonkach na DI. wcale mu sie nie dziwie. mi tez po padzie 3*512 corsairow przeszla chec na benchowanie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Może nie tyle focha a znudzily mu sie takie wypadki... On to DI nie ma szczescia.. tak samo po niezbyt udanej zabawie z DI pozbyl sie zabawek z pod znaku AMD.. I tak jest wielki, że mu się chciało bawić z dotim, przejsciówkami.. wierzę że wróci!! @Niemiec Moze ty strzelisz jakis wynki w cine, masz juz wodę wiec zainstaluj win x64 (jezeli nie uzywasz) i pokaz jakies wyniki konkretne ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 woda jest w trakcie dojazdu a wlasciwie eheim i rez od innova. do pelni szczescia brakuje mi wizyty ksiegowej w pracy [; teraz pracuje na intel box [; wreszcie wrocily memki MaSella z RMA wiec moze bedzie cos przy 2GB ramkow ;] wczesniej dodam nowe wyniki do hwbota w markach bo gdzies po glebie w pokoju wala sie 2*76gt :P win x64 jeszcze nie mam, ale jak jakis dysk z pracy wezme to czemu nie [; tylko musze kogos dorwac z tym OS :P na foto ww karty, mx700, uwalona 6 letnia klawa i 6310i :P nie, ze sie chwale, ale znajac zycie pytania bede WTF na foto [; i wybaczcie, ze foto z lampa, ale kostke dzisiaj skrecilem i nei chcialo mi sie skakac, zeby gorne oswietlenie wlaczyc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Aha, myślałem że już masz wodę gotową :) Karcioszki fajne, a klawaturę to masz czyściutką przy mojej :P Edytowane 5 Maja 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Aha, myślałem że już masz wodę gotową :) Karcioszki fajne, a klawaturę to masz czyściutką przy mojej :P czekam tylko na paczke z eheimem i rezem. krocce kupic to nei problem bo mam dystrybutora camozzi w olsztynie a zaraz obok niego jest OBI [; karty ujda ;] razi brak chlodzenia infineonow 1,4 a wrzucic cos przy HP to problem: do tego WC moze przegrac z ostatnia sesja, pisaniem i obrona pracy dyplomowe. wiec mowiac szczerze nie wiem kiedy je poskladam i powalcze z wynikami w spi i cb2k3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 yotom rzekł tylko tyle że jest na poziomie Venica. Zreszta niech się sam wypowie. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Poszukaj w tym temacie chyba 1 albo 2 strony wstecz. Kurcze mozę Yotom by spróbował coś wycisnąc ze swojej maszyny na Cinebenchu <_< dzieki Edytowane 6 Maja 2006 przez lipa_ml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 yotom rzekł tylko tyle że jest na poziomie Venica. Zreszta niech się sam wypowie. <_< albo nawet gorzej ... to jest benchmark który mu wybitnie nie podchodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 albo nawet gorzej ... to jest benchmark który mu wybitnie nie podchodzi :D A to ciekawe AMD szybsze od Intela w benchu dla Intela czego to ludzie nie wymyślą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A to ciekawe AMD szybsze od Intela w benchu dla Intela czego to ludzie nie wymyślą ;) to jest bench dla Intela ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 to jest bench dla Intela ? :lol2: No co tematu nie czytałeś ? ;) Ze piętnaście razy pisali że to bench dla niebieskich ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 cinebench na Dothanie :oops: Oczywiście windy XP 32bity :D Więcej MHz nie poszło bo mam lekko zapchany bloczek :D i temp 50+ :mur: No co tu dużo mówić - kiszka :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Dla porównania, podobne warunki tylko proce ze stajni AMD ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 :blink: Dlaczego takie cienkie wyniki twój yotom i Mardoka ? :oops: Aż mnie zwaliło z krzesła <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 bo robione na 32bit OS?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 :blink: Dlaczego takie cienkie wyniki twój yotom i Mardoka ? :oops: Aż mnie zwaliło z krzesła <_< bo to 32 bity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) @kamilo23: Dokładnie 32bit system a jak chcesz inaczej porównywać Dothan-a co NIE MA 64bit do A64 ? Edytowane 8 Maja 2006 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Dokładnie 32bit system a jak chcesz inaczej porównywać Dotkana co NIE MA 64bit do A64 ? Wiesz ja jestem starej daty jedyne :rolleyes: co wiem to Soket A i tyle a reszte to tak powierzchownie gdyż brak środków na coś lepszego :wink: Tylko z ciekawości czytam o nowych technologiach :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 mieliscie jazdy ze stabilnoscia na 64bit? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 mieliscie jazdy ze stabilnoscia na 64bit? A64 bardo często różnie się kręci na 32bit i 64bit co do Pentiawek to nie wiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 32bit os, 4*512mb, D930, p5wd2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 U rewelacja to to nie jest :wink: mimo że na 32 :rolleyes: . Przydała by ci się W XP 64 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 kiepawy wyniczek:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Co chcecie, to ledwo 4,2Ghz :) a dopał jest powyzej 4,4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 No i winda zadziadowana pewno że szok, tak jak u Hipa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...