ChomiK Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 o jaaa - a trabiles o tym iles tam postooff...czizuz stary..... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 A wiesz jak sie zdenerwowałem, że mi sie coś usmażyło ;) Było tak gorąco, że jak wyjąłem zasilacz i położyłem na nodze, to sie nim oparzyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Kurde to może mój Chieftec też tak miał i dlatego się wyłączał? Wiadomo, też był gorący jak się go dotknęło, ale tak chyba każdy zasilacz ma... Tylko, że jak podstawiałem ręce to wydawało mi się, że oba wentylatory pracowały... Tylko może nie na wysokich obrotach, cały czas miały te same wolne, a Chieftec chyba powinien sobie regulować. Może dlatego mi też przypalił płytę gł. :? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ale mój się wcale nie kręcił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ale ja mam kompa niedaleko kaloryfera :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Temat ma 167 str. A ja chce zadać jedno pytanie które serie Venice są najlepsze pod względem O/C?? Wiem że te pierwsze serie z produkcji. Bo chyba będe miał możliwość wybrania sobie procka ze sklepu ale tylko po serii, więc może będą z tych lepszych serii(hehe marzyciel). THX, za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Temat ma 167 str. A ja chce zadać jedno pytanie które serie Venice są najlepsze pod względem O/C?? Wiem że te pierwsze serie z produkcji. Bo chyba będe miał możliwość wybrania sobie procka ze sklepu ale tylko po serii, więc może będą z tych lepszych serii(hehe marzyciel). THX, za odpowiedz. 17 i 21 tydzien (0517 i 0521) - nierealne prawie w sklepach do odstania. w E6 nie było jakiś takich magicznych serii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) 17 i 21 tydzien (0517 i 0521) - nierealne prawie w sklepach do odstania. w E6 nie było jakiś takich magicznych serii Ale może cud się zdarzy i znajde jakiegoś z tej serii kto wie. THX ma1y Edytowane 25 Lutego 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Venice E3, chyba już nie dostaniesz w sklepie. Chyba że trafisz na jakiś, który im się zawieruszył i leżał gdzieś za szafą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ale może cud się zdarzy i znajde jakiegoś z tej serii kto wie. THX ma1y Marzyciel :D, ja narazie na wyciagnelem 2,7ghz na 1.56V wiec jestem zadowolony, na 2.47ghz dziala na 1.37V :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Marzyciel :D, ja narazie na wyciagnelem 2,7ghz na 1.56V wiec jestem zadowolony, na 2.47ghz dziala na 1.37V :D Marzenia dobra rzecz :D Widziałem u nich Winchester to może mają Venice(który gdzieś się zapodział) z pierwszych tygodni(Mam taką nadzieje, ale nadzieja jest matką głupich) EDIT: sew_server no fakt masz racje :wink: Edytowane 25 Lutego 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 @Maciag lepiej taka matka niz zadna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ma ktoś tutaj 20 tydzień? taki mam i lata tak jak w podpisie a w sumie nie wiem jak wygląda sprawa z innymi z tego tygodnia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ma ktoś tutaj 20 tydzień? taki mam i lata tak jak w podpisie a w sumie nie wiem jak wygląda sprawa z innymi z tego tygodnia ;] ________________________________________ a gdzie można zobaczy z którego tygodnia jest procek ?? i nie ma ktoś moze biosu z winfasta extreme 7800 GT ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 i mam jeszcze jedno pytanie bo mam boksowe chłodzenie na venice i zamówiłem sobie scythe ninja i czy mi ti pomoże w lepszy oc proca ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Edytuj posty :angry: Jak ci spadna temperatury to kto wie... :razz: Pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ma ktoś tutaj 20 tydzień? taki mam i lata tak jak w podpisie a w sumie nie wiem jak wygląda sprawa z innymi z tego tygodnia ;] Bardzo ładne CPU masz:) Wszystki procki z tego roku to padaki jak narazie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Bardzo ładne CPU masz:) Wszystki procki z tego roku to padaki jak narazie :( ________________________________ a w jakiej cenie masz te g skill ? i jak sie kręcą?? bo to dla mnie jest najważniejsze pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ________________________________ a w jakiej cenie masz te g skill ? i jak sie kręcą?? bo to dla mnie jest najważniejsze pozdrawiam ogarnij sie, non-stop ktoś ci uwage zwraca, zadawaj takie pytania na PW, itd itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 @patryk1234 zastanów sie nad swoimi wypowiedziami na forum bo długo na nim nie pobędziesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie wszystkie są padaki. Mój np. leciał na 2700Mhz na 1,45V przez 7 godzin w prime. Jest z drugiego tygodnia 2006. Mam go zawsze włączonego na 2466Mhz@1,425V, bo na tym ustawieniu jest najwydajniejszy komp (mam słabe pamiątki) i oficjalny bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie wszystkie są padaki. Mój np. leciał na 2700Mhz na 1,45V przez 7 godzin w prime. Jest z drugiego tygodnia 2006. Mam go zawsze włączonego na 2466Mhz@1,425V, bo na tym ustawieniu jest najwydajniejszy komp (mam słabe pamiątki) i oficjalny bios.pokaż :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 @Jacek_:D pokaż screen..chcielibyśmy zobaczyc tego procka z 2006n ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Zrobię dzisiaj w nocy test, może jutro, ale załącze na pewno. Mam screen z superpi 8M, to zaraz poszukam i wrzucę. A ile godzin wam starczy, bo jak niedużo, to mogę zrobić teraz. Jakieś 2 godzinki może lecieć. Edytowane 26 Lutego 2006 przez Jacek_:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 2 - 3 godzin starczy...ale zawsze czym więcej tym lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) mam tą samą serie - też sie w miare borze kręci (podpisik) możnaby zrobić oddziely topic o E6 i wstawiać same porównania roznych serii np nr. - ---- 800Mhz - jak najnizsze napiecie 1800Mhz - ---II---- max Mhz - napięcie i po tym mniejwiecej by było wiadomo które E6 to klapa a które nie :) Jacek_:D odpal prime + jakiś kompresor Avi czy divix + jak bedzie chodzić to explolera + winamp :) jak nie bedzie resa to ok :) bo u mnie odpala i przechodzi 6h prime na 2790Mhz i 1,44v :) a jak odpale jeszcze cos to blue screen :) Edytowane 26 Lutego 2006 przez Chemik89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Jak u mnie leci prime, to normalnie korzystam z kompa. Teraz leci, przeglądam WWW, słucham muzy, oglądam TV na karcie DVB. Karta DVB mocno obciąża kompa, bo to karta software'owa (procek dekoduje obraz a nie karta). Starego celka czasami zawiesiła ;) Sory za mały OT, ale czy jest program podobny do ATi Avivo XCode, który obsługiwałby kartę X800GT? Bo podobno ten program obsługuje tylko z nowszej serii X1X00. Ten drugi X, to jakaś cyferka np X1300, X1600 :) Prime już leci 1,5 godziny, za jakąś godzinę wyłączę, bo wyjeżdżam z domu i muszę kompa z prądu wyłączyć, dam screena. EDIT: Zgodnie z obietnicą zamieszczam screena z Prime'a. Edytowane 26 Lutego 2006 przez Jacek_:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) to nam mówi że nie wszystkie wenecje z 06r. są takie złe. :) chociaż mogłeś pod koniec nie stopować prime. szkoda że narazie ja nie moge się bawić :( musze czekać na kupno nowej zasiłki, bo napięcia niezaciekawe.. i zlutować smd na płycie od stabilizacji vcore ;/ Edytowane 26 Lutego 2006 przez arczi- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falo Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam wszystkich Mam pytanko do wszystkich posiadaczy Athlona 64 3200 Venice (E6) (ewentualnie 3000) którzy kupili swoje procki na przestrzeni ostatnich np.: 3 miesięcy. Jak u Was z OC ??? Jak myślicie jaką mam szanse że procek kupiony jako "pierwszy lepszy" pójdzie na 2400 MHz (chodzi o samego proca reszta sprzętu zakładam że da radę)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 na 2400mhz powinien wejść ale dużo nie wykręcisz z niego...czym później tym gorzej...taka jest prawda..wszystkie procki z 2006 roku sa chałą :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...