ojejku Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 czy demko sie konczy w tym indianskim zakatku gdzie rozmawiamy z duchem dziadka ??nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ps czy demko sie konczy w tym indianskim zakatku gdzie rozmawiamy z duchem dziadka ?? Nie to jeszcze nie koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 heh i jestem mile zaskoczony :D giera ma dla mnie klimat :D czasami to wszystko takie pokrecone ale na + :D, brawa za pomysl i wykonanie ze zmiana grawitacji. W sumie to taki mix wyszedl troche z Turoka troche z Quaka4 troche z Legacy of Kain ale w demko przyjemnie sie pyka. Multi oferuje 2 mapki , mozna grac na lanie i na necie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jeszcze kawalek i bedziesz mial koniec. Motyw z ta zmiana sciany z podlaga i td jest niezly ;P Klimatyczna gierka. Co do samego silnika to D3 wlasnie byl robiony pod takie male pomieszczenia jak i z reszta sama gra taka jest jak narazie. Moze w pelnej beda jakies wieksze. W kazdym razie graficzka dla mnie ladniutka. Nie ma to jak wyjsc z siebie ;) Zobacze jeszcze te multi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jestem w tej krainie indianskich duchow , uzywajac "E" opuszczam cialo biore ten swiecacy luk dziadek pozwala mi wrucic , pokazuje sie napis wczytywania levelu Second Chance i wychodze z gry fo Menu w ktorym mam Resuming Game ale jak go uzyje wracam do momentu tuz przed wzieciem luku toz to chyab jednak koniec dema dziwnie bo gralem zaledwie 30 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 @Bemx2k : To nie jest koniec dema, jest jeszcze poziom Second Chance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Widac ja zginolem w zlym nieodpowiednim miejscu , na takiej wiszczacej na 2 linach kladce kladka zostaje ostrzelana przez obcych a Ja spadam i przechodze do krainych indianskich duchow potem niby wracam i nawet pokazuje sie ekra nwczytania levelu SECOND Chance ale zaraz po chwili gra wychodzi mi do Menu , :/ zaraz wczytam jakiegos wczesniejszego sejwa i pokombinuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) To sialala powinien dostac bana, nie hydro. Gierka jest ok. Bierze mnie troche na wymioty (czuje jak mi sie kotluja flaki) ale jest ok ;] Masa fajnych motywow, tylko te bronie dla mnie jakies takie dziwne :/ Przeszedlem juz. smiga w 1024x768 wszystko on/high aax2 af x4 i plynniutko. Macie tak, ze np. patrzycie w ktorejs miejsce i jest 80 fps, machniecie myszka lekko w troche inne miejsce a tam spada do 30? oO wkurza to troche. Multi syci - moze cos pogramy?:> Zawrotu glowy mozna dostac, mysle jednak ze to nie dla mnie, zle sie czuje po dluzszej sesji ;] BTW, jezeli nei udalo sie wam zginac jeszcze to dajcie sie zabic komus. ;] Mozemy jeszcze wrocic do swiata zywych;] Ogolnie gra duzo lepsza niz jakies kłejki i dumy razem wziete. Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Nie no Multiprey wymiata z tym poruszaniem sie po scianach itd. Dopiero teraz zaczyna sie zabawa. Narazie trafilem na jakis lagujacy serwer ale zaraz cos znajde :P Moze postawic serwer i pogramy sobie miedzy soba ? Co wy na to ;) Chociaz mam lacze tylko 512/512 Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Stawiaj, pewnie i tak malo osob wbije. Ja sciagam tylko moda do hl2 i za 10 min bede;] zapodaj IP Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Raczej nie :| Wlasnie postawilem i wbilo jakies 5-6 osob i zaczelo lagowac. Przy 4 juz mieli po 150 pingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No straszne lagi są w MP wrrr. [; Pioorek uderzamy na cs'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Pioorek moze innym razem.Zaraz wychodze . Aha radze wbijac na serwery gdzie jest do 4 osob limit bo prawie na kazdym laguje. Wlasnie postawilem dla 4 osob i jakos szlo ale i tak byly czasem lagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Widac ja zginolem w zlym nieodpowiednim miejscu , na takiej wiszczacej na 2 linach kladce kladka zostaje ostrzelana przez obcych a Ja spadam i przechodze do krainych indianskich duchow potem niby wracam i nawet pokazuje sie ekra nwczytania levelu SECOND Chance ale zaraz po chwili gra wychodzi mi do Menu , :/ zaraz wczytam jakiegos wczesniejszego sejwa i pokombinuje Wszystko zrobiłeś jak należy, nie da się "zginąć" w innym miejscu niż na tej kładce. Widocznie masz jakiś problem z pc, ewentualnie jakiś bug w demie i może wczytując wcześniejszego save'a będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzieki wszystkim za podpowiedzi widac jakis blad w grze pozostaje zrobic reinstal demka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 To jak, jest ktos chetny na 1v1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jak psotawisz mogę zagrać ;] o ile pingi będa normalne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Z chęcią bym postawil , ale mnie brak w domu :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 więc demko zaskoczyło mnie na plus, po krótce; + parę nowych pomysłów jak chodzenei po ścianach (tych ścieżkach), wchodzenie w lustra + fajne bronie szczególnie ta strelająca prętami? nieco przypomina mi to styl ze starego MDK szczególnie ten tryb z lunetą + b.dobra grafika; engine D3 widać został porządnie poprawiony, dodano parę nowych cieszących oko efektów naprawdę dobrze to się prezentuje + ciekawi przeciwnicy + możliwość kierowania naszym duchem + dobrze zoptymalizowany silnik - przeciwnicy zachowują się nieco za bardzo jak mięso armatnie - na upartego postaci mogły być nieco bardziej szczegółowe a i grałem w 10x70 ze wszystkim włączonym jak się dało, bez aa i af cały czas płynność choć i zdarzały się momenty gdzie było widać spore zwolnienie ale za często takich scen nei widziałem. na koniec miałem zonka bo tak myśle sobie, że sinik od D3 to ponownie GF'y będą lepiej sobie radzić widać nV znów posmarowało szmalem... no właśnie tylko co do cholery robi logo ATi na ekranie ładowania gry :D? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzieki wszystkim za podpowiedzi widac jakis blad w grze pozostaje zrobic reinstal demka A zestrzeliłeś kilka dusz, które uzupełniają energię życiową i duchową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Może Karas'a namówię to postawi serwer [; A to logo ATI przy wyjściu z gry też mnie zdziwiło bo NV nie widziałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 niech ktos postawi server na password , bo inaczsej wbije sie masa ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wlasnie, na haslo [; tripsta ty masz dobre lacze to postaw moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Najlepszy jest bajer z bieganiem po ścianach i sufitach, no i te bajeranckie przejścia ala przez szyba też są bajer... Kilka fajnych pomysłów się znajdzie. Pacżatek dema - bar - to dla mnie czysty klimat Duka3D (designe + automaty do gry). Chyba najlepiej uzyty silnik Carmacka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 bedzie lagowac mam za slaby up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 odnajdz w konfigu seta r_displayRefresh "0" w "katalog gry"/base/preyconfig.cfg i wpisz rządana wartosc THX works fine:) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Dziwi mnie tylk ozakonczenie dema Czyzby obcy zawineli caly ten bar i osadzili go w swoim statku ? no i Szkoda ze nei mozna zagrac ponownie w trybie Cherekee b.t.w kiedy premiera pelnej wersji ? Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 premiera 10lipca obcy zwijali ludzi i różne przedmioty , na końcu dema to miałeś przejście na ziemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Macie też taki problem w MP że po wejściu na serwer jest ping niski w okolicach ~30 i momentalnie skacze do 999 nie wiadomo czemu :| Rate'ów tam chyba nie ma ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Wiesz to glownie stawiaja ludzie o tak o jak ja na kiepskich laczach i stad te lagi. Sam mam dosc dobry upload (512 kbit) i przy 4 osobach jest 60-90 ping u tych co tez maja w miare dobre lacze. Moge oczywiscie postawic ale teraz i tak mnie nie ma w domu. Moze wieczorkiem i odrazu mowie ze wole grac w kilka osob, bo 1v1 na tych mapkach dosc sporych jakby nie patrzec to troche meczarnia. Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...