murdock Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jakby gra nie miała takich wymagań... :mur: 1491033[/snapback] Co ty chcesz, spokojnie u ciebie pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Wydawca Nowej Dobrej GRY poinformował, że kolejnym tytułem w jego serii tanich gier będzie Earth 2160! :-P Earth 2160 będzie na dwóch plytach CD umieszczonych w pudełku DVD będzie -cena 19,90 zł :-P Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 cena zwala, ale i tak wszyscy wiemy ze ludziom będzie żal wydać na tą gierkie 20zł. Ja osobiście na bank kupie to cacuszko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Wydawca Nowej Dobrej GRY poinformował, że kolejnym tytułem w jego serii tanich gier będzie Earth 2160! :-P Earth 2160 będzie na dwóch plytach CD umieszczonych w pudełku DVD będzie -cena 19,90 zł :-P 1513035[/snapback] To o co biega? Kiedy mają to wypuścić w tej cenie. Zresztą jak normalnie gra ma kosztować 30 zł to to lekka przesada aby to jeszcze taniej wydawać. W "oryginale" (o ile możan tak powiedzieć bo oba są oryginalne) będzie jeszcze płyta z Soundtrackiem i plakacik ;). Ja raczej atakuję "normalną" wersję ale jeszcze się zobaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 W wersji "normalnej" pudelkowej to sa dodane bajery jak ten czujnik ruchu czy cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 I jak? :) Czy udalo sie komus juz zagrac? Jakie wrazenia? Chodzi mi przede wszystkim o klimat gry i fabule... Cos cicho w tym temacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolus Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 W wersji odchudzonej niema PRAWDZIWEJ instrukcji (a w pudełkowej prawie 200 stron w kolorze ! ) co może być niewygodne z powodu braku samouczka (więc ucz się sam :)) ) . Ale jak ktoś oszczędza to niech se kupi tańszą wersję :P (jak na mój gust to zamówiłem tę NORMALNĄ :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 W wersji odchudzonej niema PRAWDZIWEJ instrukcji (a w pudełkowej prawie 200 stron w kolorze ! ) co może być niewygodne z powodu braku samouczka (więc ucz się sam :)) ) . Ale jak ktoś oszczędza to niech se kupi tańszą wersję :P (jak na mój gust to zamówiłem tę NORMALNĄ :D ) 1514886[/snapback] A tą "odchudzoną" wersję JUŻ można kupić :?: Może mi ktoś odpowiedzieć bo mało z domu wychodzę (ewentualnie z uczelni ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 hehe zamówiłem gierke i nie moge sie już doczekać,dawno nie grałem w jakiegoś dobrego RTS'a, bo jak na mój gust nie ma nic ciekawego obecnie na rynku,a do serii Earth czuje sentyment,ehh te godziny spędzone na grze po lanie z sasiadem :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja czekam az w sklepach bedzie... nie zwariowalem, zeby placic za przesylke z Topware 10zl przy cenie gry 30zl... Propozycja zlozenia z kims z Wawy wspolnego zamowienia (zero kosztow wysylki wtedy) nadal aktualna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 W wersji "normalnej" pudelkowej to sa dodane bajery jak ten czujnik ruchu czy cos. 1513980[/snapback] możesz trochę rozszerzyć wypowiedz o tym czujniku ruchu. po co on w ogóle jest itp. :) a po za tym gierka ssie jak za za tą cenę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=3439 W Play.com.pl jak zwykle fajna cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Na stronie Play-a jest data premiery 26.06., w związku z tym, czy ktoś już zakupił ten tytuł, ew. czy ktoś go widział w jakimś sklepiku (fizycznie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernard Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Data premiery jest już zmieniona na 10.07.2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Witam. Grałem w Earth 2160, nie pytajcie jak-tylko testowałem ;-). I przy ustawieniach minimalnych da się grać. Przy widoku izomertycznym wyciąga około 20 do 30 fps, a przy pełnoekranowym FPP ~20. Po ustaiweniu wszystkich detali na Max + AA grać sie nie da, około 4 fps ale za to grafika po prostu zwala z nóg. Widok FPP z kabiny mecha jest ładniejszy niż w Mechwarriorze ;-). A mam tylko obsługe DX 8.1. Strach pomyśleć jak gierka wygląda przy Dx9.0 z PS 3.0!! Ogólnie za 30 zł kupno gierki sie po prostu nieeeeziemsko opłaca !!! http://www.topware.pl/shownews.php?page=1 Interesuje Was wiecej informacji o grze to polecam stronke http://wec.insideearth.de Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Vailix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 @Vailix Nie dziw się że u Ciebie tak cieńko, ale masz dość archaiczny sprzęt jak na obecną chwilę... P.S. Zmień lekko swój komentarz, bo jak wpadnie moder to chyba "odpoczniesz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) @ Nierealny (...) gra będzie wydana w wyjątkowym i jedynym w swoim rodzaju pudełku ze specjalnym sensorem, który w momencie wykrycia ruchu uruchomi sygnał świetlny oraz, że pudełko będzie pokryte specjalnym metalizowanym lakierem(...) Info Edytowane 28 Czerwca 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Futurystyczne pudełko, CD z muzą, platat... Po prostu szok, za tę kasę ;-) Ja osobiście mógłbym tego Eartha dostać w kopercie, albo nawet do ręki - gra po prostu wymiata :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Dzisiaj i jutro będa rozsyłane gry. Czas realizacji do 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mam nadzieje ze ta wersja pudelkowa tez trafi do empiku, a nie tylko do przed sprzedarzy. No ewentualnie jest ktos chetny na wspolne zamowienie z Tychow/Katowic. (Darmowa przesylka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Wersja pudełkowa, czyli ta droższa trafi pewne do wszystkich sieci sklepów, natomiast w Dobrej Grze będzie wersja okrojona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Wersja pudełkowa, czyli ta droższa trafi pewne do wszystkich sieci sklepów, natomiast w Dobrej Grze będzie wersja okrojona. 1520989[/snapback] Najważniejsze że gra będzie taka sama, a dodatki typu błyskające pudełka, plakaty i inne deperele mnie nie jarają... Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Gre mozna kupic tylko w wersji PL czy w angielskiej tez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Tylko w wersji polskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolus Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ej ludziska ! oto najnowsy NEWS ZE STRONY TOPWARE ! ! :D : "Firma TopWare Poland informuje, że wszystkie przedpremierowe zamówienia złożone w sprzedaży wysyłkowej właśnie dziś zostały zrealizowane. Paczka powinna do Was dotrzeć do końca tego tygodnia, jeżeli migające diody w kopertach nie zwrócą zbytniej uwagi pocztowców, i nie zostaną one zdetonowane na wojskowych poligonach :) Jednocześnie przypominamy, że zamówienia na limitowaną wersję gry złożone w sprzedaży wysyłkowej są realizowane w pierwszej kolejności. Oficjalna premiera EARTH 2160 planowana jest na 8 lipca 2005. Zapraszamy do sklepów sieci Media Markt, Vobis, Carrefour, Tesco, Real, Makro. Zapraszamy na oficjalną stronę gry: www.earth2160.pl " Poezja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ta gierka juz jest? <wow> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) Zamówione. Nieważne, że poprzednie cześci mi się zbytnio nie podobały. Ważne, że goście oferują nową dobrą gierkę za 29.95 i im się opłaca. Ludziska - pokażcie wszystkim że tędy droga do zrezygnowania z piratów :lol: Edytowane 2 Lipca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jeżeli nic się nie zmieni z datą wypuszczenia tej giery to 9 lipca objadę sklepy w Łodzi (tzn. hipermarkety...MediaMarkty i inne Tesca) w poszukiwaniu tego tytułu (wersja pudełkowa of course). Czemu taka? To proste, jest "więcej" za "niewiele więcej" + instrukcja obsługi a skoro w grze nie ma typowego tutoriala to instrukcja się przyda :lol:. Niektórzy już grają lub dostaną grę dzisiaj (przedsprzedaż) ale ja mam czas ;)....Narka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 hyhy, i gierka ( 2 gzemplarze, jeden kumpla) sa juz u mnie na biurku, gierka tez zainstalowana, zaniedlugo ja odpale tylko kwile odpoczne od kompa bo mnie leb boli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Dostałem dziś gre :) i musze powiedzieć ze całkiem całkiem,grafika bardzo szczególowa i miła dla oka,ale nie wiem jak Wam,ale u mnei gierka choidz słabiutko na tym co w podpisie tylko athlon tymczasowo na def bo grzeje sie niemiłosiernie i czeka na WC :],aha sredni fps utrzymuje sie na poziomie 21-23, co do grywalności to mi osobiście bardzo sie podoba pozdrawiam edit Pomogło przestawienie athlona na jego "normalne" ustawienia B) PS. Wie ktoś już jak sie obsługuje to urządzenie dołączone do gry :) Edytowane 4 Lipca 2005 przez Mac102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...