Micro Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Znowu sie zacialem. Co tu trzeba zrobic? Nie cytuj obrazków - Crosis Najpierw wskakujesz na pierwszy poziom tego czegos - nastepnie wallrunem biegniesz w Prawo (patrzac z tej perspektywy co zrobiles screena) - dalej moze sobie poradzisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 W koncu wpadlem na to, ze niepotrzebnie kombinuje ;) Nie wiem tylko czemu edycja posta z prosba nie zadzialala ;) W kazdym razie dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Skonczylem wczoraj z ostatnim bossem sie troche meczylem ale jak obczailem co trzeba zrobic to poszlo gladko.Gra jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Witam wszystkich! Otóż mam problem z pierwszym bossem. Niech ktoś, krok po kroku (jak dziecku) napisze jak dźgnąć to monstrum w łape. Na jednym filmiku widziałem co trzeba zrobić i jak to ma wyglądać, ale nie wiem jak! Prosze o pomoc. TUTAJ jest filmik gdzie się DOKŁADNIE zaciąłem. Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Gr3jli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Na poprzedniej stronie masz juz opis przejscia tego bossa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Na poprzedniej stronie masz juz opis przejscia tego bossa.No ja wiem, że na poprzedniej stronie jest opis. Tylko, że nawet po jego przeczytaniu nie moge tego frajera pokonać. Gdy ten mnie trzyma w ręce, sztylet powinnien zabłysnąć i wtedy daje na speedkilla i ciach go w łape, a u mnie nic. Ide dalej kombinować... Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Gr3jli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Nie. W ogole nie ma cie trzymac w lapie. Na arenie sa dwie platformy na ktore trzeba wejsc korzystajac ze schodkow, drazkow i innych bzdetow. Kazda z tych plaform konczy sie decha ustawiona w osi areny. Wlazisz na ta deche i wlacza sie spowolnienie czasu jak przy speed kill. Wciskasz E i wlacza sie sekwencja walki. Teraz musisz czekac na blyski sztyletu i wtedy uderzac. Calosc trzeba wykonac dwa razy. Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Ja to także wiem... Jestem na samej górze pierwszej platformy (zaraz po prawej od wejścia) daje speedkilla, skacze na potwora, widze błysk, ekran robi się jakby zielonkawy, klikam na lewy przycisk mychy, chwytam się potwora za ramię, ten mnie bierze w łape i tutaj się zacinam, ponieważ żadnego błysku nie ma! Trzeba trzymać cały czas klawisz "E" od momentu wyskoku z tego "drewienka"? Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Gr3jli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Nie, jezeli cie zlapal,to znaczy, ze masz zly timing. To jest seria trzech uderzen, ktore musisz zadac przy trzech kolejnych blyskach. Sadzac z opisu, mylisz sie juz przy pierwszym. Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Nie, jezeli cie zlapal,to znaczy, ze masz zly timing. To jest seria trzech uderzen, ktore musisz zadac przy trzech kolejnych blyskach. Sadzac z opisu, mylisz sie juz przy pierwszym.Ale on mnie MUSI złapać! Jak mnie trzyma, trzeba go "ciachnąć" w łape tylko, że mi to nie wychodzi bo nie ma drugiego błysku. Skoro pierwsze z trzech uderzeń jest ok to początek całej sekwencji nie może być zły, prawda? Czy trzeba trzymać klawisz speedkill'a (klawisz "E") przez całą sekwencje (od wyskoku z "drewienka", aż po ukłucie w oko)? Zapytam inaczej: Czy ma to wyglądaćtak jak na TYM filmiku? Jeżeli tak to jak to zrobić? Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Gr3jli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi83 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja to także wiem... Jestem na samej górze pierwszej platformy (zaraz po prawej od wejścia) daje speedkilla, skacze na potwora, widze błysk, ekran robi się jakby zielonkawy, klikam na lewy przycisk mychy, chwytam się potwora za ramię, ten mnie bierze w łape i tutaj się zacinam, ponieważ żadnego błysku nie ma! Trzeba trzymać cały czas klawisz "E" od momentu wyskoku z tego "drewienka"? Zaciołem sie na tym samym wczoraj wiec pomogę:D Pewnie robisz ten sam błąd, co ja jak już skoczysz na niego zabłyśnie sztylet dusisz lewy guzik chwytasz sie go i w tym czasie nic nie duś żadnego guzika on cię chwyci w łapę i jak nic nie dusiłeś powinien ci sztylet znowu błysnąć. Musisz pamiętać żeby nic nie dusić jak jesteś już na nim, bo wtedy sztylet ci nie błyśnie:lol: Sam sie wczoraj męczyłem a okazało sie to banalnie proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tzn, klawisza "E" mam także NIEdusić, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jeszcze jedno pytanie. O co chodzi z trzema platformami w zamkowych ogrodach? Kazda ma wajche, ktora pozwala przesunac dana platforem w gore albo dol. Rozumiem ze trzeba je jakos konkretnie ustawic, ale nie widze zwiazku miedzy nimi, a panienka czekajaca w zupelnie innym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi83 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tzn, klawisza "E" mam także NIEdusić, tak? Tak jak już jesteś na nim to w tym czasie nic nie duś tylko musisz wyczekać na ten moment, w którym ekran zrobi sie taki nie wiem czarno-bialy to wtedy musisz nadusisz lewy klawisz myszy:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Dziękuje rem83 oraz Vasago. Dzięki wam udało mi się pokonać tego boss'a! Jeszcze raz dzięki! Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Gr3jli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jeszcze jedno pytanie. O co chodzi z trzema platformami w zamkowych ogrodach? Kazda ma wajche, ktora pozwala przesunac dana platforem w gore albo dol. Rozumiem ze trzeba je jakos konkretnie ustawic, ale nie widze zwiazku miedzy nimi, a panienka czekajaca w zupelnie innym miejscu. Musisz wszystkie platformy dac na najwyzszy "level" (jak najwyzej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_lj Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam mam pytano odnośnie gry ponieważ w 2 części popa jak kogoś sie trafilo to tak fajnie ginoł np przecinało sie gościa w pół, głowe dalo sie odciąć itp a w 3 popa ten sam engine a jak kogoś trafie w glowe to robi sie jak w 2 tylko że glowa nieodpada anie nic takiego ciekawego czy to gdzieś w opcaj sie ustawia czy w 3 tego poprostu niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ze speed killem pewnie macie taki problem jak ja na poczatku,ze jak wam wyjdzie to za drugim razem juz nie moze i dlatego nie mozecie pokonac olbrzyma.Wystarczy tylko ciachnac go raz a potem dac strzalki w przeciwna strone niz jest sie ustawiony i koles znow sie przygotuje do speed killa i znow ciach,tak kilka razy i olbrzym padnie,a potem tylko w nozki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi83 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam mam pytano odnośnie gry ponieważ w 2 części popa jak kogoś sie trafilo to tak fajnie ginoł np przecinało sie gościa w pół, głowe dalo sie odciąć itp a w 3 popa ten sam engine a jak kogoś trafie w glowe to robi sie jak w 2 tylko że glowa nieodpada anie nic takiego ciekawego czy to gdzieś w opcaj sie ustawia czy w 3 tego poprostu niema. Chyba tego nie ma a szkoda, bo był zajebisty efekt:) A ja mam znowu problem. Wałcze tera na jakieś arenie z 2 kolesiami wokól mnie pali sie ogień a wcześniej jechałem bryczka :-P Nie mam zielonego pojęcia jak tych kolesi zabić. Raz jednemu kolesiowi młot sie zaklinował w ziemi i mogłem go pare razy walnąć. Nie wiem, od czego to zależy ze kolesiowi klinuje sie ten młot jak ktoś to przeszedł może opisać jakąś taktykę na nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Chyba tego nie ma a szkoda, bo był zajebisty efekt:) A ja mam znowu problem. Wałcze tera na jakieś arenie z 2 kolesiami wokól mnie pali sie ogień a wcześniej jechałem bryczka :-P Nie mam zielonego pojęcia jak tych kolesi zabić. Raz jednemu kolesiowi młot sie zaklinował w ziemi i mogłem go pare razy walnąć. Nie wiem, od czego to zależy ze kolesiowi klinuje sie ten młot jak ktoś to przeszedł może opisać jakąś taktykę na nich? Mowisz skoncentrowac sie na gosciu ktory ma miecz (dokladnie to samo mowi twoje drugie ja) - gdy bedziesz walił w tego z mieczem, gostek z siekiera bedzie bral duzy zamach na Ciebie, ty wtedy musisz zrobic unik - w ten sposob siekiera mu sie zaklinuje, ty go wtedy ciach :D. W ciagu calej walki bedziesz mial jeszcze ze 2 speed kille tak wiec oboje zginal w tym samym czasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_lj Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Przed chwilą obejrzalem sobie jeden filmik z popa 3 i tam bylo pokazane jak dark prince odrywa łapie kolesa łańcuchami za glowe i mu ją wyrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Dzieki Micro :) Remi83, nawalaj tego z mieczem. Facet z toporem bedzie probowal mu pomoc i wyprowadzi uderzenie, ktore spowoduje spowolnienia czasu (widoczny juz kiedy bierze zmach). Wtedy przetaczasz sie za niego i nawalasz do oporu. Po ktoryms uderzeniu wlaczy sie speed kill. Trzeba to powtorzyc 2 albo 3 razy. Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi83 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzieki Micro :) Remi83, nawalaj tego z mieczem. Facet z toporem bedzie probowal mu pomoc i wyprowadzi uderzenie, ktore spowoduje spowolnienia czasu (widoczny juz kiedy bierze zmach). Wtedy przetaczasz sie za niego i nawalasz do oporu. Po ktoryms uderzeniu wlaczy sie speed kill. Trzeba to powtorzyc 2 albo 3 razy. ufffff udalo sie dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Prosze pomozcie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Prosze pomozcie.... Nie cytuj obrazków - Crosis EEE co w tym takiego problematycznego ? - skaczesz z deski na deska a potem z deski na parapet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 EEE co w tym takiego problematycznego ? - skaczesz z deski na deska a potem z deski na parapet :Dno to dochodze tutaj, i co dalej misiu pysiu ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_lj Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Hej ludzie powiedzcie czy ktoś ma z was takie fajne zabijanie jak bylo w 2 bo ja w 3 niemam tego ani glowa nie odpada ani nic a na każdym filmiku można zobaczyć że cos komus odpadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Nie przypominam soebie zeby cos komus odpadlo, ale nie uzywalem combosow. Walczylem uzywajac speed killa, rzutow i skoku nad przeciwnikiem z jednoczesnym cieciem. No, od czasu do czasu odbilem sie od jakiejs sciany albo okrecilem wokol kolumny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_lj Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 no a jak pierwszy raz stales sie dark prince to niezle sie musiales napiepszac z tymi zgarbionymi to niewidziales zeby ci cos tam odpadlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 no to dochodze tutaj, i co dalej misiu pysiu ? :lol: Nie cytuj obrazków. Czy to trudne do zrozumienia? // Crosis Powiem szczerze ze nie pamietam co tam dalej jest (wkoncu jak mam pamietac kazdy szczegół PoP :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...